اعترافات تلخ نسرین عامل چند کودک ربایی در مشهد و فروش ۲۵نوزاد
آدم ربایی یکی از جرم های خطرناک است که ممکن است منجر به مرگ طرف ربوده شده شود. حال اگر فرد ربوده شده کودک باشد اهمیت موضوع بیشتر می شود و تاثیر وحشتناکی در روحیه کودک دارد. امروز در پرشین وی می خواهیم اعترافات زن جوان که اقدام به چند کودک ربایی در مشهد و فروش تعداد زیادی نوزاد نموده را برای شما قرار دهیم
ماجرای کودک ربایی در مشهد
۶ متهم در جریان رسیدگی به پرونده خریدوفروش کودکان و نوزادان در مشهد بازداشت شدند.
با این حال متهم اصلی پرونده کودکربایی و خریدوفروش کودکان فراری است.
حسن زرقانی، معاون دادستان مشهد در اینباره گفت:
«نهم شهریورماه جاری پیرو گزارش یک آدمربایی به کلانتری معراج مشهد مبنی بر تلاش یک زن ,
برای ربودن دختری ۶ ساله در حیاط منزل مسکونی آنان در بلوار توس،
موضوع در دستور کار فوری پلیس قرار گرفت.در راستای آن ۶ متهم پرونده دستگیر شدند.
این متهمان در بازجوییها به خرید و فروش ۲۵نوزاد اعتراف کردهاند.»
معاون دادستان مشهد ادامه داد: «در بازجویی از متهمان مشخص شد آنها کودکان و نوزادان را به زنی به نام نسرین تحویل میدادند. در حال حاضر نسرین بهعنوان متهم ردیف اول پرونده کودکربایی متواری است.»
او با بیان این مطلب که متهمان اعتراف کردهاند ۲۵ کودک را از خانوادههای دارای اعتیاد خریداری کردند و برای فروش به متهم اصلی پرونده (نسرین) تحویل دادند، گفت: «در اعترافات متهمان مشخص شد که علاوه بر کودکان خرید و فروش شده، سه کودک را نیز ربودهاند.»
بد نیست بدانید مجازات کودکربایی چیست؟
نایب رئیس کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه
«خلاء قانونی برای مجازات جرم آدمربایی وجود ندارد»،
گفت: مجازات آدمربایی حبس سه تا پنج سال است که بازدارندگی لازم را دارد.
به بهانه چند کودک ربایی در مشهد درباره مجازات این جروم بیشتر صحبت می کنیم. یحیی کمالیپور در واکنش به وقوع چند مورد کودکربایی در روزها و ماههای اخیر گفت: خلاء قانونی برای جرم آدم ربایی وجود ندارد طبق قانون مجرم به ۳ تا ۵ سال حبس محکوم میشود که اختیار میزان حبس برعهده قاضی است. مطمئنا در مواردی همچون کودکربایی حداکثر ۱۵ سال حبس در نظر گرفته میشود.
وی گفت که اگر مجرم علاوه بر آدمربایی جرائم دیگری را در خلال آن مرتکب شده باشد مطمئنا به جرمش اضافه میشود. اینها نشان میدهد که قانون به قدر کافی بازدارندگی را دارد و در صورت برخورد مناسب و اجرای درست آن مشکل قانونی وجود ندارد، لذا برای بررسی پدیده آدمربایی و کودکربایی باید به حوزه پیشگیری و اجتماعی ورود کرد.
این نماینده مجلس شورای اسلامی توضیح داد: معمولا مجرمان آگاهی از مجازاتشان ندارند و اساسا تصور نمیکنند در چنگال قانون گرفتار شوند قطعا اگر آگاهی بخشی و پیشگیری صورت گیرد میزان جرائم هم کم خواهد شد.
رکنا و الف