تاریخ انتشار : بروزرسانی :
حال و هوای میدان انقلاب بعد از اعلام خبر شهادت رهبر انقلاب +ویدئو اخبار گوناگون
مقام معظم رهبری، حضرت آیت‌الله خامنه‌ای به جمع سربازان شهیدش پیوست و به آرزوی دیرینه خود رسید. مردم انقلابی بعد از شنیدن این خبر شوکه شدند و به عزاداری پرداختند.

حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای، رهبر معظم انقلاب اسلامی در حمله مشترک آمریکای جنایتکار و رژیم صهیونیستی در صبح شنبه نهم اسفند ماه به شهادت رسیدند. در پی جنایت آمریکا و رژیم صهیونیستی در به شهادت رساندن مقام معظم رهبری، هیات دولت ۴۰ روز عزای عمومی و ۷ روز تعطیل عمومی اعلام کرد. حال و هوای میدان انقلاب بعد از اعلام خبر شهادت رهبر انقلاب را در پرشین وی ببینید.

خبر شهادت رهبر انقلاب

حال و هوای میدان انقلاب بعد از اعلام خبر شهادت رهبر انقلاب را ببینید.

حال و هوای میدان انقلاب بعد از اعلام خبر شهادت رهبر انقلاب

در بیانیه ستاد کل نیروهای مسلح در پی شهادت رهبر انقلاب آمده است:

بسم الله الرحمن الرحیم

مِنَ الْمُؤْمِنِینَ رِجَالٌ صَدَقُوا مَا عَاهَدُوا اللَّهَ عَلَیْهِ فَمِنْهُمْ مَنْ قَضَى نَحْبَهُ وَمِنْهُمْ مَنْ یَنْتَظِرُ وَمَا بَدَّلُوا تَبْدِیلًا

ستادکل نیروهای مسلح و قرارگاه مرکزی حضرت خاتم الانبیاء(ص)  شهادت رهبر عالیقدر و ولی امر مسلمین جهان حضرت آیت الله العظمی امام خامنه ای(رضوان الله تعالی علیه) را به آحاد ملت ایران و امت اسلامی تسلیت و تعزیت می گوید.

میراث گران بهای آن رهبر و مرشد آزادگان جهان، چراغ راه ملت شجاع و قهرمان ایران و نیروهای مسلح منتقم است.

بیانیه ستاد کل نیروهای مسلح در پی شهادت رهبر انقلاب

ستاد کل نیروهای مسلح در پی شهادت رهبر انقلاب اسلامی ایران بیانیه صادر کرد.

یاد آن مجاهد نستوه همچنان نور هدایت و پشتیبان وحدت ملی است و ایثار و پایداری او الهام بخش همه خادمان اسلام ناب وظلم ستیز می باشد.

هیئت دولت بعد از شهادت رهبری بیانیه داد

هیئت دولت ایران در پی شهادت رهبری یک بیانیه منتشر کرد.

هیئت دولت ایران در پی شهادت رهبری یک بیانیه منتشر کرد.

بسم الله الرحمن الرحیم

« سَیعلَمُ الّذینَ ظَلَموا أَی مُنقَلَبٍ ینقَلِبونَ»

مردم شریف و سرافراز ایران!

با کمال تأسف و تأثر به اطلاع می‌رساند در پی حمله سبعانه دولت جنایت‌پیشه امریکا و رژیم منحوس صهیونیستی اسوه ایمان و جهاد و مقاومت، رهبر معظم انقلاب اسلامی حضرت آیت‌الله‌العظمی امام خامنه‌ای به فیض بزرگ شهادت رسید.

خلف صالح روح خدا که در بیش از ۳۷ سال رهبری داهیانه پیشتازی و پرچمداری واقعی جبهه اسلام را عهده‌دار شد و با شجاعت مثال‌زدنی و ایمان راسخ خود فصل نوینی از حکمرانی را در تاریخ اسلام رقم زد و تا آخرین لحظه حیات مبارک و تاریخ‌ساز خود در برابر کفر و طاغوت و استکبار راهبری امت اسلامی را عهده‌دار بود.

اعلام خبر شهادت رهبر انقلاب

شهید سرافراز حضرت آیت‌الله العظمی امام خامنه‌ای اسوه ایثار و مقاومت در عصر حاضر، «امام وعده‌های صادق، امام امید و اقتدار» در اذهان آزادگان، مستضعفان و مجاهدان جهان بود و تا ابد در کنار نام «خمینی کبیر» در قلوب ملت‌های جهان جاودان خواهد ماند. جامعیت و تسلط بر علوم روز، خردمندی، دوراندیشی، ایمان ناب، اخلاص در عمل، اراده پولادین، باور ژرف به گفته و عمل و هدف خود، شجاعت بی‌نظیر، دانش گسترده دینی، روح لطیف و زلال، و امید و اعتماد به پرورگار متعال از خصوصیات برجسته این شخصیت عظیم‌الشأن بود که در کمتر رهبر سیاسی می‌توان سراغ گرفت.

هیئت دولت جمهوری اسلامی ایران این ضایعه بزرگ را به حضرت بقیه الله الاعظم ارواحنا فداه ، ملت شریف ایران و امت بزرگ اسلامی و همه آزادگان جهان تسلیت عرض می‌کند و ضمن همدردی با ملت رشید ایران ۴۰ روز عزای عمومی و ۷ روز را تعطیل عمومی اعلام می‌کند.

این جنایت بزرگ هرگز بی‌جواب نخواهد ماند و برگ تازه‌ای از تاریخ جهان اسلام و تشیع را رقم خواهد زد. خون پاک این سید عالی‌مقام چونان چشمه‌ای خروشان خواهد جوشید و ظلم و جنایت امریکایی- صهیونی را ریشه‌کن خواهد ساخت. این‌بار نیز با تمام قدرت و صلابت، به پشتگرمی امت اسلامی و آزادگان جهان عاملان و آمران این جنایت بزرگ را پشیمان خواهیم ساخت.

ایران عزیز ما به پشتوانه نصرت الهی، یک‌صدا و یک‌دل، با سربلندی از این گذرگاه سخت عبور خواهد کرد؛ که خداوند در کمین دشمنان ستمکار ما و یاریگر مؤمنان و ستمدیدگان است.

خبرآنلاین


فروش دامنه های رند و سه حرفی

اخبار مرتبط

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد دیدگاه شما پس از تأیید نمایش داده می‌شود.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد دیدگاه شما در سایت منتشر شد.

نظرات

اولین نظر را شما ثبت کنید
دیدگاه‌ها برای این مطلب بسته شده‌اند.

پربازدیدترین‌های پرشین وی

آخرین مطالب همین بخش

برای نمایش مطالب بیشتر، صفحه را به پایین بکشید...