مجله اینترنتی پرشین وی؛ سبک زندگی، سرگرمی و خانواده
تبلیغات
امروز:
تلویزیون ایران

ماجرای شوخی با عصر جدید و برنده باش در ناخونک و واکنش سید بشیر حسینی!+فیلم

ماجرای شوخی با عصر جدید و برنده باش در ناخونک و واکنش سید بشیر حسینی!+فیلم

در روزهای گذشته بریده‌هایی از یک برنامه تلویزیون طنز به نام ناخونک در فضای مجازی منتشر شده است که در بخشی از این مجموعه، فضای مسابقه عصر جدید و برنده باش را شبیه‌سازی و با آن‌ها شوخی کرده‌اند. در ادامه واکنش سید بشیر حسینی به شوخی با عصر جدید و خودش را بخوانید.

شوخی با عصر جدید و برنده باش

اما ماجرای این مجموعه طنز چیست و آیا مخاطبان تلویزیون شاهد پخش آن خواهند بود یا خیر؟
برای اطلاع از جزئیات «ناخونک» با کارگردان مجموعه تماس گرفتیم و درباره
زمان پخش آن از شبکه‌های سراسری تلویزیون پرس‌وجو کردیم.

یزدان فتوحی درباره تولید این مجموعه توضیح داد که «ناخونک» محصول شبکه‌های استانی است،
او از ابتدا آن را مختص شهرستانی‌ها تولید کرده و پخش آن از شبکه‌های سراسری
تلویزیون بستگی به تصمیم مدیران تلویزیون، سروش سیما و امور استان‌ها دارد.

او ادامه داد: برای پخش این مجموعه از شبکه‌های سراسری از سوی مدیران تلویزیون
درخواست وجود داشته است. فتوحی درباره زمان پخش «ناخونک»
از شبکه‌های تلویزیون گفت: بنابر صحبتی که تا به حال مطرح شده، قرار بر این است

که این مجموعه طنز با اختلاف زمانی دو یا سه هفته‌ای در شهرستان‌ها پخش شود.

شوخی با عصر جدید در برنامه ناخونک

اگرچه بریده‌های مجموعه «ناخونک» برنامه «خنده بازار» را در ذهن مخاطبان تداعی کرده اما طبق گفته یزدان فتوحی، «ناخونک» یک سریال ۹۰ قسمتی است که هیچ ارتباطی با «خنده بازار» ندارد و مانند آن، طنزی آیتمی نیست. او درباره قالب کار توضیح داد که اتفاقات «ناخونک» حول محور یک خانواده می‌چرخد و شوخی‌ها با «عصر جدید» و «برنده باش» آیتم‌های مجزایی نیستند و جزو قصه حساب می‌شوند. فتوحی کارگردان در نقش یکی از پسران خانواده، در آینده وارد برنامه «عصر جدید» می‌شود و به این ترتیب ماجرای وی با این خانواده ارتباط پیدا می‌کند.

شوخی با عصر جدیدشوخی با برنامه عصر جدید

واکنش سید بسیر حسینی به شوخی با عصر جدید

سید بشیر حسینی که این روزها در قامت داور عصرجدید می بینیم. با انتشار این ویدئو نوشت:«چالش شوخی جدی شد. شوخی راز بقای اجتماعی و رمز ماندگاریِ تاریخیِ ماست. در فرهنگ ایرانی تا وقتی با چیزی شوخی نشود، جدی، ماندگار و اثرگذار نمی‌شود. شوخی با بزرگان و مسائل مهم، به مراتب فراتر از تفریح بوده و ریشه‌های متعدد و حتی متضادی دارد.
بعضی از کارکردهای شوخی:
۱ تخلیه عاطفی-هیجانی
2کاهشِ فاصله قدرت (اعم از سیاسی، خانوادگی و…)
۳ کاستن از تلخیِ تبعیض
۴ فراموشیِ مقطعیِ مشکلات یا خلسه موقت
5انتقاد_اجتماعی
6اعتراض مدنی
7بیان حقایق و دقایقِ سنگین
۸ تذکر و تلنگر در قالب متلک
9زبان هنری و بیان هنرمندانه
10پوشش رسانه‌ای و پویش تبلیغاتی

شوخی جنسی و جوک‌ های سکسی هم، گاهی واکنشی به مارپیچ_سکوت و تغافلِ عمدی نسبت به این #غریزه جدی است و البته ملاحظات اخلاقی زیاد و تحلیلهای دقیقتری هم داره که به وقتش بهش میپردازم.
پ.ن۱: انقد با طنزِ نازِ ناخونک خندیدم که نگو. از همون خنده های توی برنامه؛ از تهِ دل. خصوصاً نقش من، از همه بامزه‌تر نوشته و اجرا شده بود. موافقید؟
پ.ن۲: اگر خودمان در تولید طنز، فعال و صاحب سبک نباشیم، مبتلا به #پاپاراتزی های سخیف و #غیراخلاقی می‌شویم.
پ.ن: بازم از طنز و شوخی کلامی و تصویری استقبال میکنم. حاضرید؟»

خراسان / آخرین خبر

اشتراک‌گذاری:

از دیگر بخش‌های پرشین‌وی

دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *