مجله اینترنتی پرشین وی؛ سبک زندگی، سرگرمی و خانواده
تبلیغات
رسانه

خاطره تلخ محمدرضا غفاری از روز اول مدرسه / وقتی یک سؤال او را از کلاس بیرون برد + ویدئو

خاطره تلخ محمدرضا غفاری از روز اول مدرسه / وقتی یک سؤال او را از کلاس بیرون برد + ویدئو

محمدرضا غفاری در برنامه «خندوانه» از خاطره‌ای تلخ در نخستین روز مدرسه گفت؛ روزی که معلم از دانش‌آموزان درباره شغل پدر و مادرشان پرسید. غفاری که پدرش را در یک‌سال‌ونیمگی از دست داده بود، برای آن‌که ناچار نشود درباره نبود پدرش توضیح بدهد، به بهانه رفتن به دستشویی از کلاس بیرون رفت. او بعد از چند دقیقه معلمش را صدا کرد و از او خواست دیگر چنین سؤالی نپرسد؛ درخواستی که معلم پذیرفت و چهره‌اش برای همیشه در ذهن این بازیگر ماند.

محمدرضا غفاری

▪︎ خاطره تلخ محمدرضا غفاری از اولین روز مدرسه؛ روزی که یک سؤال ساده برایش تبدیل به یکی از ماندگارترین خاطرات کودکی شد…

▪︎ محمدرضا غفاری در برنامه «خندوانه» تعریف کرد که وقتی تنها یک سال و نیم داشت، پدرش را از دست داد. او گفت روز اول مدرسه، وقتی معلم از بچه‌ها درباره شغل پدر و مادرشان سؤال می‌کرد، برای اینکه مجبور نباشد درباره پدرش توضیح بدهد، به بهانه رفتن به دستشویی از کلاس خارج شد.

▪︎ غفاری ادامه داد: «بعد از حدود پنج دقیقه، معلمم را بیرون صدا کردم و از او خواستم که دیگر درباره شغل پدر و مادر بچه‌ها سؤال نکند؛ او هم قبول کرد.»

▪︎ این بازیگر می‌گوید چهره آن معلم هیچ‌وقت از یادش نرفته و این اتفاق تأثیر زیادی روی او گذاشته است؛ خاطره‌ای از دوران کودکی که نشان می‌دهد گاهی یک سؤال ساده می‌تواند برای یک کودک، معنای کاملاً متفاوتی داشته باشد

بازیگر فیلم رویای خیس

فیلم رویای خیس به کارگردانی پوران درخشنده سال ۱۳۸۴ ساخته شد و در سینماهای کشور روی پرده رفت.

محمدرضا غفاری در این فیلم برای اولین بار بازی کرد و در نقش آرش مقابل دوربین رفت و توانست نقش قابل قبولی را ارائه دهد و یکی از بهترین و ماندگارترین تجربه های بازیگری اش در این فیلم سینمایی رقم خورد.

آرش پسر نوجوانی است که بعد از جدایی پدر و مادرش، ابتدا در کنار مادر و بعد از مدتی برای ادامه زندگی نزد پدر میرود و آنجا با دختری آشنا میشود و این سرآغاز قصه ای تازه در این فیلم است.

محمدرضا غفاری در فیلم رویای خیس با بازیگرانی چون افسانه پاکرو، فرامرز قریبیان، مجید مشیری، شراره دولت آبادی، فلور نظری، بابک انصاری، همایون ارشادی و… همبازی بود.

اشتراک‌گذاری:

دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *