جمعه, ۳۱ فروردین , ۱۴۰۳
درخواست تبلیغات

حکم ورود داماد نزد عروس در مجلس زنانه

اشتراک:
حکم ورود داماد نزد عروس احکام و مسائل شرعی
جلس عروسی اسلامی آن است که جشن و شادی و شادمانی، بدون ارتکاب گناه و کارهای حرام و خلاف شئونات انسان انجام ‌شوددر مقابل داماد و سایر نامحرمان باید رعایت حجاب شود . با ما همراه باشید .

شرکت در مراسم عروسی‌ای که مختلط نیست، ولی تعدادی از مهمانان مقید به رعایت حجاب در مقابل داماد نیستند، در این‌گونه مراسم عموماً داماد و محارم عروس در طول اجرای مراسم عقد در قسمت زنانه هستند.حکم ورود داماد نزد عروس  را در پرشین وی ببینید.

حکم ورود داماد نزد عروس

آیا ورود داماد نزد عروس در مجلس زنانه (در حالیکه بسیاری از زنان و دختران نامحرمند و معمولاً زنان باآرایش خود را آراسته اند) جایز است یا نه؟ آیت الله العظمی خامنه ای : اگر به نامحرم نگاه میکند جایز نیست.آیت الله العظمی مکارم شیرازی : اشکال دارد مگر اینکه زنان نامحرم خود را بپوشانند.آیت الله العظمی فاضللنکرانی : اگر رعایت حجاب لازم را نمی کنند جایز نیست.آیت الله العظمی بهجت : اگر خود نگاه حرام نکندو کمک به نگاه حرام دیگران هم نباشد و اختلاط هم صدق نکند اشکال ندارد.

آیت الله العظمی صافی گلپایگانی :اگر معرض نگاه به غیر محارم خود باشد جایز نیست.آیت الله العظمی تبریزی : چنانچه به نامحرم نگاه نکند مانعی ندارد.یکی از مسائل مهمی که در هنگام ازدواج خانواده‌ها با آن مواجه می‌شوند تهیه جهیزیه و میزان مهریه است در واقع جهیزیه در کنار مهریه، میان اغلب خانواده‌های ایرانی به عنوان معیار تعیین شأن دختران جوان در نظر گرفته می‌شود، البته این تفکر غلطی است که امروزه به دلیل شرایط بد اقتصادی که جوانان با آن روبرو شده اند بحث ازدواج را بسیار پیچیده ترکرده به طوری که جوانان در حال حاضر به ازدواج به عنوان یک رویای شیرین نگاه می‌کنند که هیچ وقت به واقعیت تبدیل نخواهد شد.

حکم ورود داماد نزد عروسورود داماد

حکم ورود داماد

به گزارش فرارو؛ در حال حاضر در جامعه ما رسم است که جهیزیه را خانواده دختر تهیه می‌کنند هرچند در مواردی ممکن است مرد بهای جهیزیه را تحت عناوین مختلف از جمله شیربهاء به خانواده دختر پرداخت کند همچنین در مواردی هم تهیه جهیزیه طبق عرف جامعه بر عهده خانواده دختر است و چند جنس بزرگ مثل یخچال و ماشین لباس شویی و یا لوازم صوتی تصویری بر عهده داماد قرار می‌گیرد.

اما آنچه در حال حاضر در جامعه ایرانی مرسوم شده و طبق آن عمل می‌شود این است که تهیه جهیزیه بر عهده خانواده عروس است، اما برخلاف تصور عموم از نظر قانون تهیه جهیزیه بر عهده زن نیست و مرد باید جهیزیه را تهیه کند در ادامه این مطلب با ما همرا باشید تا با ادله قانونی برایتان ثابت کنیم که تهیه جهیزیه با داماد است.

تمکین در معنای عام یعنی اینکه خانم وظایف خود را نسبت به همسر انجام دهد و از او در حدود قانون و عرف اطاعت نماید و ریاست شوهر را در خانواده پذیرا باشد. منظور از تمکین در معنای خاص هم روابط زناشویی است و در واقع مفهوم تمکین خاص اطاعت از نیاز‌های غریزی مرد از طرف زن می‌باشد (تأمین نیاز‌های جنسی زوج) البته تمکین خاص امر مطلقی نیست و زن موظف به انجام این امر بر طبق زمان، مکان و عرف می‌باشد .

بنابراین مواردی هم وجود دارد که زن مجاز است تمکین نکند به عنوان مثال در شرایطی که شوهر مبتلا به یکی از بیماری‌های مقاربتی جنسی باشد زن می‌تواند از تمکین امتناع کند که در این موارد زن حق دریافت نفقه را دارد. لازم به ذکر است که این وظیفه فقط مخصوص زن نیست و مرد هم در حدود عرف و معمول باید با همسر خود رابطه جنسی برقرار کند.

 داماد در مجلس زنانهعروس در مجلس زنانه

حکم ورود داماداز دیدگاه علما

همان طور که ملاحظه نمودید جهیزیه که همان لوازم خانگی است از اجزاء نفقه بوده اصولاً در شرع اسلام شوهر دو تکلیف مالی نسبت به زن دارد، یکی مهریه است که مقدار آن در حین عقد و با توافق زوجین تعیین می‌شود. دیگری نفقه است که برخلاف مهریه، فقط یک حق و دین مالی است که زن می‌تواند آن را مطالبه کند. نفقه یک حکم تکلیفی است که حتی اگر زن استطاعت مالی داشته باشد از گردن مرد ساقط نمی‌شود.

تشریفینو  –  سوربان

گردآوری:
اخبار مرتبط:
فیلم پرشین وی
آرون گروپ
آرون گروپس