سوتلانا سوپیلنیاک در تمام رخ تا استایل شیک نیک آفرید سماواتی

بازیگر اوکراینی سریال سرجوخه در سریال تمام رخ به کارگردانی محمود معظمی دویمن همکاری خود را با وی در این سریال انجام داده و در نقش برژیت حضور دارد. در ادامه عکس های از اینستاگرام با تصاویری از سوتلانا سوپیلنیاک در تمام رخ را در پرشین وی مشاهده کنید.
سوتلانا سوپیلنیاک در تمام رخ
سریال تمام رخ که بهتازگی این شبها روی آنتن شبکه سه سیما رفته است، بخشی از قصه خود را در خارج کشور روایت می کند. ابوالفضل صفری، تهیهکننده «تمام رخ» بیان کرده، گروه در دو کشور تصویربرداری داشته که یکی از آنها ترکیه است.
سوتلانا سوپیلنیاک ابتدا در فیلم ماهور بازی کرده و سپس در نقش فلورا در سریال سرجوخه هنرنمایی کرده و با همین کارگردان در سریال تمام رخ در نقش برژیت بازی کرده است و علاوه بر بازیگری مجری و گوینده برنامه اینترنتی کافه کیو است.
این بازیگر اوکراینی با انتشار عکس های زیر نوشت : #تمام_رخ#برژیت
جدیدترین عکس های اینستاگرام هنرمندان را در ادامه مشاهده می کنید
در سری عکس های جدید اینستاگرام بازیگران مشهور ایرانی تصاویری از حمیدرضا محمدی , حسام محمودی , پیمان مقدمی , مهران نائل , المیرا دهقانی , نیک آفرید سماواتی , پریا مجللی , معصومه بافنده , شهروز دل افکار , ستاره سادات قطبی , عاطفه رضوی , رضا مولایی و در ادامه با ما همراه شوید تا تصاویر زیبای اینستاگرام هنرمندان را مشاهده کنید.
برا کسی که کور رنگی داره رنگین کمون نباش
یه فازه پیکی بلایندرز ی با خودم دارم
همه دروغها را او گفته بود
مجبور شدم راست بگویم.
عکس: بریجیت باردو
برف می بارید و پیش از ما
دیگرانی همچو ما خشنود و ناخشنود،
زیر این کجبار خامشبار، از این راه
رفته بودند و نشان پای هایشان بود. #مهدی_اخوان_ثالث
اختلال محتمله تو رؤیایی از یه قماش دیگه
از یه رودخونه به یه رودخونه ی دیگه
بالای شهر و پایین شهر
وقتی رؤیا از این ور و اون ور تیپّا بخوره
خب احتمال اختلال
زیاده دیگه…. لنگستون هیوز
پیدا کن و گم کن باز….
#خسوف
چهره های واقعی، پنهان پشت نقاب
سکوت کن ، هیچ عاشقانه ای جاودان نمی ماند
شهوت لباس عشق میپوشد
اصالت و نجابت بر سر تاقچه می ماند
و مردان در شهر پی …
تولد برادر شهروز دل افکار
برادر عزیزم تولدت مبارک ❤️💎
کاش اونوقتی که داریم پشت سر دیگران غیبت میکنیم و به دروغ حرفی میزنیم حواسمون باشه خدا داره میبینه و میشنوه وامان از روزی که ماه از پشت ابر بیاد بیرون و رسوا بشیم!
کیا دلشون از حرف و قضاوت شکسته؟ میبخشید یا تلافی میکنید؟
لحظاتی از نمایش “یک صبح ناگهان” کارگردان: “حسین پاکدل” عکس :”کوروش جوان”
با جان جانان❤️
گردآوری گروه چهره ها در پرشین وی