پنج شنبه, ۳۰ فروردین , ۱۴۰۳
درخواست تبلیغات

یادآوری چند ذکر برای حلّ مشکلات و وسعت روزی !

اشتراک:
ذکر برای رفع مشکلات احکام و مسائل شرعی
برای انسان پیش امده است که دچار بسیاری از مشکلات شده و برای حل کردن ان دچار سردرگمی می شود. بنابراین در این میان ما ذکر های مجربی را برای شما بیان کرده ایم که با مدام گفتن ان مشکلاتتان حل می شود.

هر کس در زندگی شخصی خودش دچار مشکل و گرفتاری است. برخی  بخاطر نداشتن بچه و برخی مشکلات مالی و مشکلات دیگر .نکته ی مهم این است اگر با بالا بردن اعتماد به نفس خود میتوانید مشکلات خود را سریع حل کنید. یکی از راه های رفع مشکل میتوانید به سراغ ذکرهایی که یاد اور وجودیت خدا است بروید . ذکر برای رفع مشکلات را در پرشین وی ببینید.

ذکر برای رفع مشکلات

اذکاری که توصیه شده‌اند، علاوه بر آن که باعث غفلت‌زدایی از انسان می‌شوند، معارف الهی را نیز آموزش می‌دهند وره‌توشه معرفتی مسافران به سوی خدا را فراهم می‌کنند، چنانکه ذکر شریف «لا حول ولا قوه الا بالله العلى العظیم»که از گنجینه‌های آسمانی می‌باشد.«قال الله تعالی لنبیه صلی الله علیه و آله و سلم فی لیله المعراج: اعطیتک کلمتین من خزائن عرشی لا حول و لا قوه الا بالله و لا منجا منک الا الیک (بحارالانوار، ج ۹۰، ص ۱۸۶) معنای بلند و فواید فراوانی دارد.

امام باقر (سلام الله علیه) در تفسیر این ذکر فرمودند: آنجا که قدرتی را به جا صرف کرده و خدارا اطاعت کرده‌اید، این قدرت بر اطاعت، از ناحیه خداست و آنجا که معصیت نکرده‌اید، در حقیقت، عنایت الهی بین شما و آن معصیت حائل شده است.پس لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم یعنی: لا حول لناعن معصیه الله الا بعون الله و لا قوه لنا علی طاعه الله الا بتوفیق الله عزوجل.(بحارالانوار، ج ۹۰، ص۱۸۷)

ذکر برای رفع مشکلاتبهترین دعای رفع سختی ها

گاهی انسان را به گناه دعوت می‌کنند، اما مانعی در مسیرش پدید می‌آید.او نمی‌داند راهی که به آن دعوت شده است، راه گناه است و یا نمی‌داند چرا راه‌بندان شد، اما بعد می‌فهمد او را به مجلس گناه دعوت کرده بودند و این راه‌بندان، همان حول الهی بود که بین او و گناه حائل شد.این که ما در نمازمی‌گوییم: «بحول الله و قوته اقوم و اقعد» به این معنا نیست که فقط در حال نماز که برمی‌خیزیم ومی‌نشینیم، بقوه الله است؛ بلکه به این معناست که همه حرکات و سکنات ما، در نماز و در غیر نمازبه قوت الهی است.

پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله) این ذکر شریف را ذکر فرشتگان حامل عرش معرفی کرده است: تسبیح حملهالعرش (بحارالانوار، ج ۹۰، ص ۱۹۱) و در برخی روایات تفسیری آمده است که فرشتگان حامل عرش نیز که ذاتاقدس خداوند از آنان به الذین یحملون العرش (سوره غافر، آیه ۷) یاد می‌کند، هنگامی که حمل عرش الهی، یعنی مقام فرمانروایی خدا، برایشان دشوار بود ذکر «لا حول ولا قوه الا بالله العلى العظیم» را به آنان آموختند:

اذکاری برای حل مشکلات

“اعلمکم کلمات تقولونها یخف بها علیکم.قالوا: و ما هی؟ قال: تقولون: بسم الله الرحمن الرحیم ولا حول ولا قوه الا باللهالعلی العظیم و صلی الله علی محمد و آله الطیبین فقالوها فحملوه.(بحارالانوار، ج ۵۵، ص ۳۳)امام باقر (سلام الله علیه)در تفسیر این ذکر فرمودند: آنجا که قدرتی را به جا صرف کرده و خدا را اطاعت کرده‌اید، این قدرت بر اطاعت، از ناحیه خداست و آنجا که معصیت نکرده‌اید، در حقیقت، عنایت الهی بین شما و آن معصیت حائلشده است.پس لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم یعنی: لا حول لنا عن معصیه الله الا بعون الله و لا قوه لنا علی طاعه الله الا بتوفیق الله عزوجل

شاید چنین ذکری برای فرشتگان دفع سختی ودشواری باشد.لیکن، «بحول الله و قوته اقوم و اقعد» در نماز مصداقی از آن اصل کلی است.زیرا «لا حول ولا قوه الا بالله العلى العظیم»؛ یعنی، هیچ جا منع و همچنین قدرت و توانی نیست مگر به عنایت ذااقدس خداوند و اختصاصی به نماز یا غیر نماز و نیز اختصاصی به انسان و غیر او ندارد.

ذکرهای تجربه شده جهت رفع مشکلاتذکری مجرب برای رهایی از مشکلات

درمان بیماری و نداری

اسماعیل بن عبدالخالق گوید: مردی از اصحاب پیامبر (صلی الله علیه و آله) مدتی بودکه به خدمت ایشان نرسیده بود. ذکر برای رفع مشکلات رسول خدا (صلی الله علیه و آله) به او فرمود: چه چیزی باعث شد که دیر نزد ما بیایی؟ عرض کرد: بیماری و نداری.پیامبر فرمود: آیا به تو دعایی یاد بدهم که خدا به وسیله آن بیماری و نداری را از تو رفعکند؟ عرض کرد: بله یا رسول الله.

پیامبر (صلی الله علیه و آله) فرمود: بگو «لا حول و لا قوه الا بالله العلى العظیم، توکلت على الحىالذى لا یموت و الحمدلله الذى لم یتخذ(صاحبه و لا) ولدا و لم یکن له شریک فى الملک و لمیکن له ولى من الذل و کبره تکبیرا.»آن فرد ذکر را گفت و زمانی نگذشت که نزد پیغمبر (صلیالله علیه و آله) بازگشت و عرض کرد: یا رسول الله خداوند بیماری و نداری را از من رفع نمود.(اصول کافی، ج ۶، ص ۲۴۹).تشکر

الحمدلله؛ عاملی برای جذب نعمت هایکی از مهمترین عواملی که سبب افزایش و فراوانی نعمت می شود، شکر و سپاسانسان به پیشگاه خداوندی است که در آیاتی از جمله آیه ۷ سوره ابراهیم به آن توجه داده شده است.بنابراین،اگر کسی خواهان افزایش و فراوانی نعمت نسبت به خود یا جامعه است می بایست شکرگزار نعمت باشد.البته شکر نعمت ابعاد و مراتب متعدد و گوناگونی دارد که از شکر زبانی تا شکر قلبی را شامل می شود؛ چنان کهشکر واقعی آن است که انسان از نعمت به درستی در مسیر کمالی از آن بهره گیرد و از هرگونهافراط و اسراف و تبذیر نعمت خودداری نماید.(بقره، آیات ۲۷۱ و ۵۸۱؛ اعراف، آیه ۲۴۱؛ نحل، آیه ۴۱۱؛ عنکبوت، آیه۷۱؛ لقمان، آیه ۲۱ و سباء آیه ۵۱ و آیات دیگر).

امام صادق (علیه السلام) نقل می فرماید: خداوند به موسی (علیه السلام) وحی کرد ای موسی حق شکر مرا بهجا آور.موسی (علیه السلام) گفت: خدایا چگونه حق شکر تو را به جا آورم و حال این که هیچ شکریرا من به جا نمی‌آورم، مگر این که تو نعمتی بر این شکرگزاری به من عنایت کرده‌ای و من براین نعمت اخیر باید شکری دیگر کنم.پس خطاب آمد ای موسی الان همین قدر که معرفت پیدا کرده‌ای این شکرگزاری تو نیز از من است، شکر مرا به جا آورده‌ای.(کافی، ج ۲، ص ۹۸)

وسعت روزی و حلّ مشکلات

اقتصادی با استغفاراز آن جا که یکی از عقوبت های گناه برای مۆمن در دنیا، گرفتاری های اقتصادی وفقر و تنگ دستی است که همچون خوره ای به جانش افتاده، او را آزار داده و در اجتماع خوارشمی کند و نیز از آن جا که استغفار شوینده گناهان و از بین برنده عقوبت آنها در دنیا باهمه شدّت و عظمتشان می باشد، و با از بین رفتن گناهان زمینه ای برای گرفتاری مۆمن در اثر ارتکاب
گناه باقی نمی ماند؛ بدین خاطر یکی از برکات استغفار رهایی از ناداری و حل شدن مشکلات اقتصادی شمرده شدهاست.پس استغفار از گناه و عذرخواهی از خداوند; باعث زدایش فقر و بیچارگی، افزایش رزق و روزی، برکت در مال و ثروت، بهره مندی از نعمت های پروردگار و گشوده شدن گره های کور اقتصادی می گردد.

این خود اثر پرباری است که باعث توفیقات معنوی بسیاری در دنیا می شود. ذکر برای رفع مشکلات از این روست که خداوند با روشنی از آن یاد کرده و می فرماید:(اسْتَغْفِرُوا رَبَّکُمْ إِنَّهُ کانَ غَفّاراً * یُرْسِلِ السَّماءَ عَلَیْکُمْ مِدْراراً * وَ یُمْدِدْکُمْ بِأَمْوال وَ بَنینَ وَ یَجْعَلْ لَکُمْ جَنّاتوَ یَجْعَلْ لَکُمْ أَنْهاراً).(سوره نوح ، آیه ۱۰ ـ ۱۲ )

از پروردگار خویش آمرزش طلبید که او بسیار آمرزندهاست (اگر چنین کنید) او (باران) آسمان را پی درپی بر شما فرو می فرستد و شما را با اموالو فرزندان بسیار کمک می کند و باغ های سرسبز و نهرهای جاری در اختیارتان قرار می دهد.کسی که زیاداستغفار گوید و از خدا عذرخواهی کند; خداوند از هر غصّه ای برایش گشایشی قرار دهد و از هر تنگناییراه فراری پیش پایش گذارد و او را از جایی که گمان ندارد روزی می دهد

مشرق نیوز

گردآوری:
برچسب ها:
اخبار مرتبط:
فیلم پرشین وی
آرون گروپ
آرون گروپس