مجله اینترنتی پرشین وی؛ سبک زندگی، سرگرمی و خانواده
تبلیغات
امروز:
حوادث

دستگیری عامل اصلی جنایت خونین خیابان باغ سپهسالار +عکس

دستگیری عامل اصلی جنایت خونین خیابان باغ سپهسالار +عکس

درگیری خونین میان دو جوان در پایتخت منجر به جنایتی خونین شد و قاتل اصلی بعد از سه روز که از فرارش می گذشت دستگیر شد و به جنایت خود اعتراف کرده است. در ادامه جزئیات قتل در خیابان باغ سپهسالار را در پرشین وی مشاهده کنید.

قتل در خیابان باغ سپهسالار

بیست‌ویکم آذر ماه امسال، وقوع یک فقره نزاع و درگیری منجر به قتل در خیابان باغ سپهسالار به کلانتری ۱۰۹ بهارستان گزارش داده شد.

با اعلام این خبر، تیمی زبده از کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی تهران بزرگ در محل حادثه حاضر شدند و با تحقیقات میدانی پی بردند جوانی 28ساله به‌علت اصابت ضربه جسم تیز به قفسه سینه به قتل رسیده است.

در ادامه بررسی‌‌ ها، کارآگاهان اطلاع پیدا کردند که درگیری میان مقتول و ۲ مرد جوان به‌ نام فریبرز و سعید رخ داده که منجر به جنایت شده است؛ با شناسایی مخفیگاه فریبرز یکی از ضاربین، تنها با گذشت چند ساعت از زمان وقوع جنایت، او دستگیر و به مقر پلیس دلالت داده شد.

درگیری خونین در پایتخت

فریبرز در همان تحقیقات اولیه به مشارکت در درگیری منجر به جنایت اعتراف کرد و گفت: من و سعید در حال قدم زدن در خیابان بودیم که مشاجره لفظی پیش آمد و مقتول با دست ضربه‌ ای به صورت من زد؛ ناگهان سعید به‌هوا خواهی از من با چاقو یک ضربه به او زد و بلافاصله پا به فرار گذاشتیم.

قتل در خیابان باغ سپهسالاردستگیری عاملان اصلی قتل

با شناسایی عامل اصلی جنایت، اقدامات برای دستگیری متهم متواری پرونده در دستور کار کارآگاهان پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفت و پرونده دیگر متهم نیز با قرار بازداشت موقت صادره از سوی بازپرس شعبه سوم دادسرای امور جنایی در اختیار این اداره قرار داده شد.

دستگیری عامل قتل در خیابان باغ سپهسالار

تحقیقات همچنان ادامه داشت تا اینکه کارآگاهان با بهره‌گیری از شیوه‌های کشف نوین جرم و روش‌ های علمی مخفیگاه عامل اصلی جنایت را شناسایی کردند و پس از هماهنگی‌ های لازم با مرجع قضایی موفق به دستگیری متهم در یک عملیات غافلگیرانه شدند؛ متهم پس از انتقال به مقر انتظامی به جرم خود مبنی بر قتل مرد جوان در خیابان باغ سپهسالار اعتراف کرد.

به گزارش تسنیم، با دستور قضایی متهم برای روشن شدن زوایای پنهان پرونده در اختیار کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی قرار گرفت و تحقیقات همچنان ادامه دارد.

تسنیم

برچسب‌ها: قتل عمد
اشتراک‌گذاری:

از دیگر بخش‌های پرشین‌وی

دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *