بیوگرافی نسرین وزیری رئیس روابط عمومی وزارت راه؛ از زندگی شخصی تا بازداشت و سوابق
روزنامه نگار ایرانی و فعال در حوزهٔ رسانه و روابط عمومی در پست جدید دولت پزشکیان به عنوان سرپرست روابط عمومی وزیر راه و شهرسازی منسوب شده است. در ادامه عکس ها و بیوگرافی نسرین وزیری را در پرشین وی مشاهده کنید.
بیوگرافی نسرین وزیری
نسرین وزیری متولد ۷ تیر ۱۳۶۰ در تهران، روزنامهنگار ایرانی و فعال در حوزه رسانه و روابط عمومی است که پیش تر دبیر گروه سیاسی خبرآنلاین بود و دانشجوی دکترای ارتباطات از دانشگاه علامه طباطبایی است و با ایسنا، ایلنا، روزنامه اعتماد ملی، روزنامه شرق، تهران امروز، روزنامه همشهری، روزنامه جام جم، روزنامه اعتماد و خبرآنلاین همکاری داشته است.
در دوران دولت روحانی وزیری به عنوان دبیر سیاسی روزنامه ایران منصوب شد و از زندکی شخصی وی اطلاعاتی در دست نیست.
شروع فعالیت ها و سوابق
«نسرین وزیری» در تابستان ۱۳۹۷، به عنوان مدیر کل دفتر ریاست، روابط عمومی و همکاری های بین الملل سازمان نقشه برداری کشوری و از تابستان ۱۳۹۷، به عنوان رئیس مرکز اطلاع رسانی، روابط عمومی و امور بین الملل سازمان برنامه و بودجه کشور منصوب شده بود.
ماجرای بازداشت در سال ۸۸
نسرین وزیری در دی ماه سال ۸۸ به علت شرکت در اعتراضات به نتایج انتخابات ریاست جمهوری بازداشت و بعد از ۲۳ روز با قرار کفالت از زندان اوین آزاد شد.
وزیری حین بازداشت در خبرآنلاین و خبرگزاری کار ایران، خبرنگار پارلمانی بود و اگرچه از سوی اداره اخبار مجلس به عنوان «خبرنگار» ممنوع الورود شد؛ اما ۱۰ سال بعد به عنوان مدیرکل حوزه ریاست سازمان نقشهبرداری کشور توانست در جلسات کارشناسی کمیسیونهای مجلس حضور یابد.
نسرین وزیری در انتخابات شورای شهر تهران (۱۳۹۶) نامزد شد توانست تأیید صلاحیت شود، اما از رقابت در این انتخابات انصراف داد.
بیوگرافی نسرین وزیری و کتاب او
نسرین وزیری کتابی با عنوان «بازیگران و بازیگردانان مجلس» نوشته که در آن به بررسی ۹ دوره مجلس شورای اسلامی پرداخته است. این کتاب در سال ۱۳۹۴ به چاپ رسید.
نویسنده در کتاب حاضر تاریخچهای از نحوه تولد مجلس شورای اسلامی، سیر تحولات سیاسی و اجتماعی از اولین انتخابات این مجلس تا پایان نهمین انتخابات، با نگاه ویژه به نمایندگان تهران را شامل میشود.
این کتاب میتواند راهنمایی باشد برای مجریان و ناظران انتخابات و نیز سیاسیون و رهبران احزاب و همه کسانی که قصد شرکت در انتخابات مجلس یا فعالیت در این زمینه را دارند، چراکه نگاهی به راه طی شده میتواند چراغ راهی برای آینده باشد.
دومین بانوی منصوب فرزانه صادق وزیر راه و شهرسازی
با حکم فرزانه صادق وزیر راه و شهرسازی، «نسرین وزیری» به عنوان سرپرست مرکز ارتباطات و اطلاعرسانی این وزارتخانه منصوب شد.
وزیر راه و شهرسازی خطاب به نسرین وزیری در حکم خود آورده است: نظر به مراتب تخصص، تعهد و تجربیات ارزنده سرکار عالی به موجب این حکم به عنوان سرپرست مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی وزارت راه و شهرسازی منصوب می شوید.
در این حکم آمده است: انتظار میرود با استفاده از ظرفیت اطلاع رسانی سازمانها و شرکتهای تابعه، تدوین و نشر پیوست رسانهای پروژههای برنامهریزیشده و در دست اجرا در ابعاد مختلف در دستور کار قرار گیرد و ضمن تعامل با جامعه بزرگ رسانهای کشور اطلاع رسانی کلیه فعالیتها به طور مستمر به مردم عزیز کشورمان انجام شود.
«نسرین وزیری» دارای دکتری علوم ارتباطات در دانشگاه علامه طباطبایی بوده و سابقه ریاست مرکز اطلاع رسانی، روابط عمومی و امور بینالملل سازمان برنامه و بودجه کشور را دارد.
سرپرست روابط عمومی وزارت راه
وزیری، در سوابق خود نماینده سازمان برنامه و بودجه کشور در جلسات ستاد اقتصادی وزارت امور خارجه، مسئول اجرای قانون دسترسی آزاد به اطلاعات سازمان برنامه و بودجه کشور، مدیرکل حوزه ریاست، روابط عمومی و امور بینالملل و عضو هیئت رئیسه سازمان نقشهبرداری کشور را دارد.
وی پیش از این نزدیک به ۱۷ سال سابقه فعالیت رسانه ای در خبرگزاری ها و روزنامه های متعدد داشته است.
گفتنی است وزیر راه و شهرسازی سهشنبه ۱۳ شهریور ۱۴۰۳ در حکمی اطهره نژادی را به سمت مشاور عالی خود منصوب کرد و امروز سه شنبه ۲۰ شهریور به عنوان دومین بانوی منتخب خود, «نسرین وزیری» را به عنوان سرپرست مرکز ارتباطات و اطلاعرسانی این وزارتخانه منصوب کرد.
اگرچه وزیری نخستین بانویی است که مسوولیت مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی این وزارتخانه را بر عهده گرفته است اما پیش از این صدیقه نظاری پیش از ادغام دو وزارتخانه راه و ترابری و مسکن و شهرسازی، مدت مدیدی مدیرکل روابط عمومی وزارت مسکن و شهرسازی بود.
شباهت عضو جدید دولت به خانم بازیگر
انتصاب نسرین وزیری به عنوان روابط عمومی جدید وزارت راه و شهرسازی در فضای مجازی مورد نقد و نظر کاربران قرار گرفت.
وزیر راه و شهرسازی به تازگی نسرین وزیری را به عنوان روابط عمومی جدید وزارت راه و شهرسازی منصوب کرد. آنچه در این باره مورد توجه کاربران فضای مجازی قرار گرفته، شباهت چهره این خانم روزنامهنگار به طناز طباطبایی (بازیگر مشهور) است.
نوشته نسرین وزیری برای فیلم پسران دریا
در ادامه بیوگرافی نسرین وزیری وی نوشته بود که : اگرچه «باشو» پسر بندری هجرت داده شده به شمال ایران در دوران جنگ تحمیلی هشت ساله، به تنهایی نماینده فرهنگ و آداب و سنن جنوب کشور در خطه شمال در سینمایی دهه ۶۰ ایران به کارگردانی بهرام بیضایی بود؛ اما در سینمای سده جدید این بار را «لوچر» و «منگوش» به عنوان «پسران دریا» در همان زیستگاه خود، به دوش کشیدند.
البته که قیاس «باشو غریبه کوچک» و «پسران دریا»، چه به لحاظ فیلمنامه، کارگردانی و بازگری و …. قیاس معالفارقی است اما نقش آفرینی پسربچههای نابازیگر از یکسو و تلاقی فرهنگی شمال و جنوب کشور، ناخودآگاه میتواند ذهن مخاطب را به قرابت میان این دو اثر سینمایی بکشاند.
فیلم سینمایی «پسران دریا» ساخته افشین هاشمی و حسین جامی، از دو تکه مجزا تشکیل شده، یکی داستان پسرک یتیم شمالی «لوچر» است که مادرش پس از تجدید فراش او را به مردی به نام «اسکندر» سپرده و دومی هم باز پسرکی یتیم اما جنوبی، به نام «منگوش» است که پس از مرگ مادر و به زندان افتادن پدر، با پدربزرگ مادریاش زندگی می کند. و …
جماران , روزیاتو , ایرنا , خبر انلاین , همشهری آنلاین , سینما سینما