شنبه, ۱ اردیبهشت , ۱۴۰۳
درخواست تبلیغات

جراحی کاشت مو

اشتراک:
جراحی کاشت مو زیبایی و آرایش
دراین مطلب به بررسی تخصصی و مشاوره رایگان در مورد کاشت مو می پردازیم و هچنین خواهیم دید که فرایند کاشت مو شامل چه مواردی می شود؟

مو یکی از مهم ترین عوامل تشکیل دهنده زیبایی شناخته شده و به همین دلیل بسیاری از افراد جهت درمان ریزش موی خود هر روشی را امتحان می کنند. زمانی که دارو های مختلف در زمینه رفع ریزش مو با شکست مواجه می شوند، تنها راه باقی مانده کاشت مو است. جراحی کاشت مو فرایندی است که در آن مو های نواحی پر پشت به نواحی کم پشت یا بدون مو پیوند زده می شوند. انجام این جراحی تصمیمی بزرگ بوده و قبل از آن باید به خوبی اطلاعات کسب کرد.

ما در رایان کلینیک با استفاده از متخصص های مجرب ، سعی میکنیم به طور کامل روند جراحی کاشت مو را بر اساس خصوصیات هر فرد مشخص کنیم و با ارائه مشاوره های تخصصی و البته رایگان بتوانیم عزیزانی که قصد کاشت مو را دارند کاملا راهنمایی کنیم . پس تا انتهای این مطلب همراه ما باشید.

هزینه کاشت مو

این فرایند از دسته جراحی های زیبایی بوده و اکثر شرکت های بیمه هزینه آن را پوشش نمی دهند. به همین دلیل، هزینه به یکی از مهم ترین موانع پیش رو برای متقاضیان تبدیل شده است.

از جمله عوامل تاثیر گذار در هزینه کاشت مو می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • روش کاشت مو
  • گستردگی ریزش مو
  • تعداد مو های پیوند شده
  • سطح تجربه و مهارت جراح
  • سن فرد
  • نوع بانک مو و ناحیه اهدا کننده

کاشت مو

جراحی کاشت مو برای چه کسانی مناسب است؟

با این که کاشت مو ایده مناسبی جهت احیای ریزش مو به نظر می آید، اما این روش برای همه افراد مناسب نبوده و ریزش مو به تنهایی شرط لازم برای انجام آن نیست. افراد باید از موارد متعددی اطلاع داشته و قبل از انجام فرایند وجود شرایط لازم را در خود بررسی کنند. بهترین فرد برای تشخیص مناسب بودن یا نبودن کاشت مو برای هر فرد، فقط پزشک متخصص در این زمینه است. جراحی کاشت مو برای افرادی مناسب است که معمولا به صورت ژنتیکی به ریزش موی دائمی دچار هستند. این فرایند معمولا برای دیگر انواع ریزش مو همچون ریزش موی ناحیه ای مناسب نیست.

قبل از جراحی باید به چه مواردی توجه کرد؟

افراد باید در هنگام جستجوی کلینیک های مختلف در اینترنت مراقب باشند زیرا برخی از آن ها صرفا به وسیله تبلیغ در صدر قرار گرفته اند.

جراح مناسب را برای کاشت مو

چگونه باید جراح مناسب را برای کاشت مو انتخاب کرد؟

جهت انجام فرایند کاشت مو باید جراحی انتخاب شود که در این زمینه دارای صلاحیت و تجربه باشد. تمامی پزشکان باید در سازمان نظام پزشکی تایید شده و مجوز لازم برای درمان را داشته باشند. همچنین بهتر است در مورد موارد زیر از جراح خود سوال پرسید:

صلاحیت ها و تجربه او در کاشت مو

تعداد فرایند هایی که در گذشته انجام داده است.

تعداد فرایند هایی که دچار مشکل شده اند.

نوع کاشت موی پیشنهادی و علت آن

موارد قابل انتظار در صورت عدم موفقیت فرایند

میزان رضایت بیماران قبلی

 

فرایند کاشت مو شامل چه مواردی می شود؟

در کاشت مو معمولا دارو های بی حس کننده موضعی و آرام بخش به بیمار داده می شود تا با وجود هوشیار بودن دردی را احساس نکند. کاشت مو به دو روش انجام می شود که در پایین توضیح داده شده اند:

کاشت مو به روش نواری

کاشت مو به روش نواری (FUT)

در این روش یک نوار باریک از پوست پشت سر برداشته شده و به قطعات ریزی تقسیم می شود تا هر بخش حاوی ۱ تا ۴ تار مو باشد. سپس، پزشک با استفاده از تیغ جراحی سوراخ های کوچکی بر روی پوست سر ایجاد کرده و پیوند ها را در آن قرار می دهد. دو لبه زخم به جا مانده از نوار برداشته شده به وسیله بخیه به یکدیگر دوخته می شوند. در محل برداشت نوار پیوند یک جای زخم باقی می ماند که توسط مو های آن ناحیه پوشانده می شود. نیازی به تراشیدن کامل سر نبوده و تنها مو های ناحیه اهدا کننده تراشیده می شوند.

کاشت مو به روش تکی (FUE)

در این روش، ناحیه پشت سر تراشیده و پیوند های مو دانه به دانه برداشته می شوند. سپس، جراح پیوند ها را درون سوراخ های ایجاد شده بر پوست سر قرار می دهد. در روش FUE جای زخم های کوچک و متعددی بر جای می مانند که چندان نمایان نخواهند بود. کاشت مو معمولا ظرف یک روز انجام شده و فرد نیازی به بستری شدن نخواهد داشت. در صورتی که ناحیه درمان وسیع باشد، فرد به ۲ جلسه درمانی یا بیشتر با فاصله چند ماهه نیاز خواهد داشت. جراح نحوه مراقبت از پیوند ها را به بیمار آموزش داده و جهت کمک به بهبود و رشد مو ها یک اسپری مخصوص تجویز می کند.

دوره بهبودی

دوره بهبودی

اغلب افراد می توانند ظرف ۳ روز پس از جراحی بر سر کار خود بازگردند. بیماران باید در ۲ هفته اول پس از فرایند بسیار مراقب پیوند ها باشند زیرا این مو ها هنوز به درستی در جای خود محکم نشده اند. امکان دارد جهت کاهش هر گونه جای زخم، کاهش مدت و شدت ورزش به فرد پیشنهاد شود.

۲ تا ۵ روز پس از فرایند: تمامی پانسمان ها برداشته شده اما باید از لمس پیوند ها خودداری کرد.

روز ۶ ام پس از فرایند: می توان مو ها را به آرامی و به کمک دست شستشو داد.

روز ۱۰ تا ۱۴ پس از فرایند: بخیه های غیر جذبی کشیده می شوند.

چند هفته پس از فرایند: مو های پیوند شده ریزش و دوباره رشد خواهند کرد.

۶ ماه پس از فرایند: مو های جدید شروع به نمایان شدن می کنند.

۱۲ تا ۱۸ ماه پس از فرایند: نتایج کامل قابل مشاهده هستند.

عوارض جانبی قابل انتظار

مشاهده موارد زیر پس از فرایند کاشت مو رایج است:

احساس تورم، درد و کشیدگی در پوست سر ظرف چند روز اول

وجود یک جای زخم بزرگ یا چندین جای زخم کوچک

بروز دلمه های موقت بر نواحی کاشت مو

 

با این که، کاشت مو به طور کلی یک فرایند ایمن است اما هر فرایندی به اندکی خطر ابتلا به خونریزی، عفونت و واکنش حساسیتی به ماده بی حس کننده همراه است. جراح می تواند این مشکلات را به سرعت برطرف نماید. همچنین، رد پیوند ها، ریزش مو و بروز یک جای زخم نمایان نیز از دیگر عوارض احتمالی است. جراح باید میزان احتمال بروز این مشکلات و نحوه درمان آن ها را برای بیمار توضیح دهد. جراح باید مو ها را به گونه ای پیوند بزند که با گذشت زمان مو های فرد ظاهری طبیعی داشته باشند.

در صورت بروز مشکل چه اقداماتی باید انجام داد؟

گاهی اوقات امکان دارد جراحی زیبایی با مشکل مواجه شده و نتایج به دست آمده مورد پسند بیمار نباشند. در صورت عدم رضایت از نتایج فرایند یا تصور بر عملکرد نامناسب تیم درمان در انجام فرایند باید با جراح معالج خود ملاقات کرد. در صورت احساس درد شدید یا علائم غیر منتظره تماس هر چه سریع تر با کلینیک الزامی است.

جمع بندی :

برای اطلاعات بیشتر در زمینه کاشت مو ، مراقبت های قبل و بعد از جراحی و مشاوره تخصصی کاشت مو میتوانید با کلینیک رویان سلامت در ارتباط باشید و بهترین تصمیم را برای نحوه و شروع جراحی خود بگیرید .

کلینیک رویان سلامت (https://royan.clinic/) با در اختیار داشتن پزشک های مجرب و با چندین مرکز بزرگ و مجهز در کشور عزیزمان و همچنین با بهره گیری از علم روز و پیشرفته ترین تجهیرات پزشکی مورد تایید FDA آمریکا و CE اروپا ، با مشاوره ۲۴ ساعته رایگان در اختیار شما می باشد .

گردآوری:
اخبار مرتبط:
فیلم پرشین وی
آرون گروپ
آرون گروپس