جمعه, ۱۰ فروردین , ۱۴۰۳
درخواست تبلیغات

یک زن زیبا و با حجاب رئیس کمیته حقوق بشر عربستان شد

تاریخ نشر :شنبه 24 سپتامبر 2022 اشتراک:
کمیته حقوق بشر اخبار گوناگون
موضوع حقوق بشر یکی از موضوعات مهم در جهان کنونی است. در تمام دنیا هنوز هم ملت ها با یکدیگر سر جنگ دارند و برای منافعشان قربانیان زیادی را به جا می گذارند.

عربستان در راستای تغییرات بنیادی که در طی این چند سال اخیر داشته است خانم هلا بنت مزید بن محمد التویجری را به عنوان رئیس کمیته حقوق بشر این کشور منصوب کرد. حجاب رئیس کمیته حقوق بشر عربستان  را در پرشین وی ببینید.

کمیته حقوق بشر

یک زن رئیس کمیته حقوق بشر عربستان شد

یک زن زیبا و با حجاب رئیس کمیته حقوق بشر عربستان شدیک زن زیبا و با حجاب رئیس کمیته حقوق بشر عربستان شد

هلا بنت مزید بن محمد التویجری به عنوان رئیس کمیته حقوق بشر عربستان سعودی منصوب شد.

الشرق الاوسط گزارش داد، سلمان بن عبدالعزیز پادشاه عربستان سعودی شامگاه پنج شنبه با صدور فرمانی، خانم هلا بنت مزید بن محمد التویجری را به عنوان رئیس کمیته حقوق بشر این کشور منصوب کرد.

التویجری از سال ۲۰۱۷ میلادی پست دبیرکل «شورای امور خانواده» را در عربستان برعهده داشته است. او همچنیین از آوریل ۲۰۲۱ مشاور اداری وزارت منابع انسانی و توسعه اجتماعی عربستان است.

این اولین بار است که در عربستان یک زن سکان دار کمیته حقوق بشر می شود.

این متن در مورد حقوق بشر است. شما مطمئناً اصطلاح حقوق بشر را شنیده اید. اما این اصطلاح چه مفهومی دارد و حقوق بشر شامل چه افرادی می شود؟ اساساً حقوق بشر در مورد حق و حقوقی است که شما بعنوان یک انسان از آنها برخوردار هستید. بنابراین حقوق بشر شامل همه انسان هاست. شما از جمله از حق دریافت خدمات درمانی و تحصیل برخوردار هستید. شما حق دارید در حد سیر شدن غذا بخورید. شما حق دارید در یک کشور زندگی کنید و در آن تابعیت داشته باشید.

تاریخچه حمایت از بشر

ایده اینکه انسانها حق و حقوق دارند به اندازه ادیان دنیوی گوناگون، قدیمی است. دقیقا این حق و حقوق چه چیزهایی هستند، طی صد ها سال از جانب مردم با فرهنگ و ادیان مختلف در سراسر دنیا مورد بحث قرار گرفته است.

ولی اولین بار در اواسط قرن بیستم بود که حمایت از حقوق بشر یک مسئله فراگیر جهانی شد. آن زمان یک جنگ بزرگ بین کشورهای کل جهان جریان داشت. این جنگ از ۱۹۳۹ تا ۱۹۴۵ طول کشید و نام آن جنگ جهانی دوم بود. جنگ جهانی دوم یکی از مرگبارترین جنگ های تاریخ است. ۵٠ تا ۶٠ میلیون نفر مردند. طی جنگ نازی ها قدرت را در آلمان داشتند. به نظر نازی ها ارزش همه انسانها یکسان نبود.

کمیته حقوق بشرحقوق بشر

نازی ها شش میلیون یهودی را طی جنگ مورد آزار و اذیت قراردادند، به بردگی کشاندند و به قتل رساندند. نام قتل عام یهودی ها نابودی است. ولی نازی ها فقط به یهودی ها حمله نکردند. بطور مثال کولی ها، همجنس گرایان، افرادی که افت توانایی داشتند و انسانهایی که نظر دیگری داشتند نیز قربانی نازی ها شدند. زمانی که جنگ تمام شد بسیاری از شهر ها در اروپا و آسیا از بین رفته بودند. انسانهایی که پس از جنگ زنده مانده بودند در حال فرار بودند و فاقد مسکن و غذا بودند. بسیاری از کشور مایل بودند که کاری کنند که اتفاقی که افتاده دوباره نیفتد. با یکدیگر تصمیم گرفتند که سازمان ملل متحد FN را ایجاد کنند.

سازمان ملل متحد سال ۱۹۴۵ تشکیل شد. آن زمان ۵۱ کشور عضو بودند. آنها سازمان ملل متحد را جهت جلوگیری از جنگ های آینده تاسیس کردند. ولی همچنین برای اینکه از حق و حقوق هر انسانی حمایت کنند. از زمانی که سازمان ملل متحد تشکیل شده آنها از جمله برای ایجاد صلح و کمک به انسانها در وضعیت های اضطراری کار کرده اند. سازمان ملل متحد از جمله بابت اقدامات حافظ صلح، غذا، آب و خدمات درمانی در کشورهایی که در آنجا جنگ جریان دارد کمک می کند. امروزه ١٩٣ کشور عضو سازمان ملل متحد هستند.

شفقنا ـ پژوهش

گردآوری:
برچسب ها:
اخبار مرتبط:
فیلم پرشین وی
آرون گروپ
آرون گروپس