مجله اینترنتی پرشین وی؛ سبک زندگی، سرگرمی و خانواده
تبلیغات
امروز:
خبرهای روز

خاطره حدادعادل از رهبر انقلاب / از خرید عروسی دخترش تا تکذیب ویلای لندن

خاطره حدادعادل از رهبر انقلاب / از خرید عروسی دخترش تا تکذیب ویلای لندن

غلامعلی حدادعادل، رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی، در یک مصاحبه تلویزیونی، خاطره حدادعادل از رهبر انقلاب را روایت کرد. او جزئیاتی از سبک زندگی آیت‌الله مجتبی خامنه‌ای، رهبر انقلاب، و شایعات مطرح شده درباره ایشان را بیان کرد.

 تکذیب تولد فرزندان در خارج از کشور

حدادعادل در این مصاحبه، شایعات مربوط به تولد فرزندان رهبر انقلاب در سوئیس و انگلستان را تکذیب کرد و گفت: «همه این‌ها دروغ بود. گفته بودند که ایشان و خانواده‌هایشان دو طبقه از یک هتل بزرگ در لندن را گرفته و فرزندانشان در یک بیمارستان مهم دنیا آمده است اما همه این‌ها دروغ بود.» این بخش از این خاطرات با واکنش گسترده کاربران همراه شد.

ساده‌زیستی در مراسم عروسی دخترش

حدادعادل در ادامه به خاطره‌ای از مراسم عروسی زهرا حدادعادل، دخترش، با آقا مجتبی اشاره کرد و گفت: «برای زهرا خانم یک حلقه خوب خریده بودند اما هر چه ما می‌گفتیم که برای شما هم حلقه بخریم، قبول نمی‌کردند و می‌گفتند که من همین یک انگشتر نقره که دارم کافی است.» او افزود: «در نهایت به آقا گفتیم و ایشان گفتند که من انگشتر نقره که خودم دارم را به زهرا خانم حبه می‌کنم و او به آقا مجتبی بدهد. این را قبول کردند و فقط ششصد تومان دایم که سایز انگشت ایشان شود.» این روایت از ساده‌زیستی رهبر انقلاب، مورد توجه کاربران قرار گرفت.

واکنش کاربران به خاطره حدادعادل از رهبر انقلاب

پس از انتشار این خاطرات، کاربران فضای مجازی واکنش‌های مثبتی نشان دادند. بسیاری از آن‌ها نوشتند: «رهبر انقلاب واقعاً ساده‌زیست هستند و این خاطره نشان‌دهنده همین است.» برخی دیگر نیز شایعات قبلی را محکوم کرده و از حدادعادل به خاطر شفاف‌سازی تشکر کردند. این خاطرات در حالی منتشر می‌شود که برخی رسانه‌های معاند همواره در تلاش برای تخریب چهره رهبری هستند.

از حدادعادل در پایان این مصاحبه تأکید کرد که همه شایعات درباره ویلای لندن و تولد فرزندان رهبری در خارج از کشور، کاملاً بی‌اساس است.

برچسب‌ها: —
اشتراک‌گذاری:

از دیگر بخش‌های پرشین‌وی