تصویربرداری هوایی از لوکیشن جدید و قدیم فیلم حضرت یوسف در شهرک سینمایی

سریال یوسف پیامبر سال ها پیش ساخته شد و کارگردان این سریال تمام تلاشش را کرد تا بتواند علاوه بر رضایت مخاطب این قصه قرانی را به زیبایی هر چه تمام تر به تصویر بکشد. لوکیشن سریال حضرت یوسف در شهرک سینمایی را در پرشین وی ببینید.
لوکیشن سریال حضرت یوسف
آیا میدانید سریال یوسف پیامبر (علیه السلام) در کدام شهر ساخته شده است؟ بخش هایی از این لوکیشن هنوز هم باقی مانده است و دیدن آن جالب توجه است.
لوکیشن یوسف پیامبر در شهرک سینمایی
شاید بپرسید سریال یوسف پیامبر (علیه السلام) در کدام کشور ساخته شده است؟ جالب است بدانید این سریال در ایران ساخته شده است و تمام صحنه های مربوط به مصر و نیل در ایران صحنه سازی شده اند. برخی کارشناسان معتقدند این آثار می توانست به مرکز گردشگری برای بازدید تبدیل شود.
یوسف پیامبر یک مجموعهٔ تلویزیونی ایرانی بر پایهٔ داستان زندگی حضرت یوسف (علیه السلام) مطابق با روایت قرآن کریم به نویسندگی و کارگردانی فرجالله سلحشور است. اخیرا پخش مجدد این سریال از شبکه آی فیلم مورد توجه قرار گرفته است. در ادامه به مکان های ساخت و لوکیشن سریال یوسف پیامبر (علیه السلام) و چگونگی ساخت آن میپردازیم.
لوکیشن سریال یوسف پیامبر (علیه السلام) از زبان کارگردان
سریال «یوسف پیامبر(علیه السلام)» طی مدت ۳۲ ماه در لوکیشن های مختلف جلوی دوربین قرار داشت. این سریال سیر زندگی حضرت یوسف (علیه السلام) را از کودکی تا بزرگسالی و زمانی که به عزیزی مصر می رسد، به تصویر کشیده است. نگارش فیلمنامه «یوسف پیامبر(علیه السلام)» چهار سال زمان برده است.
مرحوم سلحشور در این خصوص گفته بود: طراحان دکور صحنه این پروژه طی مدت تولید با طراحی و ساخت فضاهایی چون مصر، اهرام ثلاثه و… سعی بر آن داشتند که بیننده با تماشای این سریال، درکی درست از فضاهای واقعی آن دوران داشته باشد تا ضمن القای مفهومی روایت، بخشی از تاریخ نیز به تصویر کشیده شود.
تمامی دکورهای این سریال در ابعاد واقعی و اندازه های حقیقی ساخته شده اند. بطور مثال، کشتی ها و اسکله ای که در قسمت هایی از داستان مورد استفاده قرار می گیرند، به اندازه واقعی طراحی و ساخته شده اند. طوری که در داخل هر کشتی حدود یکصد نفر آدم جا می گیرد. از کشتی ها در دریاچه ای که در محل شهرک دفاع مقدس قرار دارد، فیلمبرداری شده است.
ساخت مصر در محل شهرک دفاع مقدس!
«مجید میرفخرایی» که رد پای او را در بسیاری از مجموعه های تاریخی دیده ایم، بیش از ۲سال در نقطه ای دور افتاده از شهر تهران و در زمین های خالی شهرک دفاع مقدس، مصر را جان دوباره بخشید تا یوسف در آن قدم بگذارد و قصه اش را که این بار از صافی ذهن هنرمندانی در این سوی مرزها گذشته است، روایت کند.
«میرفخرایی» کار ساخت دکورها را با «فرهاد علیزاده آهی» شروع کرد و پس از ۷ ماه پیش تولید و گردآوری منابع، ابتدا ماکت ها را ساختند و بعد از سه چهار ماه ساخت و ساز دکور را شروع کرده اند. قرار بود دکورها در شهرک سینمایی ساخته شود. شهرکی که با گذشت دو دهه از ایجاد آن، هنوز تنها شهرک سینمایی کشور است.
رودخانه فشافویه در نقش رود نیل
اما کمبود زمین برای ساخت و ساز در این شهرک، آنها را به ایجاد و ساخت دکور در شهرک دفاع مقدس ترغیب می کند که البته رودخانه روان «فشافویه» در پس زمینه دکور این شهرک نیز جایگزین خوبی برای رود نیل در نظر گرفته می شود. دکور داخلی قصرها در سوله فرهنگسرای خاوران طراحی و ساخته شد. نوع معماری و لباس های طراحی شده در این سریال نیز از عظمت و تازگی خاصی برخوردار است و می توان بعنوان یکی از معدود کارهای ماندنی در ایران به آن اشاره کرد.