مجله اینترنتی پرشین وی؛ سبک زندگی، سرگرمی و خانواده
تبلیغات
امروز:
خبرهای روز

مراسم ترحیم مصیبت‌بار خانواده سقاب اصفهانی / انتشار تصاویری دلخراش از فرزندان فقید و لحظه‌های سوگواری در مسجد نور تهران با حضور مقامات عالی کشور

مراسم ترحیم مصیبت‌بار خانواده سقاب اصفهانی / انتشار تصاویری دلخراش از فرزندان فقید و لحظه‌های سوگواری در مسجد نور تهران با حضور مقامات عالی کشور

مراسم ترحیم و ختم همسر و فرزندان درگذشته حجت‌الاسلام سیدمحمدرضا میرتاج‌الدینی (سقاب اصفهانی)، از چهره‌های سیاسی و نماینده سابق مجلس، به دلیل ابعاد فاجعه‌بار این ضایعه و حضور چهره‌های مهم کشوری، بازتاب گسترده‌ای در رسانه‌ها و افکار عمومی پیدا کرد. قابی از همسر و فرزندان سقاب اصفهانی را در پرشین وی ببینید.

همسر و فرزندان سقاب اصفهانی

تصاویری از مراسم ختم همسر و فرزندان معاون رئیس جمهور را مشاهده می کنید.

همسر و فرزندان سقاب اصفهانیقابی تلخ از فرزندان درگذشته معاون رئیس جمهور 

سید اسماعیل سقاب‌اصفهانی

مراسم ترحیم خانواده معاون رئیس جمهور با حضور رئیس جمهور، رئیس مجلس و مقامات کشوری و لشکری دوشنبه ۱۷ آذر ۱۴۰۴ در مسجد نور تهران برگزار شد.

ترحیم خانواده سقاب اصفهانی مراسم ترحیم خانواده معاون رئیس جمهور

تصاویری از فرزند و پدر سید اسماعیل و فرزندان درگذشته وی در این مراسم منتشر شده است.

سید اسماعیل از مدیران جوان و کم‌سابقه‌ اما پرحضور در ساختار اجرایی جمهوری اسلامی ایران است که طی یک دهه گذشته نامش به‌تدریج در محافل سیاسی و مدیریتی مطرح شده است. او اهل مشهد است و برخلاف بسیاری از مدیران باسابقه دولتی، عمر حضورش در عرصه سیاست کمتر از ده سال است؛ بااین‌حال در همین مدت کوتاه توانسته در چند جایگاه کلیدی نقش‌آفرینی کند.

شهرت او پیش از هر چیز به دوره ریاست‌جمهوری ابراهیم رئیسی بازمی‌گردد؛ دوره‌ای که اسماعیل  به عنوان دبیر ستاد راهبردی تحول و مسئول رصد و پایش «سند تحول دولت مردمی» منصوب شد. همین نزدیکی فکری و سازمانی به رئیس‌جمهور پیشین باعث شد که برخی تحلیلگران او را از چهره‌های نزدیک به جبهه پایداری ارزیابی کنند. حضور احساسی او در یک برنامه تلویزیونی و گریه برای رئیسی نیز مورد توجه افکار عمومی قرار گرفت.

فارس

برچسب‌ها: —
اشتراک‌گذاری:

از دیگر بخش‌های پرشین‌وی