چهره مارال فرجاد و بهاره افشاری بدون آرایش سوژه داغ شد
مارال فرجاد بازیگر جوان کشورمان مدتی است به بیماری سرطان دچار است و برای انجام کارهای درمان به خارج کشور سفر کرده است. امروز در پرشین وی می خواهیم عکسی از چهره مارال فرجاد بدون آرایش را برای شما قرار دهیم
چهره مارال فرجاد بدون آرایش
تصویری از بهاره افشاری و مارال فرجاد
ماارل قرجاد با انتشار عکس زیر نوشت:
گوهر جون دیشب این عکس را برام فرستاد از قدیم گفتن زمان مثل برق و باد میگذره چه روزهای( خوب و خوش )چه روزهای ( تلخ و سخت)
فقط نوازش هاش و زخم هاش در روحمون باقی مونه.
وقتی به عکس نگاه میکنم انگار از اون روزها، هزاران سال گذشته و هزاران مارالِ جدید در من هر روز متولد شده.
یادی بود از سریال خوب ،بد،جلف که به دلیل بیماری ام،مجبور به ترک کار شدم برای شروع درمان.
االان شروع روزهای خوب ،شاد و سلامته .
چشمم به آینده است که قراره هر روز روحم نوازش پیدا کنه
درباره روز ششم بیشتر بدانید
فیلم روز ششم فیلم جذاب ایرانی است که حجت قاسم زاده اصل آن را در سال ۹۹ ساخت اما اکرانش با تاخیر همراه شد.
حجت قاسم زاده اصل پیش از فیلم روز ششم، فیلم سینمایی قتل آنلاین را کارگردانی کرده بود. او همچنین ساخت تعداد زیادی تله فیلم را در کارنامه اش دارد و علاوه بر این سریال های ثقه الاسلم تبریزی، یادآوری و روشنایی روز، تاریکی شب را ساخته است.
داستان فیلم ایرانی روز ششم
فیلم روز ششم داستان جوانی به نام احمد است که بعد از آزادی از زندان فقط ۵ روز فرصت دارد که جواب چند معما را که مربوط به وقایع گذشته است، پیدا کند و ار موفق نشود کشته خواهد شد.
از سویی دختری به نام نگین به دنبال انتقام گرفتن از اشخاصی است که پدرش را به دردسری بزرگ انداختند و او را بدنام کردند. نگین برای رسیدن به هدفش با احمد همراه می شود. نگین می گوید یک زن تنها یعنی طعمه ای که نصف شهر برایش کمین کرده اند.
بازیگران روز ششم
مصطفی زمانی و بهاره افشاری در فیلم روز ششم نقش های صالی یعنی احمد و نگین را بازی کرده اند.
امیر جعفری، مهران احمدی، افشین هاشمی، همایون ارشادی، بهرام ابراهیمی، مهدی حسینینیا و جمشید هاشمپور از دیگر بازیگران این فیلم هستند.
اینستاگرام و دوات آنلاین