سه شنبه, ۲۳ بهمن , ۱۴۰۳
درخواست تبلیغات

پایان سال کابوس‌ وار رونالدو و جدایی او از النصر عربستان

2024-12-31T15:42:24+03:30 تاریخ نشر : ۲۰۲۴-۱۲-۳۱
تازه ترین ها از دنیای ورزش
درباره جدایی کریستیانو رونالدو از النصر اخبار ضد و نقیضی وجود دارد و هنوز به طور قطعی مشخص نیست که او چه زمانی این تیم را ترک خواهد کرد و قرارداد رونالدو با النصر تا تابستان ۲۰۲۵ اعتبار دارد و بنابراین یکی از احتمالات این است که او پس از پایان قراردادش از این تیم جدا شود.

فوق ستاره پرتغالی در حال حاضر بهترین گلزن و بهترین پاسور لیگ عربستان است و به نظر می‌ رسد از وضعیت خود در این تیم راضی است و هنوز چیزی درباره آینده وی تایید نشده است. در ادامه جزئیات جدایی رونالدو از النصر را در پرشین وی مشاهده کنید.

جدایی رونالدو از النصر

کریستیانو رونالدو، فوق‌ستاره پرتغالی النصر، آرزوی دستیابی به افتخارات فردی و البته تیمی زیادی را در سال ۲۰۲۴ داشت اما در کمال تعجب به هیچ کدام از این دستاورد‌ها نرسید.

رونالدو که بدون شک یکی از بهترین بازیکنان تاریخ فوتبال به حساب می‌آید، از زمان پیوستن به النصر در ژانویه ۲۰۲۳ تاکنون از رسیدن به جام‌های زیادی در عرصه باشگاهی و ملی ناکام مانده است.

وی با به ثمر رساندن ۳۵ گل توانست آقای گل فصل گذشته لیگ روشن عربستان شود اما از نظر تیمی به هیچ یک از جام‌های ممکن در سال ۲۰۲۴ به همراه النصر نرسید. او تا کنون با النصر تنها موفق به کسب یک جام قهرمانی در تورنمنت باشگاه‌های عربی و یک کفش طلا شده است.

جدایی رونالدو از النصرکریس رونالدو در النصر

لیگ روشن عربستان برای ستاره پرتغالی

باوجود آنکه در سال ۲۰۲۳ با به ثمر رساندن ۵۴ گل، بالاتر از کیلیان امباپه عنوان برترین گلزن جهان را از آن خود کرد، امسال اما اوضاع برای او کاملا متفاوت پیش رفت. در جنگ قهرمانی با الهلال در لیگ روشن، النصر و رونالدو با کسب ۸۲ امتیاز در جایگاه دوم قرار گرفتند و الهلال با ۹۶ امتیاز به قهرمانی رسید. این دومین ناکامی النصر در راه رسیدن به قهرمانی لیگ به همراه رونالدو بود.

لیگ قهرمانان آسیا 

آنها در لیگ قهرمانان آسیا نیز اوضاع خوبی را سپری نکردند و در مرحله یک چهارم نهایی با شکست مقابل العین در ضربات پنالتی از گردونه رقابت‌ها حذف شدند. جام حذفی عربستان نیز با شکست النصر در ضربات پنالتی مقابل الهلال در فینال مسابقات به پایان رسید.

جام حذفی  و سوپرجام 

در جام حذفی این فصل نیز النصر با قبول شکست مقابل التعاون در مرحله یک شانزدهم نهایی وداعی زودهنگام با این مسابقات داشت. النصر همچنین در تک دیدار سوپرجام عربستان نیز بار دیگر مغلوب الهلال با نتیجه پرگل ۴-۱ شد تا این جام نیز نصیب شاگردان ژرژ ژسوس شود.

جدایی رونالدو از النصرکریستیانو رونالدو

احتمال جدایی رونالدو از النصر

قرارداد کریستیانو رونالدو تابستان پیش رو به پایان می رسد.

این ستاره پرتغالی سومین فصل حضورش در النصر را پشت سر می‌گذارد بدون آنکه جامی در عربستان و آسیا را به دست آورد.

گمانه زنی ها درباره جدایی کریستیانو رونالدو زیاد است.

برونو آندراده خبرنگار پرتغالی مدعی شد که کریستیانو رونالدو به جدایی از النصر نزدیک شده است و به احتمال خیلی زیاد تیم را در تابستان ترک کند.

طبق اعلام این خبرنگار پرتغالی به احتمال خیلی زیاد رونالدو راهی لیگ جزیره شود.

از منچستر سیتی به عنوان یکی از مشتریان جدی کریستیانو رونالدو یاد می شود که این می تواند انتقالی جذاب برای سیتیزن ها باشد.

آندراده همچنین از کاسیمیرو به‌عنوان یکی از گزینه‌های مورد توجه النصر در زمستان یاد کرد که احتمال این انتقال بسیار زیاد است.

ورزش سه , شفقنا ورزشی

گردآوری:

اخبار مرتبط:
چهل و سومین جشنواره فیلم
استایل بازیگران زن در جشنواره
فیلم زیبا صدایم کن
غزل شاکری
جشنواره فجر
عروس و داماد جوان
آقای بازیگر
رئیس جمهور آمریکا
شهرام قائدی
پیام اینالویی