پنج شنبه, ۶ اردیبهشت , ۱۴۰۳
درخواست تبلیغات

مؤثرترین روش کوچک کردن بینی

اشتراک:
کوچک کردن بینی زیبایی و آرایش
اگر به دنبال مؤثرترین روش کوچک کردن بینی هستید، روشی که علاوه بر کوچک کردن بینی، با رفع مشکلاتی از قبیل کج بودن بینی یا قوز داشتن آن، فرم زیبا و جذابی را به بینی شما بدهد ، با ما همراه شوید .

باتوجه‌ به این‌که فرم و ظاهر بینی به‌عنوان یکی از معیارهای زیبایی‌شناختی، تأثیر زیادی بر روی چهره افراد دارد، بسیاری از مردم به دنبال راهی برای فرم دادن و کوچک کردن بینی خود هستند. تعدادی از این افراد ممکن است فقط به غیر جراحی بودن روش انتخابی اهمیت دهند، درحالی‌که برای عده‌ای دیگر اثرگذاری بیش‌تر روش موردنظر و میزان نتیجه آن مهم باشد.

از روش‌های غیر جراحی که به‌عنوان راهکاری برای فرم دادن به بینی نام‌برده می‌شود، می‌توان روش‌هایی مانند تزریق ژل، روش پلاسما جت، مزوتراپی را بینی نام برد. لازم به ذکر است که تمامی این روش‌ها موقت  و گذرا هستند، و تنها برای مواردی که مشکل بینی بسیار خفیف باشد کاربرد دارد.

اما اگر به دنبال مؤثرترین روش کوچک کردن بینی هستید، روشی که علاوه بر کوچک کردن بینی، با رفع مشکلاتی از قبیل کج بودن بینی یا قوز داشتن آن، فرم زیبا و جذابی را به بینی شما بدهد، می‌توانید از روش جراحی بینی استفاده کنید؛ خوشبختانه نتایج حاصل از جراحی به‌صورت دائمی و ماندگار است و می‌توانید تا پایان عمر خود آثار و نتیجه شگفت‌انگیز آن را همراه خود داشته باشید.

اگر می‌خواهید در مورد جراحی بینی بیش‌تر بدانید، در مورد این‌که چه روش‌هایی برای جراحی بینی وجود دارد و هرکدام به چه صورت است، انواع بینی کدام‌ها هستند و نتایج جراحی بر هرکدام چگونه خواهد بود، تفاوت عمل‌های طبیعی با عمل‌های فانتزی چیست، و این‌که بعد از جراحی چه مراقبت‌هایی باید رعایت شود، با ما همراه باشید تا در این مقاله به تمام این مسائل بپردازیم و به طور کامل در هر مورد توضیح دهیم.

انواع بینی

احتمالاً عبارت‌های بینی گوشتی و بینی استخوانی به گوش شما نیز خورده است؛ و شنیده‌اید که نوع بینی در نتیجه عمل جراحی بینی تأثیرگذار است. اما شاید به طور کامل و دقیق ندانید که وجه تمایز بین بینی استخوانی و بینی گوشتی چیست و چگونه باید این دو را از هم تفکیک کرد؛ در این بخش از مقاله قصد داریم در مورد این موضوع صحبت کنیم.

بینی گوشتی

بینی گوشتی با پوست ضخیم، بافت همبند زیاد در زیرپوست، استخوان‌بندی و غضروف ضعیف‌تر در مقایسه با دیگر بین‌ها قابل‌شناسایی است.

در جراحی بینی گوشتی به این دلیل که در جراحی بیشتر بر روی قسمت پوست و پره‌های بینی متمرکز می‌شود، احتمال این‌که در آینده سر بینی به سمت پایین متمایل شود وجود دارد؛ به همین دلیل جراحان برای جلوگیری بروز چنین مشکلی در آینده، کمی از غضروف بینی را به قسمت پایین آن پیوند می‌زنند.

در مورد سن مناسب برای عمل جراحی بینی گوشتی بهتر است که زمانی که رشد اجزای صورت متوقف شده است، این عمل را انجام داد. حداقل سن برای دختران ۱۴ و برای پسران ۱۶ سالگی است.

البته دقت کنید که گفتیم حداقل سن، اما توصیه اکثر پزشکان این است که تا قبل از ۱۸ سالگی دست به عمل جراحی بینی نزنید. برای مشاوره رایگان قبل از جراحی بینی گوشتی هم اکنون می توانید با کارشناسان زیبایی ما در کلینیک دکتر سعید شیرنگی تماس بگیرید. همچنین می توانید با مراجعه به وب سایت رسمی دکتر شیرنگی به نشانی https://drshirangi.com/ نمونه کارهای عمل زیبایی بینی را مشاهده کنید.

بینی استخوانی

بینی استخوانی با پوست نازک و استخوان قوی زیر آن شناخته می‌شود؛ همگان بر این عقیده تفاهم دارند که بازتاب زیبایی عمل جراحی بینی استخوانی به دلیل داشتن پوست نازک و امکان تراش بهتر، بسیار بیش‌تر است.

انواع روشهای جراحی بینی

عمل جراحی بینی که به آن رینوپلاستی نیز گفته می‌شود، به دو روش جراحی باز و جراحی بسته انجام می‌شود، تفاوت این دو روش در نوع دسترسی به استخوان و غضروف بینی خلاصه می‌شود. ممکن است در برخی از تبلیغات با عبارت‌ جراحی بینی با لیزر نیز مواجه شده باشید، بهتر است این را بدانید که هیچ روش و پایه علمی مبنی بر کاربرد لیزر به‌عنوان یکی از روش‌های جراحی بینی وجود ندارد. البته نباید منکر کاربرد لیزر در انواع مشکلات پوستی و موارد دیگر شد، اما با اطمینان به شما می‌گوییم که روش لیزر برای عمل زیبایی بینی کاملاً بی‌پایه‌واساس است.

روشهای جراحی بینی

تفاوت جراحی بینی در روش باز و بسته

  • اصلی‌ترین تفاوت این دو روش در نحوه ایجاد برش است، در جراحی باز، برش بر روی کلوما اجرا می‌شود، درحالی‌که در روش بسته هیچ برشی بر روی پوست بینی شخص انجام نمی‌شود.
  • در جراحی به روش باز، احتمال تحلیل رفتن تکیه‌گاه نوک بینی در مقایسه با روش بسته بسیار کم‌تر است.
  • مدت‌زمان طول عمل جراحی بینی در روش بسته کم‌تر از روش جراحی بینی به روش باز خواهد بود.
  • در جراحی بینی به روش بسته، میزان تورم و کبودی بعد از عمل، تا حدودی کم‌تر از روش باز است.
  • دوره نقاهت بیمار بعد از عمل، در روش جراحی بسته بینی کوتاه‌تر از روش باز خواهد بود.
  • در شرایطی که یکی از اهداف جراحی بین، رفع ایرادات نوک بینی باشد، روش جراحی باز بینی در مقایسه با روش بسته دارای ارجحیت خواهد بود.
  • درصورتی‌که عمل بینی مربوط به ترمیم باشد، به این دلیل که جراح در روش جراحی باز بهتر می‌تواند زوایای مختلف و مشکلات احتمالی را ببیند، این روش به کار برده می‌شود.
  • در جراحی بینی به روش باز، احتمال بروز مشکلات ثانویه‌ای از قبیل غیرقرینگی، کم‌تر است.
  • در جراحی بینی احتمال بروز ضعف و دوره نقاهت طولانی، مخصوصاً در مورد بیمارانی با سن بالا کم‌تر است.

در ادامه به طور مجزا هرکدام از روش‌های جراحی باز و بسته را به طور مفصل بررسی می‌کنیم.

جراحی بینی به روش بسته

در جراحی بینی به روش بسته، تمام برش‌ها در داخل بینی زده می‌شود و برای این‌که جراح بتواند کار خود را انجام دهد، پوست به‌صورت بسیار محدود از ساختمان غضروفی – استخوانی خود جدا شده و با یک ابزار مخصوص بالا نگه‌داشته می‌شود.

اگر غضروف‌های سر بینی نیاز به اصلاح داشته باشند، بعد از این‌که در داخل بینی برش‌هایی داده می‌شود این غضروف‌ها آزاد می‌شود و از پوست بیرون کشیده می‌شود.

از مزایای جراحی بینی به روش بسته می‌توان به موارد زیر اشاره داشت:

  • کوتاه‌تر بودن مدت‌زمان جراحی و در نتیجه نیاز به داروی بیهوشی کم‌تر
  • کمتر بودن میزان زخم ایجاد شده در این روش
  • باتوجه‌به این‌که هیچ برشی بر روی کلوملا ایجاد نمی‌شود، پس گردش خون در این ناحیه متوقف نمی‌شود و بنابراین می‌توان گفت که میزان گردش خون در پوست نوک بینی در روش بسته بیش‌تر است.
  • به این دلیل که جراح در روش بسته به کانال‌های تخلیه طبیعی پوست کاری ندارد، تورم ایجاد شده در این روش کم‌تر خواهد بود.

معایب جراحی بینی به روش بسته

  • نیاز به مهارت بسیار زیاد جراح
  • محدود بودن دید جراح در روش بسته
  • عدم کاربرد در مورد جراحی‌های ترمیمی و رینوپلاپستی کج و …
  • احتمال واردآمدن آسیب به ساختار بینی

جراحی بینی به روش باز

در روش جراحی باز بینی، در ناحیه کلوملا (تیغه بین دو سوراخ بینی)، یک برش داده می‌شود و سپس پوست از ساختمان زیرین جدا می‌شود. جراح در روش باز به‌راحتی بر تمام آناتومی و ایرادات ساختار بینی اشراف کامل دارد، همچنین امکان دسترسی به نوک بینی نیز راحت‌تر است.

در روش جراحی باز، انجام مواردی از قبیل اصلاح ناقرینیگی، جای‌گذاری و ثابت کردن پیوندهای غضروفی، به‌راحتی قابل انجام است.

مزایای جراحی بینی به روش باز

  • دید بهتر جراح در هنگام جراحی
  • امکان جای‌گذاری راحت‌تر گرافت یا پروتز
  • برای جراحی‌های دشوار و حساسی از قبیل جراحی ترمیمی بینی، اصلاح بینی کج، نیاز به اصلاح نوک بینی، به روش جراحی باز راحت‌تر و بهتر انجام خواهد شد.

معایب جراحی بینی به روش باز

  • طولانی‌تر بودن زمان جراحی در مقایسه با روش بسته
  • ایجاد تورم بیشتر بعد از اتمام عمل جراحی
  • طولانی‌تر بودن طول دوره نقاهت و ریکاوری به دلیل تهاجمی بودن روش باز
  • کم‌شدن گردش خون در ناحیه نوک بینی
  • باقی‌ماندن جای زخم و برش در ناحیه کلوملا تا چند هفته بعد از عمل جراحی بینی (البته به‌مرور این جای زخم از بین خواهد رفت و دیگر قابل تشخیص نخواهد بود)

جراحی بینی به روش باز بهتر است یا به روش بسته؟

در پاسخ به این سؤال باید بگوییم که انتخاب نوع روش جراحی بینی به عواملی از قبیل جراح و مهارت او، میزان و نوع ایرادات موجود در بینی، نوع عمل جراحی، شرایط بیمار و … بستگی دارد. جراح در این مورد با درنظرگرفتن عوامل ذکر شده بهترین انتخاب را برای شما در نظر خواهد گرفت، هرچند در اکثر موارد جراحی باز در اولویت خواهد بود.

در مورد نکات مراقبتی بعد از جراحی بینی نیز باید این را بدانیم که در روش باز و بسته هیچ تفاوتی از نظر مراقبت‌های بعد از جراحی وجود نخواهد داشت.

انواع عمل جراحی بینی

بعد از شرح روش‌های جراحی بینی که به تفاوت روش جراحی می‌پرداخت، در این بخش در مورد انواع عمل‌ها توضیح می‌دهیم. منظور از نوع عمل جراحی بینی این است که بینی به فرم طبیعی، نیمه فانتزی یا فانتزی عمل شود.

قبل از هر چیز باید بگوییم که در انتخاب نوع عمل جراحی بینی به‌جای تمرکز بر شباهت به بینی سلبریتی‌ها، یا فرم‌هایی که ممکن است مدتی مد شوند، بهتر است به فرم صورت خود، هماهنگی مدل عمل با ساختار صورت، و مزایا و معایب هر نوع فرم و  مدل دقت کنیم.

عمل بینی طبیعی

منظور از عمل بینی طبیعی، داشتن تناسب بینی با اجزای صورت است. در این نوع عمل تمرکز جراح بر رفع نواقصی از قبیل افتادگی نوک بینی، برداشتن قوز و ازبین‌بردن انحرافات است، تا در نهایت یک بینی با ظاهر طبیعی ایجاد شود.

در جراحی بینی طبیعی، جراح از انجام اموری مانند برداشتن بیش از حد بافت بینی، استفاده از مواد مصنوعی از قبیل ایمپلنت سیلیکون، گورتکس و … و شکل‌دهی بیش از حد غضروف، اجتناب می‌کند.

در واقع در عمل بینی طبیعی استفاده از تکنیک‌هایی با حداقل تهاجم، و احترام گذاشتن به آناتومی بینی، مهم‌ترین فاکتورها هستند.

عمل بینی نیمه فانتزی

در این نوع عمل جراحی بینی، در کنار این که جراح سعی می‌کند تعادل را در ساختار بینی ایجاد کند، به میزان کمی نیز نوک بینی را به سمت بالا می‌برد و قوس پشت بینی را از حالت طبیعی کمی بیش‌تر در نظر می‌گیرد.

عمل بینی فانتزی (غیرطبیعی)

در این نوع عمل، قوس پشت بینی و بردن نوک بینی به سمت بالا  بیشتر از حد نرمال است، همچنین فرورفتگی بیش‌تری نیز در پره‌های بینی ایجاد می‌شود. در کل باید گفت نتیجه کار کوچک شدن بیش از حد اندازه بینی است که همین امر می‌تواند منجر به بروز مشکلات ثانویه‌ای از قبیل مشکلات تنفسی شود.

در مورد عمل بینی فانتزی، باتوجه‌به نیازی که به زاویه‌سازی وجود دارد، گاهی از ایمپلنت‌های سیلیکون، سیلیکون فوق نرم، گورتکس، سیلیتکس استفاده می‌شود.

بر طبق تجربیات باید گفت که بیشتر افرادی که به دنبال ترمیم دوباره بینی خود می‌روند، افرادی هستند که بینی آن‌ها به فرم فانتزی و غیرطبیعی عمل شده است.

جراحی بینی ترمیمی

جراحی بینی ترمیمی در افرادی انجام می‌شود که از نتیجه جراحی اولیه بینی خود ناراضی هستند و یا بعد از جراحی دچار مشکلات ثانویه‌ای در تنفس یا فرم نامتعارف بینی خود شده‌اند.

باید گفت که جراحی ترمیمی بینی از پیچیده‌ترین انواع جراحی بینی محسوب می‌شود که نیاز به استفاده از تجربه و مهارت یک جراح بسیار متبحر و ماهر دارد.

زمان موردنیاز برای انجام جراحی ترمیمی بینی، بستگی به گستردگی کار بین ۴۵ دقیقه تا ۵ ساعت خواهد بود.

جراحی بینی کج

در این نوع عمل بینی، درک درست از علل و عواملی که منجر به انحراف بینی و کج شدن آن شده است بسیار حائز اهمیت است. در کل باید گفت که دو نوع بینی وجود دارد، نوع اول مربوط به مشکلاتی مانند شکننده و پیچیده بودن غضروف، استخوان و بافت بینی است، این عوامل در ممکن است در اثر نواقص مادرزادی، تومور یا جراحی قبلی بینی، عفونت‌های جدی یا آسیب‌ها و شکستگی‌های قبلی به وجود آمده باشد.

علت دوم کج بودن بینی، سپتوم بینی کج است. سپتوم دیواره جداکننده دو سوراخ بینی است، در شرایطی که سپتوم کج باشد، دیواره به یک طرف متمایل می‌شود و علاوه بر ایجاد ظاهری کج شده، باعث بروز مشکلاتی از جمله دشوار شدن تنفس، خون دماغ شدن و آپنه خواب خواهد شد.

بینی کج باتوجه‌به درخواست بیمار، به یکی از دو صورت رینوپلاستی یا سپتوپلاستی درمان می‌شود. در رینوپلاستی علاوه بر رفع مشکل کجی و درمان انحراف بینی، بر روی جنبه زیبایی فرم بینی نیز تمرکز می‌شود تا در نهایت شما علاوه بر بهبود عملکرد بینی، صاحب یک بینی خوش فرم نیز شوید.

در روش سپتوپلاستی، فقط انحراف و کجی بینی درمان می‌شود، به‌این‌ترتیب با شکل‌دهی مجدد به سپتوم، مجرای عبور هوا صاف و طبیعی خواهند شد.

مهمترین مراقبتهای بعد از جراحی بینی

۲۴ ساعت اول سخت‌ترین زمان برای ریکاوری شخص است، در این مدت ممکن است سردرد، ورم و کبودی و خونریزی بینی داشته باشید.

در صورت برطرف‌شدن اثر داروی بیهوشی و احساس درد، می‌توانید از داروهای مسکن و کمپرس یخ استفاده کنید (از قراردادن مستقیم کمپرس بر روی پوست خودداری کنید).

خیس شدن پانسمان در دو روز اول بسیار خطرناک است و احتمال بروز عفونت را افزایش می‌دهد، علاوه بر این بخار و گرمای موجود در حمام می‌تواند ورم و التهاب را افزایش دهد و تأثیرات منفی بر نتیجه نهایی عمل بینی بگذارد، بنابراین حداقل ۴۸ تا ۷۲ ساعت بعد از جراحی بینی، استحمام نکنید.

در هنگام استحمام، ناحیه جراحی شده را تاحدامکان خشک نگه دارید و موهایتان را به‌گونه‌ای بشویید که اسپیلینت و گچ خیس نشوند، بهترین کار استفاده از دوش دستی است، همچنین آب مورداستفاده نیمه ولرم باشد و زمان حمام نیز طولانی نباشد.

بیست و چهار ساعت اول بعد از جراحی بینی را کاملاً استراحت کنید، تا چند روز در هنگام خواب و استراحت باید سر بالاتر از بدن قرار گیرد  تا میزان ورم و التهاب کاهش پیدا کند، برای این منظور می‌توانید دو عدد بالش را در زیر سر خود قرار دهید.

در مدت یک تا دوهفته بعد از جراحی بینی، به‌هیچ‌وجه به پهلوها دراز نکشید زیرا باعث واردآمدن آسیب و احتمال گرفتگی بینی می‌شود؛ بهترین حالت درازکشیدن به پشت است، صورت روبه‌بالا باشد.

از دست‌کاری بینی فین کردن خودداری کنید، عطسه و سرفه به‌گونه‌ای باشد که از طریق دهان انجام شود تا فشاری به بینی وارد نشود.

از انجام حرکاتی مانند خم شدن یا برداشتن اشیا سنگین که باعث واردآمدن فشار به بینی می‌شود خودداری کنید.

توصیه می‌شود در هفته اول بعد از جراحی بینی از مسافرت‌های طولانی با هواپیما اجتناب نمایید.

چسب زدن بعد از جراحی بینی، از مواردی است که علاوه بر کاهش میزان ورم و التهاب، به فرم‌دهی بهتر بینی عمل شده کمک می‌کند. البته مدت چسب زدن در افراد مختلف و باتوجه‌به شرایط هر شخص و نوع عمل متفاوت خواهد بود، اما در کل افرادی که بینی گوشتی دارند باید مدت طولانی‌تری از چسب استفاده کنند.

در مورد ورزش و فعالیت‌های بدنی، توصیه اکید بر این است که تا یک هفته بعد از جراحی بینی، در منزل استراحت نمایید و به‌هیچ‌وجه فعالیت‌های سنگین و پیاده‌روهای طولانی نداشته باشید، البته برای بهبود خون‌رسانی و کاهش احتمال لخته شدن خون، بهتر است در مسافت‌های کوتاه راه بروید و به‌مرور این مسافت را بیش‌تر کنید، اما نباید به‌گونه‌ای باشد که به بینی فشار وارد شود.

در مورد زمان مناسب ورزش و فعالیت بدنی با پزشک خود مشورت کنید، اما در کل در چهارتا شش هفته اول بعد از جراحی بینی، از انجام هرگونه فعالیت شدید اجتناب کنید.

در مورد رژیم غذایی بعد از جراحی بینی نیز باید از یک رژیم نرم و مایعات پیروی کنید، زیرا جویدن و استفاده از غذاهای سفت باعث واردآمدن فشار به بخیه‌ها و استخوان‌های پیوندزده‌شده  می‌گردد؛ علاوه‌برآن از مصرف غذاهای پرادویه و پرنمک خودداری کنید زیرا احتمال افزایش التهاب را به همراه دارد.

در طول دوره نقاهت نیز غذاهای سرشار از ویتامین و مواد معدنی، فیبر و سبزیجات تازه مصرف کنید تا به روند بهبودی شما کمک کند. از مصرف سیگار و نوشیدنی‌های الکی به جدت پرهیز کنید زیرا می‌تواند مشکلات جدی را برای شما به وجود آورد و روند بهبودی را مختل کند.

برای مسواک زدن حتماً از مسواک نرم استفاده کنید.

در طول دوره سپری شدن ترمیم، نباید هیچ فشاری به بینی وارد شود، بنابراین تا چند ماه بعد از جراحی بینی نباید از عینک (چه طبی و چه آفتابی) استفاده نکنید، حتی در انجام جراحی سپتوپلاستی نیز رعایت این نکته لازم است.

داروهای تجویز شده توسط پزشک را که اکثراً شامل آنتی‌بیوتیک‌ها و داروهای ضدالتهاب و مسکن است مطابق با دستور داده شده مصرف کنید.

تا ده روز بعد از جراحی بینی از برقراری رابطه جنسی پرهیز نمایید.

در صورت بروز هرکدام از عوامل زیر حتماً پزشک خود را در جریان بگذارید:

  • تب بالای۵ درجه
  • تداوم درد
  • تشدید ورم و کبودی یا قرمزی
  • افزایش ترشحات از بینی یا خونریزی

دوره نقاهت بعد از عمل جراحی بینی و میزان مرخصی موردنیاز

یک تا دوهفته اول بعد از جراحی بینی را باید مهم‌ترین دوران در نظر گرفت. در این ایام با این‌که متوجه تغییراتی در ساختار و ظاهربینی خود می‌شوید اما نتیجه نهایی به دلیل وجود التهاب و ورم در بینی قابل‌مشاهده نخواهد بود. البته به‌مرور و با کاهش ورم و التهاب، ظاهر و فرم جدید بینی خود را نمایان خواهد کرد.

بلافاصله بعد از جراحی، به‌منظور محافظت از ساختار جدید بینی، اسپیلینتی در داخل بینی قرار داده می‌شود، معمولاً سعی بر این است که تا حد ممکن از گذاشتن پانسمان در داخل بینی اجتناب شود؛ بعد از یک هفته، اسپیلینت برداشته می‌شود؛ باتوجه‌به این‌که در حال حاضر از بخیه‌های جذبی استفاده می‌شود نیازی به مراجعه به مطب برای کشیدن بخیه‌ها نخواهد بود، به‌مرور و بعد از چند هفته بخیه‌ها جذب خواهند شد.

علائم زیر نیز از علائمی هستند که طبیعی است و  نیازی به نگرانی ندارد:

  • ورم، التهاب، کبودی در نواحی اطراف بینی و چشم‌ها
  • سردرد
  • گرفتگی بینی
  • احساس ضعف و ورم در بینی، گونه‌ها و لب‌ها

بسیاری از افراد یک هفته بعد از جراحی بینی می‌توانند به سرکار خود برگردند، البته زمان استراحت و مرخصی به فیلد کاری شما و میزان راحتی شما هنگام کار با یک قالب و چسب بینی یا تورم و کبودی صورتتان بستگی دارد.

اگر کار شخص مستلزم انجام کارهای سنگین و صرف انرژی زیاد است، بهتر است تمهیدات لازم برای اجتناب از انجام فعالیت‌های سنگین به عمل آید.

نتیجه جراحی بینی

بسیاری از افراد در مورد نتیجه بعد از جراحی بینی سؤالات زیادی دارند، باید بگوییم که نتیجه عمل بینی معمولاً بعد از یک سال قابل‌مشاهده است، زیرا در این مدت فرم بینی تثبیت شده است و تورم به طور کامل از بین رفته است.

در مورد میزان رضایت از نتیجه جراحی بینی نیز باید گفت که میزان ضخامت پوست و ساختار بینی فرد دو عامل تعیین‌کننده در نتیجه نهایی است. عواملی مانند ضخامت پوست، میزان بافت فعال چربی پوست بینی، قدرت اسکلت‌بندی و غضروف بینی فرد و ضخامت بافت‌های زیرجلدی از مهم‌ترین این عوامل هستند.

در واقع ضخامت پوست به‌عنوان یک عامل محدودکننده در عمل جراحی بینی شناخته می‌شود، زیرا پوست ضخیم به‌خوبی به اسکلت زیرین نمی‌چسبد و لذا سر بینی همچنان پهن نشان داده می‌شود (البته بهتر از قبل از عمل خواهد بود).

در مورد بینی‌های گوشتی به دلیل وجود پوست ضخیم و اسکلت ضعیف، دستیابی به نتایج ایده‌آل سخت‌تر است؛ البته در مورد بینی گوشتی نیز سعی می‌شود که با تقویت غضروف بینی از طریق روش‌هایی مانند پیوند غضروف (این غضروف از داخل بینی خود فرد یا از پشت گوشت و در صورت نیاز از دنده برداشته می‌شود)، شرایط مطلوب ایجاد شود تا صاحبان بینی‌های گوشتی نیز به نتیجه دلخواه برسند.

این افراد باید بعد از دوران جراحی مراقبت‌های بیشتری را رعایت کنند و زمان بیش‌تری برای برطرف شدن تورم صبر کنند. به خاطر داشته باشید که در صورتی که بینی شما دارای پوست ضخیم و چرب همراه با غضروف‌های ضعیف است، باید انتظارات معقول و واقع‌بینانه‌ای از نتیجه جراحی بینی داشته باشید.

بهترین نتایج جراحی بینی در مورد بینی استخوانی دیده می‌شود، دلیل این امر نیز پوست نازک و غضروف مستحکم این نوع بینی‌ها است که باعث می‌شود زیبایی بینی تراش‌خورده به‌خوبی خود را نمایان سازد.

در کل برای دستیابی به بهترین نتیجه علاوه بر انتخاب جراح متبحر و باتجربه که بر کار خود مسلط باشد، باید موارد دیگری را نیز در نظر داشت؛ عمل جراحی بینی در سنین پایین ممکن است نتیجه مناسبی در پی نداشته باشد، زیرا ممکن است اجزای صورت تا مدت‌ها بعد از آن رشد کنند؛ بهتر است بعد از سن ۱۷ یا ۱۸ سالگی برای جراحی بینی اقدام شود.

رعایت دستورالعمل‌های بعد از جراحی و طی‌کردن دوران نقاهت به‌درستی و با رعایت تمام نکات شرح داده شده، در رسیدن به یک نتیجه مطلوب مؤثر خواهد بود.

گردآوری:
اخبار مرتبط:
فیلم پرشین وی
آرون گروپ
آرون گروپس