پسر ۲۱ ساله در اشکذر یزد به جان خانواده اش افتاد /۳ بار قصاص

پسر ۲۱ ساله در اقدامی جنون آمیز ابتدا پدر و سپس مادر و برادر نوجوان خود را به کمک یکی از دوستانش به طرز دلخراشی به قتل رساند و اکنون او به سه بار قصاص محکوم شده است. در ادامه جزئیات تلخ قتل عام خانوادگی در یزد را در پرشین وی مشاهده کنید.
قتل عام خانوادگی در یزد
پسر جوانی که در اقدامی جنون آمیز پدر، مادر و برادر کوچک خود را به قتل رسانده بود، به ۳ بار قصاص محکوم شد.
محمدجواد زارع بیدکی دادستان عمومی و انقلاب اشکذر در جمع خبرنگاران گفت: پس از جنایت هولناک خانوادگی که آذر سال ۱۴۰۰ در اشکذر رخ داد و در آن جنایت، پدر، مادر و پسر ۱۲ ساله خانواده به صورت فجیعی به قتل رسیدند، مراتب با پیگیری های قضایی انجام و عوامل دخیل در جنایت دستگیر و به دست قانون سپرده شدند.
جنایت هولناک پسر ۲۱ ساله
وی ادامه داد: مراحل تحقیق، بازسازی صحنه و رسیدگی های دقیق در شعبه کیفری یک استان انجام و سرانجام حکم نهایی صادر شد. دادگاه کیفری یک استان یزد، برای عامل اصلی قتل، ۳ بار قصاص نفس و برای عامل دوم تحت عنوان معاونت و ممسک درقتل، رأی حبس ابد صادر کرده است.
زارع بیدکی به تشکیل پرونده شخصیت و انجام تست های روانشناختی نسبت به متهمان پرونده اشاره و خاطرنشان کرد: با توجه به شرایط خاص پرونده و نوع قتل ها و خانوادگی بودن عوامل دخیل، علاوه بر انجام تحقیقات قضایی، به میز پژوهش های علمی با حضور اساتید مبرز دانشگاه نیز سپرده شدند تا علل و انگیزه های این میزان از خشونت نیز مشخص شود.
جزئیات تلخ قتل عام خانوادگی در یزد
قاتل که در زمان وقوع جنایت ها ۲۱ سال داشت، پس از دستگیری مدعی شد خانواده اش او را درک نمی کردند و رفتار خوبی با او نداشتند.
وی نیز با همدستی پسری ۱۹ ساله نخست پدرش را کشته و پس از سوزاندن جسد وی در بیابان به سراغ مادر و برادر ۱۲ ساله خود رفته و آنها را نیز کشته و سپس فرار کرده است که سرانجام با ردیابی های گسترده متهم و همدستش دستگیر شدند.
ایران