تاریخ انتشار : بروزرسانی :
تاوان سنگین عاملان تخریب عمارت لیونل مسی ستاره آرژانتینی تازه ترین ها از دنیای ورزش
لیونل مسی ستاره آرژانتینی تیم فوتبال اینترمیامی کسانی که خانه اش را تخریب کرده اند باید تاوان سنگین بپردازند و اکنون لیونل مسی از این گروه افراطی که عمارتش را تخریب کرده اند 50 هزار یورو خسارت می‌ خواهد که باید پرداخت کنند.

دو فعال محیط زیست به تازگی لقدام به تخریب عمارت فوق ستاره آرژانتینی در منطقه ایبیسای اسپانیا کرده اند که اکنون این دو باید غرامت سنگینی را بپردازند. در ادامه ماجرای تخریب منزل لیونل مسی را در پرشین وی مشاهده کنید.

منزل لیونل مسی

لیونل مسی از دو فعال محیط زیست که اخیراً با حمله به عمارت او در منطقه ایبیسای اسپانیا آن را تخریب کردند، شکایت و بابت خسارات وارده از آنها غرامتی ۵۵ هزار یورویی طلب کرده است.

۱۱ روز قبل بود که دو فرد از کازار محیط زیستی «فوتورو وختال» به نشانه اعتراض به آسیب‌های وارد آمده به محیط زیست و بحران تغییرات جوی توسط افراد متمول با پاشیدن رنگ‌های قرمز و مشکی منظره زشتی را برای نمای عمارت مسی ساختند.

اکنون طبق اعلام سخنگوی یک گروه محیط زیستی با عنوان بیلبو باساترا، وکلای مسی از عاملان تخریب عمارتش به دادگاه شکایت کرده و از آنها غرامتی خواسته که به عقیده این گروه بسیار بالاتر از خسارات وارده بوده است.

این شخص با اعلام صورت گرفتن اقدامات اولیه برای برآورد خسارات وارد آمده گفت: «رنگ پاشیده شده روی نمای خانه مسی قابلیت شسته شدن با آب را دارد، بنابراین چاره کار آوردن یک شلنگ آب و کمی هم سابیدن دیوار است. در بدترین حالت که ممکن است کل نما نیاز به نقاشی مجدد داشته باشد هم هزینه این کار ۵۰ هزار یورو نخواهد شد.»

منزل لیونل مسیتخریب منزل لیونل مسی توسط دو فعال محیط زیست

طبق اعلام رسانه‌های اسپانیای، سخنگوی گروه فوتورو وختال و دو عضو این گروه که نمای منزل مسی را تخریب کردند، دستگیر شده‌اند. دلیل دستگیری سخنگوی این گروه متهم کردن مسی به ساختن عمارت خود در ایبیسا بدون پروانه ساخت بوده است.

فرجام پرهزینه تخریب عمارت ستاره آرژانتینی

لئو مسی یکی از شخصیت‌هایی است که عملا و به طور مداوم در اخبار است. دو هفته پیش نام مسی به دلیلی غیرفوتبالی در رأس خبرها بود.

عمارت اعجوبه آرژانتینی در ایبیزا، به ارزش بیش از یازده میلیون یورو، با یک کلوپ شبانه، سالن بدنسازی، آبگرم، استخر، زمین پدل، زمین‌های فوتبال و گلف و مساحت تقریباً 20000 متر مربع، توسط گروهی از فعالان نحیط زیست، تخریب شد.

هافینگتون پست با انتشار تصاویری مدعی شده است که چند نفر از فعالان محیط زیست و تغییرات آب و هوایی به این ویلا هجوم بردند و توانستند وارد آن شوند. آنها بسیاری از نقاط خانه را با اسپری قرمز و مشکی رنگ کردند و تصاویری را هم از این اقدام در شبکه‌های اجتماعی منتشر کردند که باعث تعجب بسیاری شد.

منزل لیونل مسیلیونل مسی

در میان این تصاویر، عکس یکی از اعضای این گروه دیده می‌شود که بنری در دست دارد که روی آن نوشته شده است: «به زمین کمک کنید، خوب غذا بخورید و پلیس را از میان بردارید» که اشاره به اعتراض آنها به بی‌توجهی دولت به بحران آب و هوایی و گرمایش زمین دارد.

حمله و تخریب منزل لیونل مسی

آنها همچنین در توضیح دلیل حمله به عمارت متعلق به مسی نوشتند: «ما عمارت غیرقانونی مسی در ایبیزا را رنگ کردیم. این عمارت ساختمانی غیر قانونی است که یک فوتبالیست به ارزش یازده میلیون یورو ساخته است. این در حالی است که در جزایر بالریک روزانه دو تا چهار نفر به دلیل موج گرما می‌میرند.»

امروز مبلغی که مسی به عنوان خسارت می‌ خواهد مشخص شد. ستاره آرژانتینی برای ورود مخفیانه و خرابکاری در عمارتش، 50000 یورو غرامت می‌خواهد.

اولین واکنش به این درخواست نیز منفی بود و اعضای این گروه معتقدند رنگ آمیزی مجدد مناطق آسیب دیده هرگز 50 هزار یورو هزینه ندارد و مسی رقم اغراق‌ آمیزی را طلب کرده است.

خبر ورزشی , ورزش سه


فروش دامنه های رند و سه حرفی

اخبار مرتبط

تازه ترین ها در پرشین وی

فال روز سه شنبه 23 تیر ماه 1405 فال و طالع بینی

۱۹ ساعت پیش

فال روز سه شنبه 23 تیر ماه 1405 امروز روزِ رها کردن چیزهای قدیمی و باز کردن درها برای یه شروعِ تازه‌ و بهتره. یه...

آخرین مطالب همین بخش

برای نمایش مطالب بیشتر، صفحه را به پایین بکشید...