مجله اینترنتی پرشین وی؛ سبک زندگی، سرگرمی و خانواده
تبلیغات
تصاویر خبری

آواز خوانی مهران مدیری در جمع حانواده هنرمندان

آواز خوانی مهران مدیری در جمع حانواده هنرمندان

مهران مدیری مجری توانمند تلویزیون است که سالهاست در این حرفه فعالیت می کند. چندسالی است که او بازیگر و کارگردانی را کنار گذاشته و بیشتر زمانش وقف برنامه دورهمی است. آخرین اثر او سریال هیولاست که از شبکه نمایش خانگی منتشر شد. در ادامه در پرشین وی می خواهیم آواز خوانی مهران مدیری را در یکی از قسمت های این سریال با هم ببینیم.

آواز خوانی مهران مدیری در جمع

در این ویدئو مهران مدیری را مشغول خواندن مشاهده میکنید

ویدئویی از آواز خواندن مجری دورهمی

بد نیست گاف های عجیب مهران مدیری در هنگام اجرای دورهمی را ببینید

مهران مدیری در برنامه دورهمی، گاهی مسابقه‌ای برای سنجش دانش عمومی برگزار
می‌کند ولی در حین انجام این مسابقات گاهی خودش نیز سطح دانش عمومی‌اش
کم می‌آورد و به تماشاگران اطلاعات غلط می‌دهد.

به طور مثال مهران مدیری ملاله یوسف‌زَی دختری که اهل پاکستان است به اشتباه
اهالی کشور افغانستان معرفی می‌کند همچنین اسم او را نیز تغییر می‌دهد
و “زی” را “زری” می‌خواند.

آواز خوانی مهران مدیریمهران مدیری

در جایی دیگر مدیری در موردش درباره مادام کوری که فیزیکدان و شیمی‌دان لهستانی-فرانسوی است از مهمانش سوال می‌کند و مهمان او را یک پزشک می‌داند و مجری دورهمی نیز از او می‌پذیرد.

اما شاید اوج این گاف‌ها در برنامه مدیری با امید حاجیلی بود.

در این برنامه مهران مدیری درباره بتهون صحبت کرد و حاجیلی در امتداد صحبت‌های او گفت: «آقای مدیری شما در برنامه « کتاب باز» حضور پیدا کردید و در بخشی گفتید بوهان سباستین باخ، حدود ۵هزار قطعه ساخته است اما من هر چه قدر گشتم حدود هزار و هفتاد قطعه ساخته بود. این عدد بزرگ از کجا آمده؟»

مدیری در پاسخ گفت: «بله، این رقمی که من گفتم تعداد قطعاتی است که او ساخته اما در طول زمان از بین رفته است.»

حاجیلی در ادامه صحبت مدیری گفت: «پس چگونه می ‌دانند ۵هزار اثر ساخته است،
زمانی که این آثار از بین رفته؟»

آواز خوانی مهران مدیریسوتی های مهران مدیری

مجری برنامه پس از تایید حرف مهمان خویش گفت: «عجب سوال سختی! اما خیلی از این موارد رخ داده است و خیلی اتفاق عجیبی نیست! معاصران این افراد در طول تاریخ نقل کرده‌اند و چنین مواردی ثبت شده.»

حاجیلی پس از شنیدن حرف مدیری یک محاسبه از این ارقام را ارائه داد و گفت: «این افراد آدم‌های خاص و عجیبی بودند چون من حساب کردم اگر واقعا این آدم ۵ هزار قطعه داشته باشد، یعنی از بدو تولد تا صد و سه سالگی هفته‌ای یک اثر با این پیچیدگی باید نوشته باشد…»

اینستاگرام و مووی مگ

برچسب‌ها: مهران مدیری
اشتراک‌گذاری:

دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *