ایده هایی جالب برای جین های قدیمی
شلوار لی یکی از ایده های جذاب برای ساخت انواع کاردستی و وسایل کارآمد می باشد که در این مطلب می توانید، با انواع خلاقیت با شلوار لی آشنا شوید.ایده خلاقانه با پارچه جین را در پرشین وی ببینیدبا ما همراه باشید .
ایده خلاقانه با پارچه جین
می توانید شلوار جین های قدیمی تان را به هم دوخته و یک پرده جالب برای فضای بیرونی خانه تان درست کنید.می توانید روی یک پارچه ساده جیب های شلوارهای جین تان را بدوزید و از آنها به عنوان جایی برایلوازم خیاطی و حتی جاقلمی استفاده کنید.می توانید از پارچه شلوار جین یک پیش بند زیبا دوخته و برای تزئین آن از جیب های شلوار جین تان استفاده کنید.می توانید تل های ساده را با پارچه های جین تزئین کنید.می توانید پاپیون هایی درست کرده و کیف هایتان را تزئین کنید.
می توانید عروسک های زیبایی درست کنید.می توانید یک جوراب کریسمس درست کرده و به دیوار اتاق تان آویزان کنید.می توانید کوسن های زیبایی درست کنید.پارچۀ جین نوعی پارچۀ زخیم و بافت دار است که ۱۰۰ درصد کتان می باشد.آیا می دانستید که این پارچه در گذشته بعنوان پارچۀ بادبانی در قایق و کشتی مورد استفاده قرار می گرفت؟کلمۀ Denim (جین) برگرفته از کلمۀ فرانسوی Serge de Nimes می باشد که به شهر Nimes اشاره می کند و de Nimes یعنی از Nimes.
شلوار جین های قدیمی
ما این نوع پارچه را وارد زندگی روزمرۀ خود کردیم.پارچۀ جین شامل الیاف کتان می باشد.می توانید پُست مربوط به “پارچۀ کتان و چگونگی تولید آن” را مطالعه نمایید.ویژگی بخصوص جین این است که شیارهای مورب در پشت پارچه قابل مشاهده می باشند که آنرا از پارچۀ کتان معمولی متمایز می کند.این نوعی بافت مخصوص است که الگوهای مورب دارد.الیاف طوری در هم تنیده شده اند که طرحی مورب را ایجاد می کنند.
آیا تا کنون این سوال برایتان پیش آمده که چرا سطح پارچۀ جین آبی است ولی قسمت درونی آن سفید است؟زیرا وقتی جین تولید می شود، بافت نخ آبی رنگ است در حالیکه نخ در سمت دیگرش بی رنگ و یا سفید است.این نوع بخصوصِ بافت موجب می شود پارچه جذاب تر بنظر برسد.خطوط مورب که تولید می شوند موجب دوام بیشتر پارچه نیز می شوند.جین از سال ۱۸۷۳ که توسط Jacob Davis و Levi Strauss آمریکایی معرفی شد، محبوبیت زیادی کسب کرد.Levi Strauss یک تاجر پارچه بود و Jacob Davis خیاط بود.
خلاقیت با شلوار لی کهنه
این پارچه بعد از رنگ شدن شسته نمی شود.شستشو اغلب وقتی انجام می شود که قصد داشته باشیم پارچه نرم شود و چروک آن از بین برود.اساسا ما در خیاطی به این مرحله پیش شستشو می گوییم علاوه بر این، این نوع جین unsanforized نیز نامیده می شود. جین خام ظاهری شبیه به جین دارد که با آن آشنا هستیم.این ظاهر طبیعی و خام است که افراد آنرا به ظاهر مصنوعی که به پارچه داده می شود ترجیح می دهند.بنابراین به یاد داشته باشید این نوع جین خام را قبل از دوخت و دوز بشویید.
(توسط فرآیند فشرده سازیِ کنترل شده، چروک شده است.)این نوع پارچه که فرآوری شده است، بعد از شستشو دیگر چروک نمی شود.دو نوع جین رنگی وجود دارد: آبی و بقیۀ رنگ ها.
رنگ آبی و تمامی طیف های مربوط به آن تحت فرآیندی بنام رنگ رزی قرار می گیرند.این رنگ آمیزی موجب می شود رنگ هایی مانند مشکل، صورتی، طوسی، خردلی، سبز، قرمز، و غیره تولید شوند.اغلبِ جین های خام چروک شده هستند.
تبیان – جام جم