مجله اینترنتی پرشین وی؛ سبک زندگی، سرگرمی و خانواده
تبلیغات
امروز:
تصاویر خبری

علیرضا بیرانوند در تلویزیون: کسی بازیکنان را به زور به تجمعات نمی‌برد / مگر این کشور خریدنی است؟ + ویدئو

علیرضا بیرانوند در تلویزیون: کسی بازیکنان را به زور به تجمعات نمی‌برد / مگر این کشور خریدنی است؟ + ویدئو

علیرضا بیرانوند با اشاره به بخشی از اظهاراتش که در تلویزیون پخش شده، به شدت شایعات منتشر شده توسط “رسانه‌های معاند آن‌ور آبی” (اشاره به رسانه‌های خارج از ایران) را مبنی بر “اجبار بازیکنان تیم ملی به شرکت در تجمعات مردم” تکذیب کرد. او با لحنی قاطع پرسید: “مگر این کشور خریدنی است؟” که نشان‌دهنده اعتراض او به این ادعاها و تاکید بر تعلق خاطر بازیکنان به کشورشان است. صحبت های علیرضا بیرانوند را در پرشین وی ببینید.

صحبت های علیرضا بیرانوند

بخشی از اظهارات علیرضا درباره حضور در تجمعات شبانه وایرال شد.

دروازه بان تیم ملی

بیرانوند گفت: رسانه‌های معاند آن‌ور آبی می گویند بازیکنان تیم ملی را به زور می برند در تجمع مردم شرکت کنند مگر این کشور خریدنی است؟

علیرضا بیرانوند در تلویزیون: کسی بازیکنان را به زور به تجمعات نمی‌برد / مگر این کشور خریدنی است؟ + ویدئوبیرانوند در تلویزیون: به زور به تجمعات نمی‌رویم

فوتبالی

برچسب‌ها: بیرانوند
اشتراک‌گذاری:

از دیگر بخش‌های پرشین‌وی