مجله اینترنتی پرشین وی؛ سبک زندگی، سرگرمی و خانواده
تبلیغات
خبرهای روز

اتفاق عجیب در دبی؛ مزایده چمدان‌های جامانده مسافران + ویدیو

اتفاق عجیب در دبی؛ مزایده چمدان‌های جامانده مسافران + ویدیو

ویدیویی در شبکه‌های اجتماعی وایرال شده که حجم بزرگی از چمدان‌های رهاشده منتسب به مسافران فرودگاه دبی را نشان می‌دهد؛ چمدان‌هایی که پس از طی مراحل قانونی و پیدا نشدن صاحبانشان وارد مزایده شده‌اند . این ویدیو که با واکنش‌های گسترده کاربران همراه شده، نشان‌دهنده انبوهی از چمدان‌های رها شده در فرودگاه دبی است.

مزایده چمدان‌های دبی

بر اساس قوانین فرودگاه‌های امارات، چمدان‌های مسافران معمولاً تا سقف ۹۰ روز نگهداری می‌شوند و در صورت عدم مراجعه صاحب آن، مراحل قانونی برای فروش یا معدوم‌سازی آنها طی می‌شود. اما حجم بالای این چمدان‌ها در ویدیوی منتشر شده، سوالات زیادی را درباره تعداد مسافران و شرایط رها کردن وسایلشان به وجود آورده است.

حالا گفته می‌شود خریداران این چمدان‌ها، آنها را دوباره برای فروش مجدد عرضه کرده‌اند. این اتفاق عجیب در شرایطی رخ داده که تنش‌های اخیر در منطقه بر صنعت گردشگری و هوانوردی تأثیر گذاشته و برخی مسافران به دلیل تغییر برنامه‌ها یا نگرانی‌های امنیتی، مجبور به ترک وسایل خود شده‌اند. انتشار این ویدیو باعث شده تا کاربران نسبت به سرنوشت این چمدان‌ها و صاحبانشان ابراز نگرانی کنند.

منبع: خبرآنلاین

برچسب‌ها: دبی
اشتراک‌گذاری:

دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *