زندگی حامد محمودی ، شهاب در سریال مستوران ؛ از تئاتر و سینما تا تلویزیون و شهرت
حامد محمودی بازیگر جوان و تازه کار تئاتر سینما و تلویزیون می باشد که در رسانه ها درباره این بازیگر جوان اطلاعات کمی وجود دارد اما وی این روزها در سریال مستوران هنرنمایی می کند. در ادامه جزئیات بیشتر درباره زندگی حامد محمودی را در پرشین وی مشاهده کنید.
زندگی حامد محمودی
حامد محمودی متولد دهه ۸۰ است. بازی در سریال مستوران اولین تجربه حرفه ای او در قالب سریال است. او مجرد و تاکنون ازدواج نکرده است.
این بازیگر جوان و آینده دار در آثاری همچون فیلم های “جنایت بی دقت”، “تنگه ابوقریب”، “غلامرضا تختی” و سریال های “نهنگ آبی”، “مستوران”، “شهیدانه زیستن” به عنوان بازیگر حضور داشته است.
سریال ایرانی مستوران جدیدترین ساخته سید جمال سید حاتمی و مسعود آب پرور در سبک درام و تاریخی است که در تیر ماه سال ۱۴۰۱ از شبکه یک سیما پخش می شود. تهیه کنندگی این سریال را عطا پناهی عهده دار است.
سریال مستوران روایتی از رویدادهایی از دوران صفویان و غزنویان است. این سریال بازیگران بزرگ و پرآوازهای را در کنار هم جمع کرده و داستان آن از افسانه های کهن ایرانی برگرفته شده است. طبق آنچه که توسط عوامل سازنده سریال مستوران ارائه شده تصویر برداری این سریال در بیش از ۱۳ لوکیشن مختلف انجام شده است.
شهاب در سریال مستوران
در این سریال بازیگران زیادی نظیر حمیدرضا آذرنگ، الهام جعفر نژاد، بیژن بنفشه خواه، رویا میر علمی، علی دهکردی، عیسی یوسفی پور، رسول نقوی، حامد محمودی، سحر غمخوار، علی شجاع ، اسدالله یکتا، حسن همتی ، میثم چکینی ، مهدی ابراهیمی ، حمید ابراهیمی ، علی دیده بان ، آریا نرج آبادی ، گلبرگ محمدی و سلما قهرمانی به ایفای نقش می پردازد.
حمیدرضا آذرنگ در این سریال نقش لیث را ایفا می کند. لیث، به عنوان کاراکتر اصلی سریال شناخته می شود. او یک فرد امین در شهر می باشد که به شغل عطاری مشغول است. حامد محمودی در این سریال نقش شهاب را در کنار وی ایفا می کند.
سریال مستوران نمایشگر ماجراهای جالب و جذابی است که در دوران حکومت صفویان و غزنویان در ایران رخ داده است. داستان این سریال از قصه های کهن و جذاب ایرانی الهام گرفته شده است. ماجرایی که در آن با حملهٔ قبیلهٔ وحشیان، کودکی به طرزی مرموز دزدیده میشود و مادرش داغدار میگردد. او به دنبال راهی است تا به هر قیمت کودکش را پس گیرد امّا موانع زیادی بر سراهش خواهد بود.
زندگی حامد محمودی بازیگر سریال مستوران
«مستوران» به شیوه قصه پریان
در این گزارش تلاش خواهیم کرد نگاهی داشته باشیم به برخی از ابعاد آشکار و پنهان سریال «مستوران»، سریالی که تا اینجای کار نه در نگاه اول، بلکه کم کم و به آرامی بر جان مخاطب نشسته است.
انگار باید به شیوه قصه گویان قدیمی که مخاطبان دور راوی گرد می آمدند و در سکوت می نشستند تا با قصه ارتباط بگیرند، باید ساعاتی را پای خرده روایت های این سریال نشست تا کم کم داستان به داستان وارد قصه شوی و دیگر نتوانی به راحتی رهایش کنی.
سریال «مستوران» به کارگردانی مسعود آبپرور و سید جمال سیدحاتمی و تهیه کنندگی عطا پناهی برای شبکه یک سیما ساخته شد. «مستوران» به عنوان جدیدترین سریال شبکه اول هرشب ساعت ۲۲ و ۱۵ دقیقه به روی آنتن می رود.
حمیدرضا آذرنگ، نارنین فراهانی، رویا میرعلمی، بیژن بنفشهخواه، الهام جعفر نژاد، رابعه اسکویی، صفا آقاجانی، مزدک رستمی، یدالله شادمانی، علی دهکردی، جواد انصافی و … از بازیگران فصل نخست «مستوران» هستند.
سریال «مستوران» قصه های کهن ایرانی را در بستر تاریخ روایت می کند. محمد حنیف، فائزه یارمحمدی و یزدان کاظمی گروه از نویسندگان «مستوران» هستند.
قهرمان سریال مستوران
عزیمت «قهرمان»
در سریال «مستوران» هم چون دیگر قصه های عامیانه ایرانی، خویشکاری «عزیمت» است که روایت را پیش می برد، یعنی قهرمان برای رسیدن به خواستهاش (پیدا کردن فرزند) تصمیم به ترک مکان اولیه می گیرد و تا زمانی که به مقصد برسد
با حوادث و مشکلاتی مواجه می شود که برای رفع آن، گاه به کارهای خارق العاده ای دست می زند که خلاف عادت است و از عهده هر کسی بر نمیآید. اما از آن جایی که قهرمانان قصه ساختاری جدا از جامعه دارند و دارای قدرتی بیش از دیگران هستند قادرند به کارهای خارق العاده دست بزنند
مشکلاتی که «قهرمان» قصه با آن مواجه می شود اغلب آگاهانه است که به آن خویشکاری می گویند؛ یعنی پیشاپیش به او اخطار داده شده است که در صورت رفتن در این راه با مشکلی روبه رو خواهد شد که باید برای رفع آن اقدامی کند.
(آگاهی قهرمان قصه از مشکلات و سختی های راه می تواند توسط یک نیروی هدایت گر در قالب پیری دانا و فرزانه یا پرنده نمادینی چون سیمرغ باشد) در هر حال، قهرمان داستان یعنی لیث عطار که نمادی از خیر و نیکی است باید مسیری را طی کند و طی طریقت کند و در این مسیر پر پیچ و خم با شر و پلیدی مبارزه کند تا به نظم اولیه ای که از بین رفته است نزدیک شود.
مسیری که لیث «قهرمان» قصه «مستوران» در پیش می گیرد، یادآوری مراحلی است که از نظر شیخ عطار نیشابوری سالک طریقت باید طی کند و طی این مراحل را به بیابان های بی زینهاری تشبیه کرده است.
همه چیز درباره سریال مستوران
که منتهی به کوه های بلند و بیفریادی می شود که سالک برای رسیدن به مقصود از عبور از این بیابان های مخوف و گردنه های مهلک ناگزیر است و آن را به وادی ها و عقبات سلوک تعبیر کرده است. به طوری که صوفیان در تصوف هفت مقام تصور کردهاند از این قرار: ۱- مقام توبه ۲- ورع ۳- زهد ۴- فقر ۵- صبر ۶- رضا ۷- توکل.
در نهایت این که آنچه «مستوران» را «مستوران» می کند اهمیت دادن به «داستان» و «قصه» است، سریال مستوران به مخاطب یادآوری می کند که اسطوره های مستتر در قصه های عامیانه ابطال ناپذیر هستند، و می توان آن ها را در حکم راهنمای جهان بدانیم.
آن ها در مقام حقیقت های زنده بخشی انکارناپذیر از دین و آئین های ما را تشکیل می دهند که به واسطه زبان فارسی در جای جای زندگی امروزمان نیز جاری و زنده هستند.
فارس , خبر انلاین