سرقت وحشیانه دستبند از یک خانم اهوازی در خیابان و روز روشن
روزانه گزارش هایی زیادی مبنی بر دزدی های مختلف به پلیس داده می شود. دزدیدن طلا و جواهر زنان یکی از انواع سرقت هاست که بسیار اتفاق می افتد. سارقان در خیابان های خلوت زنان را خفت کرده و طلاهای آنها را می ربایند. امروز در پرشین وی می خواهیم ویدئویی از یک سرقت وحشیانه را برای شما قرار دهیم که در هواز رخ داد
سرقت وحشیانه دستبند
سارقی در اهواز برای درآوردن دستبند یک خانم از دستش، به شکلی وحشیانه وارد عمل شد و حتی او را به زمین زد. در این ویدئو لحظه سرقت وحشیانه را می بینید
ویدئویی از سرقت در اهواز
بد نیست درباره جرم سرقت بیشتر بدانید
سرقت یکی از مهمترین جرایم علیه اموال و مالکیت اشخاص است.
قانون مجازات اسلامی مصوب سال ۱۳۹۲ در تعریف سرقت در ماده ۲۶۷ مقرر میکند
«سرقت عبارت از ربودن مال متعلق به غیر است.»
عناصر اصلی جرم سرقت
برای اینکه یک جرم صورت بگیرد باید ۳ رکن داشته باشد.
سرقت یکی از مهمترین جرایم علیه اموال و مالکیت اشخاص است.
قانون مجازات اسلامی مصوب سال ۱۳۹۲ در تعریف سرقت در ماده ۲۶۷ مقرر میکند
«سرقت عبارت از ربودن مال متعلق به غیر است.»به بهانه سرقت وحشیانه در اهواز درباره سرقت بیشتر صحبت می کنیم.
عنصر مادی
به عملی که از طرف شخص باید صورت بگیرد تا جرم اتفاق بیافتد عنصر مادی گفته میشود. در جرم سرقت عنصر مادی به شکل ربودن به معنای جابهجا کردن و برداشتن و همچنین پنهانی بودن عمل ربایش است؛ بنابراین لازمه جرم سرقت این است که سارق بدون رضایت مالک یا متصرف به صورت علنی یا مخفیانه مال دیگری را ببرد.
عنصر معنوی
شخص برای انجام یک جرم باید قصد انجام آن را داشته و از قبل برایش تصمیم گرفته باشد که علاوه بر تصمیم به دزدیدن مال (سوءنیت عام) باید قصد مالک شدن آن مال (سوءنیت خاص) را نیز داشته باشد؛ بنابراین برای اینکه شخص مرتکب جرم سرقت شود باید ابتدا قصد انجام سرقت را داشته باشد و دوم بداند که مالی که میخواهد بدزدد متعلق به شخص دیگری است.
عنصر قانونی
عنصر قانونی بدین معنا است که عملی در قانون جرم بوده و برایش مجازات تعیین شده باشد. تمامی جرایم و مجازاتها نیاز به این عنصر دارند و اگر عملی در قانون جرم باشد بر این اساس شخص مجرم را میتوان مجازات کرد.
اینستاگرام و ایسنا