تیپ مردانه آریا نرج ابادی بازیگر خردسال بچه مهندس یک

بازیگران خردسال سریال بچه مهندس دراین سریال درخشیدند و بازی خوب آنها هر بیننده ای را ترغیب به دنبال کردن سریال می نمود. آریا نرج ابادی هم از جمله کودکانی بود که در فصل اول سریال بچه مهندس حضور داشت و در شیطنت هایی که بازیگران خردسال این سریال داشتند نقش پررنگی داشت. تیپ مردانه آریا نرج ابادی بازیگر خردسال بچه مهندس یک را در پرشین وی ببینید.
آریا نرج ابادی
آریا نرج آبادی زاده بازیگر سینما و تلویزیون است. یک برادر به نام عرشیا دارد که چند سالی از او بزرگتره و در کنار پدر و مادرشان خانواده آرام و موفقی دارند. او در کنار یونا تدین و نیوشا علیپور کودکان شیطون پرورشگاه در سریال بچه مهندس بودند که در این سریال پر بیننده آریا نرج آبادی نقش کودکی رسول دوست جواد جوادی را ایفای نقش میکرد.
معرفی و بررسی سریال بچه مهندس:
علی غفاری، کارگردان پنجاه ساله سینما و تلویزیون ایران، از دستیاری کارگردان کار خویش را در حوزه سینما شروع کرده است. اما به زودی هنرپیشگی، نویسندگی و کارگردانی را هم در این حوزه آزمود. از جمله آثار شناختهشدهتر او میتوان به فیلمهای «استرداد»، «شاهرگ»، «چراغ قرمز» و مجموعه تلویزیونی «سفر به سرزمین ملائک» در مقام کارگردان، «آذر» و «حلقههای ازدواج» به عنوان نویسنده و «هراس» و «لیلی با من است» در جایگاه بازیگر اشاره کرد.
آخرین ساخته او، مجموعه تلویزیونی «بچه مهندس» است که بهنظر میرسد در مرحله ساخت، بنا نبوده در ماه رمضان پخش شود. شاید هم به همین دلیل، از جهاتی با دیگر مجموعههای پخششده در این ایام متفاوت است. داستان، در لوکیشنی متفاوت و غیر منتظره آغاز شد: بمباران شهری و پناه گرفتن مربیان و کودکان یک پرورشگاه در پناهگاه.
روند داستان در دو سه قسمت ابتدایی، طوری پیش میرفت که انگار قرار است شاهد زندگی زوج جوان و عاشق سریال باشیم. روایتگری صدیقه و دیدن داستان از زاویه نگاه او، بر این احتمال میافزود. اما به مرور و با غیبت طولانی شخصیت قدرت و سپس رسیدن خبر شهادت او، داستان بهنرمی چرخید و تمرکز خود را روی زندگی پسرکی گذاشت که در اولین قسمت، در آغوش مادرش پا به پرورشگاه گذاشته بود.
با این چرخش مشخص شد که در حقیقت شخصیت اصلی سریال، پسرک است. عمده تفاوت این سریال با دیگر مجموعههای پخش شده در ماه رمضان، یا حتی با دیگر مجموعههای سیما، در همین است. روایت زندگی پسرکی خردسال، آن هم در جایگاهی که اکثر شخصیتها کودک هستند و در موقعیتی متفاوت با دیگر کودکان قرار دارند:
زندگی بدون پدر و مادر و خانواده. باید اعتراف کرد که جای خالی چنین مضامینی در آثار سینمایی و تلویزیونی ما بهشدت محسوس است. کارگردانها و نویسندگان، کمتر به سراغ داستانی میروند که یک کودک شخصیت اصلی آن باشد.
اینستاگرام ـ منظوم