مجله اینترنتی پرشین وی؛ سبک زندگی، سرگرمی و خانواده
تبلیغات
امروز:
تصاویر خبری

حال خوب زهره حمیدی بعد از مبارزه با سرطان در اکران خصوصی « ساعت 6 صبح» / خداوند همیشه یار و نگهدارت باشد

حال خوب زهره حمیدی بعد از مبارزه با سرطان در اکران خصوصی « ساعت 6 صبح» / خداوند همیشه یار و نگهدارت باشد

زهره حمیدی بازیگر سینما و تلویزیون اهل ایران است. آغاز بازی وی در سینما از سال ۱۳۷۱ با فیلم دلاوران کوچه دلگشا به کارگردانی حسن هدایت بوده‌است. عکس های زهره حمیدی بعد از سرطان در اکران خصوصی ساعت ۶ صبح را در ادامه در پرشین وی می توانید مشاهده کنید.

زهره حمیدی بعد از سرطان

زهره حمیدی با اشاره به وضعیت سلامتی خود بعد از ابتلا به سرطان بیان کرد که این روزها حال خوبی دارد و چند جلسه شیمی درمانی انجام داده است.
حامد، پسر زهره حمیدی در جوانی به‌دلیل ایست قلبی در خواب، در سن ۲۷ سالگی جان خود را از دست داد. به گفته مادرش، حامد براثر استفاده از داروهای عضله‌سازی در باشگاه با عارضه قلبی مواجه شده بود.

زهره حمیدی بعد از سرطانحال خوب خانم بازیگر

خانم بازیگر در اکران خصوصی  ساعت ۶ صبح

زهره حمیدی بعد از سرطانحال خوب خانم بازیگر
برچسب‌ها: زهره حمیدی
اشتراک‌گذاری:

از دیگر بخش‌های پرشین‌وی