سلفی جدید پدر دختری پژمان بازغی و دخترش نفس در مرکز خرید
پژمان بازغی که علاقه زیادی به دخترش نفس دارد یکبار در مصاحبه تلویزیونی به آقای مهران مدیری درباره زیاد کار کردن همسرش انتقاد کرد و گفت دخترشان در سن حساسی به سر می برد و نیاز است مادرش بیشتر در کنار او باشد. با این وجود در کمتر از دو سال از آن مصاحبه خبر جدایی این دو هنرمند در فضای مجازی پیچید و عکس های جداگانه شان با دخترشان این جدایی را به نحوی تایید کرد. سلفی پژمان بازغی و فرزندش نفس را در یک مرکز خرید در پرشین وی ببینید.
پژمان بازغی و فرزندش
سلفی جدید پدر دختری پژمان بازغی و دخترش نفس در مرکز خرید
حضانت فرزند بعد از طلاق
زن و مردی که از هم طلاق می گیرند ، ممکن است فرزند یا فرزندانی داشته باشند که باید از آن ها مواظبت کنند . حضانت هم حق و هم تکلیف هر دوی والدین است و هیچ کدام از آن ها نمی توانند از این تکلیف خود سر باز بزنند و در صورتی که از انجام این تکلیف شانه خالی کنند ، دادگاه می تواند آن ها را ملزم کند .
حضانت فرزند بعد از طلاق با توجه به سن او مشخص می شود طبق قانون مدنی : ” برای حضانت و نگهداری طفلی که ابوین او جدا از یکدیگر زندگی می کنند ، مادر تا سن هفت سالگی اولویت دارد و پس از آن با پدر است . بعد از هفت سالگی در صورت حدوث اختلاف ، حضانت طفل با رعایت مصلحت کودک به تشخیص دادگاه می باشد ” .
بنابراین همانگونه که ملاحظه می شود ، بعد از طلاق والدین ، حق حضانت فرزند تا پایان هفت سالگی با مادر خواهد بود و پس از آن ، تا سن بلوغ حضانت به عهده پدر قرار خواهد گرفت . بعد از این که بچه بالغ ، و از سنین طفولیت خارج شد ، تصمیم این که با چه کسی زندگی کند با خود او است که این سن بلوغ برای دختران نه سال و پسران پانزده سال قمری است .
در واقع زمانی که فرزند پسر و دختر به سن بلوغ شرعی برسند ، حضانت به پایان می رسد و آنها می توانند راجع به اینکه می خواهند با کدامیک از والدین شان زندگی کنند تصمیم گیری کنند ؛ چرا که حضانت راجع به اطفال است و در مورد اشخاص بالغ اعمال نمی شود .
حضانت فرزند
نکته مهم اینجاست که نباید این حضانت را با ولایت اشتباه گرفت . فرزندان تا زمانی که به سن هجده سالگی نرسیده باشند ، به اصطلاح غیر رشید محسوب می شود به این معنی که طفل بعد از سن بلوغ ، هرچند بالغ شده است اما توانایی تصمیم گیری در مسائل مالی خود را ندارد و این تصمیم بر عهده ولی او است. ولایت فرزندان اصولا بر عهده پدر، و در صورت فوت پدر ، با پدر بزرگ او است . بنابراین هرچند که حضانت فرزند ممکن است با مادر باشد ، اما تکلیف ولایت تا زمان ۱۸ سالکی با پدر خواهد بود .
اینستاگرام ـدینا