تاریخ انتشار : بروزرسانی :
تکلیف آغاز سال تحصیلی جدید مشخص شد؛ مدارس با تأخیر باز می‌شوند؟ اخبار گوناگون
آغاز سال تحصیلی جدید؛ علی فرهادی اعلام کرد سال تحصیلی جدید بدون تأخیر و از اول مهر آغاز می‌شود و فعالیت مدارس به‌صورت ۱۰۰ درصد حضوری خواهد بود. طرح توزیع شیر رایگان نیز در مدارس ابتدایی دولتی ادامه پیدا می‌کند.

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش شایعات مربوط به تأخیر در آغاز سال تحصیلی جدید را تکذیب کرد و گفت مدارس همانند سال‌های گذشته از اول مهر فعالیت خود را آغاز خواهند کرد و آموزش به‌صورت ۱۰۰ درصد حضوری خواهد بود.

علی فرهادی تأکید کرد پیش‌فرض اصلی وزارت آموزش و پرورش، برگزاری آموزش حضوری است و در حال حاضر مانعی برای بازگشت دانش‌آموزان به مدارس وجود ندارد.

مدارس از اول مهر به‌صورت حضوری باز می‌شوند

فرهادی با رد شایعات مربوط به تغییر زمان بازگشایی مدارس تصریح کرد که آغاز سال تحصیلی جدید با تأخیر همراه نخواهد بود و دانش‌آموزان از اول مهر به مدارس بازمی‌گردند.

به گفته او، تقریباً تمامی مدارسی که در جنگ تحمیلی دوم و سوم آسیب دیده بودند، تعمیر و بازسازی شده‌اند و تنها تعداد محدودی از مدارس که میزان تخریب آنها بیش از ۸۰ درصد بوده، همچنان در حال مرمت هستند.

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش اعلام کرد این مدارس نیز تا پایان تابستان آماده خواهند شد تا برای اول مهر و آغاز سال تحصیلی جدید مورد بهره‌برداری قرار گیرند.

توزیع شیر رایگان در مدارس ابتدایی ادامه دارد

فرهادی همچنین از ادامه اجرای طرح تغذیه رایگان و توزیع شیر در سال تحصیلی جدید خبر داد.

بر اساس توضیحات او، این طرح در تمامی مدارس ابتدایی دولتی اجرا خواهد شد و دانش‌آموزان این مدارس در سال تحصیلی جدید نیز از برنامه توزیع شیر برخوردار می‌شوند.

در مناطقی که به دلیل محدودیت‌های تولید یا خرید، امکان تأمین و توزیع شیر وجود نداشته باشد، امکان اختصاص حداکثر ۳۰ درصد ظرفیت تغذیه رایگان به محصولات جایگزین پیش‌بینی شده است.

بودجه ۵ هزار میلیارد تومانی برای تغذیه رایگان مدارس

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش میزان بودجه مصوب برای اجرای طرح تغذیه رایگان مدارس را حدود ۵ هزار میلیارد تومان، معادل ۵ همت، اعلام کرد.

او گفت کارخانه‌های معتبر برای اجرای این برنامه شناسایی شده‌اند و در حال حاضر مسئولان منتظر اعلام نرخ نهایی از سوی ستاد تنظیم بازار هستند.

فرهادی همچنین اعلام کرد دستورالعمل نهایی اجرای طرح تغذیه رایگان در سال تحصیلی جدید ظرف یک ماه آینده به تمامی مناطق شهری، روستایی و عشایری ابلاغ خواهد شد.

آیا احتمال غیرحضوری شدن مدارس وجود دارد؟

بر اساس اظهارات سخنگوی وزارت آموزش و پرورش، برنامه فعلی این وزارتخانه آغاز فعالیت مدارس از اول مهر و برگزاری آموزش به‌صورت کاملاً حضوری است و در اظهارات مطرح‌شده خبری از تأخیر در شروع سال تحصیلی یا آغاز عمومی آموزش به شکل غیرحضوری نیست.

منابع: خبرآنلاین، ایرنا


فروش دامنه های رند و سه حرفی

اخبار مرتبط

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد دیدگاه شما پس از تأیید نمایش داده می‌شود.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد دیدگاه شما در سایت منتشر شد.

نظرات

اولین نظر را شما ثبت کنید

پربازدیدترین‌های پرشین وی

آخرین مطالب همین بخش

برای نمایش مطالب بیشتر، صفحه را به پایین بکشید...