تاریخ انتشار : بروزرسانی :
سلفی پرانرژی علی شادمان، سحر دولتشاهی، حدیث میرامینی و سعید چنگیریان/ تصویر جذاب‌ترین اکیپ تئاتر ایران در پشت‌صحنه نمایش «رامسس دوم» اخبار گوناگون
سلفی جذاب منتشر شده از علی شادمان، سحر دولتشاهی، حدیث میرامینی و سعید چنگیزیان، که در پشت صحنه نمایش رامسس دوم گرفته شده، توجه زیادی را در فضای مجازی به خود جلب کرده است.

به تازگی یک عکس سلفی توجه بسیاری از کاربران و رسانه‌ها را به خود جلب کرده است. این سلفی، چهار تن از بازیگران شناخته‌شده و محبوب ایران را در یک قاب دوستانه و صمیمی گرد هم آورده است. این لحظه جذاب در پشت صحنه نمایش تئاتر «رامسس دوم» ثبت شده است. سحر دولتشاهی و علی شادمان را در پرشین وی ببینید.

سحر دولتشاهی و علی شادمان

جدیدترین عکس منتشر شده از علی شادمان، سحر دولتشاهی، حدیث میرامینی و سعید چنگیریان در پشت‌صحنه نمایش «رامسس دوم» را مشاهده می‌کنید.

سلفی‌ جذابی که ۴ سلبریتی محبوب را در خود جای داده استسلفی‌ جذابی که ۴ سلبریتی محبوب را در خود جای داده است

سریال می خوام زنده بمانم

همکاری‌های هنری علی شادمان و سحر دولتشاهی طی سال‌های اخیر در دو مدیوم مهم سینما/نمایش خانگی و تئاتر شکل گرفته و توجه زیادی را به خود جلب کرده است. این دو بازیگر که در نسل‌های مختلفی از بازیگری فعالیت می‌کنند، در آثار موفقی در کنار یکدیگر قرار گرفته‌اند:

تداوم همکاری موفق؛ از سریال «می‌خواهم زنده بمانم» تا تئاتر «رامسس دوم»

۱. سریال «می‌خواهم زنده بمانم» (شبکه نمایش خانگی - ۱۳۹۹)

مهم‌ترین و پرمخاطب‌ترین همکاری این دو بازیگر در سریال پرطرفدار «می‌خواهم زنده بمانم» به کارگردانی شهرام شاه‌حسینی رقم خورد.

بازیگران سریال می خوام زنده بمانمبازیگران سریال می خوام زنده بمانم

نقش‌ها و ارتباط داستانی:

سحر دولتشاهی در نقش اصلی «هما حقی» (همسر امیر شایگان و نامزد سابق نادر) ایفای نقش کرد.
علی شادمان در نقش «کاوه» (برادر هما حقی) حضور داشت.
جنس همکاری: اگرچه شخصیت‌های اصلی و عاشقانه سریال بر دوش حامد بهداد، سحر دولتشاهی و پدرام شریفی بود، اما علی شادمان به عنوان برادر هما، نقش مهمی در پیشبرد درام خانواده و واکنش‌های احساسی نسبت به وقایع تلخ داستان داشت. این همکاری در یک فضای درام پرتعلیق دهه شصتی شکل گرفت.

۲. نمایش «رامسس دوم» (تئاتر)

جدیدترین همکاری علی و سحر بر روی صحنه تئاتر است. آن‌ها جزو گروه بازیگران اصلی نمایش «رامسس دوم» به کارگردانی رضا گوران هستند.

فضای اثر: «رامسس دوم» یک کمدی سیاه پرتعلیق و طنزآلود است که مرز میان واقعیت و توهم را به چالش می‌کشد.

جنس همکاری: در این نمایش، شادمان و دولتشاهی به همراه سعید چنگیزیان و حدیث میرامینی، گروه بازیگران قدرتمند این اثر را تشکیل داده‌اند. حضور این دو چهره‌ی محبوب سینما در کنار هم بر روی صحنه‌ی تئاتر، نشان‌دهنده‌ی اهمیت اثر و جدی بودن این همکاری در عرصه هنر نمایش است.

۳. سابقه قدیمی: فیلم «میم مثل مادر» (سینما - ۱۳۸۵)

لازم به ذکر است که اولین همکاری ثبت‌شده این دو هنرمند به سال‌های دور و فیلم سینمایی «میم مثل مادر» به کارگردانی رسول ملاقلی‌پور بازمی‌گردد:

نقش‌ها: علی در نقش «سعید» و سحر در نقش «فرزانه» حضور داشتند. هرچند شادمان در آن زمان یک بازیگر کودک/نوجوان بود و تعامل مستقیم و پررنگی در مقابل دوربین با دولتشاهی نداشت، اما این فیلم اولین پروژه‌ی مشترک آن‌ها محسوب می‌شود.

اینستاگرام


فروش دامنه های رند و سه حرفی

اخبار مرتبط

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد دیدگاه شما پس از تأیید نمایش داده می‌شود.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد دیدگاه شما در سایت منتشر شد.

نظرات

اولین نظر را شما ثبت کنید
دیدگاه‌ها برای این مطلب بسته شده‌اند.

آخرین مطالب همین بخش

برای نمایش مطالب بیشتر، صفحه را به پایین بکشید...