شنبه, ۸ اردیبهشت , ۱۴۰۳
درخواست تبلیغات

وسایل گریم سینمایی کدامند؟

اشتراک:
وسایل گریم سینمایی چهره ها
وسایل گریم سینمایی از مهم ترین تجهیزات مورد نیاز گریمورها هستند که برای افزایش توجه و تمرکز مخاطب روی شخصیت های مختلف فیلم مورد استفاده قرار می گیرند. با پیشرفت چشمگیر دنیای فیلم و سینما، این لوازم نیز اهمیت مضاعفی پیدا کرده اند و روز به روز حرفه ای تر شده اند. در این مطلب […]

وسایل گریم سینمایی از مهم ترین تجهیزات مورد نیاز گریمورها هستند که برای افزایش توجه و تمرکز مخاطب روی شخصیت های مختلف فیلم مورد استفاده قرار می گیرند. با پیشرفت چشمگیر دنیای فیلم و سینما، این لوازم نیز اهمیت مضاعفی پیدا کرده اند و روز به روز حرفه ای تر شده اند.

در این مطلب می خواهی درباره نام و کاربرد انواع لوازم گریم سینمایی با شما عزیزان صحبت کنیم و اطلاعات جالبی را درباره آن ها در اختیارتان قرار دهیم. پس اگر در این حیطه فعالیت می کنید یا به آن علاقه مند هستید؛ تا انتها با ما همراه باشید.

معرفی وسایل گریم صورت سینمایی

در ابتدا باید توجه داشته باشید که محصولات گریم صورت بسیار سنگین هستند و برای جلوگیری از آسیب رساندن آن ها به پوست لازم است از پوستتان محافظت کاملی را به عمل آورید. به عنوان مثال به کمک پرایمر صورت و ضد آفتاب سولاریس می توانید یک لایه محافظ بین پوست خود و این محصولات ایجاد نمایید.

جالب است بدانید که وسایل گریم صورت سینمایی برای رفع نواقص جزئی پوست مانند جوش، لک، ماه گرفتگی و اسکارهای مختلف مورد استفاده قرار می گیرند. علاوه بر آن به کمک این لوازم می توان گریم هایی مانند زخم مصنوعی، خون، موی اضافه و حتی ریش و سبیل را به صورت افراد اضافه کرد.

وسایل مورد نیاز گریم سینمایی عبارتند از:

پالت رنگ برای گریم و کانتورینگ

اولین و مهم ترین وسیله گریم، پالت رنگ است که در طیف رنگی بسیار متنوعی توسط برندهای مختلف تولید و عرضه می شود. به کمک این پالت ها می توان اجزای مختلف صورت را کوچک یا بزرگ کرد، فرم صورت را تغییر داد و روی آن برجستگی و برآمدگی هایی را ایجاد نمود.

اگر در ابتدای کار هستید، نیازی به تهیه لوازم گران قیمت نیست و می توانید پالت رنگ مورد نظر خود را از برندهای کمتر شناخته شده اما با کیفیت تهیه کنید.

براش یا قلم مو

برای استفاده از پالت رنگ، نیاز به براش های مختلفی خواهید داشت. این براش ها در سایزهای متفاوتی موجود هستند و با استفاده از موی طبیعی یا الیاف مصنوعی ساخته می شوند. پیشنهاد می کنیم یک مجموعه کامل از قلموهای گریم را تهیه کنید تا بتوانید برای نواحی مختلف صورت طبق اصول زیر استفاده نمایید:

  • کاربرد قلم موی ظریف: کشیدن خط چشم یا خطوط ریز صورت
  • کاربرد قلم موی متوسط: کشیدن خط سایه یا سایه روشن زدن خطوط
  • کاربرد قلم موی پهن: مناسب گریم نواحی وسیع مانند پیشانی، فک، چانه و گونه
  • کاربرد قلم موهای مخصوص پودر: این براش ها پهن هستند و مخصوص زدن یا پاک کردن محصولات پودری می باشند

قلموهای گریم

اسفنج آرایشی

گاهی نمی توان تنها با استفاده از براش گریم صورت را کامل کرد؛ به همین دلیل در لیست وسایل مورد نیاز گریم سینمایی نام اسفنج نیز به چشم می خورد. این وسیله بیشتر هنگام مصرف کرم پودر و پنکیک های آرایشی مورد کاربرد قرار می گیرد.

فیکساتور آرایش

حتماً مشاهده کرده اید که میکاپ و گریم بازیگران حتی با گریه کردن، رطوبت یا بارش باران نیز به هم نمی ریزد؛ یکی از دلایل این امر استفاده از فیکساتور است. پودرهای بی رنگی که در پایان گریم روی کل صورت اعمال می شوند تا میکاپ برای مدت زمان زیادی ثابت باقی بماند.

کانسیلرهای رنگی

رنگ پوست نواحی مختلف صورت دارای تفاوت های جزئی است که زیر نور پروژکتورها بسیار مشخص و واضح دیده می شود. از این رو اغلب گریمورها از کانسیلر رنگی برای یکدست کردن کل سطح پوست استفاده می کنند. به عنوان مثال رنگ سبز برای پوشاندن قرمزی اطراف بینی و رنگ نارنجی برای خنثی کردن تیرگی زیر چشم کاربرد دارد.

کرم پودر

کرم پودر مخصوص گریم تفاوت های چشمگیری با کرم پودر معمولی دارد. این محصولات دارای ماندگاری فوق العاده و پوشش دهی بسیار زیادی هستند؛ البته لازم است متناسب با پوست فرد گریم شونده از کرم پودر گریم جامد، مایع یا کرمی استفاده کرد تا نتیجه کار بی نقص به نظر برسد.

گوش پاک کن

در پایان گریم برای تمیز کردن صورت از گوش پاک کن استفاده می شود تا نتیجه نهایی تمیزتر شود. به عنوان مثال برای پاک کردن ریمل، قرینه سازی سایه و خط چشم و از این دست تمیز کاری ها به این وسیله نیاز خواهید داشت.

مژه مصنوعی

استفاده از مژه مصنوعی به طرز چشمگیری حالت چشم ها و کل چهره را تحت تاثیر قرار خواهد داد. به همین دلیل اغلب گریمورها از این وسیله به ویژه برای خانم ها استفاده می کنند. مژه های مصنوعی در انواع دانه ای، ردیفی، کوتاه، بلند و … در بازار موجود هستند.

رنگ مو

گاهی برای نزدیک تر شدن چهره بازیگر به استانداردهای مورد نظر کارگردان، از رنگ مو استفاده می شود. رنگ موهای موقتی مانند گچ و اسپری بیش از انواع دیگر کاربرد دارند و روی نواحی مختلف موی سر، ابرو، ریش و سبیل مورد استفاده قرار می گیرند.

وسایل گریم سینمایی تخصصی

انواع وسایل گریم سینمایی تخصصی

مواردی که در بالا نام بردیم برای انجام یک گریم صورت نرمال ضروری هستند و تمام گریمورها باید آن ها را تهیه کنند. در این بخش نیز وسایل تخصصی تر را برای گریم سینمایی نام می بریم:

مو، ریش و سبیل مصنوعی

گاهی برای ایجاد نزدیکی بیشتر بین چهره بازیگر و شخصیتی که نقش آن را بازی می کند لازم است از ابزاری مانند کلاه گیس، ریش و سبیل مصنوعی استفاده شود. هر یک از این وسایل گریم سینمایی به ملزومات دیگری هم نیاز دارند؛ به عنوان مثال جهت استفاده از کلاه گیس ابتدا باید کلاه طاسی یا کچلی روی سر فرد قرار بگیرد.

همچنین جهت چسباندن ریش و سبیل مصنوعی نیاز به چسب های مخصوصی دارید که ضمن محکم بودن، باعث آسیب های شدید به پوست نشوند. با حرفه ای تر شدن در زمینه گریم می توانید کرپ پشم طبیعی یا مصنوعی تهیه کرده و ریش و سبیل مورد نظرتان را به راحتی بسازید.

زخم و خون مصنوعی

این تجهیزات بیشتر در فیلم های اکشن و ترسناک کاربرد دارند و به کمک آن ها می توانید روی صورت افراد زخم، جراحت و حتی خونریزی را شبیه سازی کنید.

چسب لاتکس

یکی دیگر از انواع وسایل گریم سینمایی چسب لاتکس است که در سایزهای مختلف و رنگ های سفید، کرم و قهوه ای تولید می شود. این وسیله برای پیر یا جوان کردن صورت، ایجاد چین و چروک، قطعه سازی (مانند بینی، دست و صورت) یا چسباندن مژه، سنگین و اکلیل به نواحی مختلف صورت مناسب است.

نتیجه گیری

در این مطلب درباره اسم وسایل گریم صورت و کاربرد هر یک از آن ها با شما عزیزان صحبت کردیم. اگر قصد فعالیت در این حیطه را دارید با مطالعه آن می توانید به راحتی تشخیص دهید خرید کدام یک از این محصولات برای شما ضروری است.

گردآوری:
برچسب ها:
اخبار مرتبط:
فیلم پرشین وی
آرون گروپ
آرون گروپس