استایل جذاب شبنم تووزلو در حرم حضرت معصومه (س)

شبنم تووزلو، خواننده معروف آذربایجانی چند روزی است که به ایران سفر کرده و پس از حضور در تهران به قم و مشهد رفته است. او با پوشش چادر در حرم حضرت معصومه ظاهر شد و عکس های زیبایی را از این مکان مقدس گرفت. شبنم تووزلو خواننده آذربایجانی در حرم حضرت معصومه (س) را در پرشین وی ببینید.
شبنم تووزلو خواننده آذربایجانی
خواننده مشهور آذربایجانی از سفر خود به ایران و زیارت حرم حضرت معصومه خبر داد.
شبنم تووزلو، خواننده معروف آذربایجانی نوشته است: آرزوی هر بندهای زیارت خانوم معصومه است و خدا را شکر میکنم همراه با خانواده ام توفیق زیارت ایشان را داشتم.
شبنم اسدوا مشهور به شبنم تووزلو، ۲۸ آذر ۱۳۶۳ در شهر تووز (شمال غربی جمهوری آذربایجان) به دنیا آمد. وی فارغ التحصیل کارشناسی پرستاری است و اکنون به عنوان خواننده به شهرت رسیده است . شبنم در دوران دانشجویی با فردی ازدواج کرده بود و خیلی زود صاحب یک فرزند دختر شده بود، با فعالیت در عرصه موسیقی همسرش روابط کاری و رفت و آمد های مدام را تحمل نکرد و خیلی زود او را طلاق داد.
پس از مدت ها در سال ۱۳۹۲ برای دومین بار ازدواج کرد و همسرش تاجر آذربایجانی است و در اسفند ۱۳۹۶ صاحب پسری شد که او را نیز علی نامیدند. و اکنون به عنوان همسر دوم این تاجر ثروتمند آذربایجانی است. و تمام تلاش خود را کرده که همسر و فرزندانش را از رسانه ها دور نگه دارد و شناخته نشود.
صحبت های شبنم درباره خواننده شدنش
من در دانشگاه پرستاری خوندم اما به دلیل حقوق کم و گذران سخت زندگی مجبور شدم به خوانندگی که استعداد خدادای من است بپردازم . و از نوجوانی هم برای موسیقی کم و بیش وقت می گذاشتم .
نهایتا بعد از دوره دانشگاه در محضر استاد غضنفر عباس اف به صورت حرفه ای آموزش دیدم وکم کم در عروسی ها خواننده بودم و ترانه هایی می خوندم .بعداز طلاق از همسر اولم دیگه میکروفن رو زمین نزاشتم و به صورت جدی تر خوانندگی رو دنبال کردم
در سال ۲۰۰۶ اولین موزیک ویدیو رو به نام ترانه “سونلر اولمز “آماده کردم که بسیار هم مورد استقبال بود و تبدیل به موسیقی ملی شد.
پس از جنگ سال ۲۰۲۰ میان باکو و ارمنستان که منجر به بروز سلسله ناامنیهایی در منطقه قفقاز جنوبی شد، رزمایش سپاه در منطقه ارس با نام «ایران مقتدر» برگزار شد که در واقع سومین رزمایش در دو سال اخیر بود. تفاوت این رزمایش البته این بود که بر خلاف رزمایشهای گذشته که معمولاً در گستره سرزمینی محدودی برگزار میشد، این رزمایش تقریباً همه مرز شمال غربی ایران را دربر میگرفت.
علت این رزمایشها، بهویژه رزمایش اخیر را میتوان دنبالهدار شدن درگیریها و ناامنیها در منطقه قفقاز دانست. به خصوص که در ۶ ماه گذشته، دستکم دو بار نیروهای جمهوری آذربایجان و ارمنستان با هم درگیر شدهاند. از این رو به نظر میرسد رزمایش اخیر ایران، پاسخی به بیثباتیهای سیاسی و نظامی شمال مرزهای خود، بهویژه شمال رود ارس باشد.
نباید از یاد برد که تنها یک سال قبل، مانور لشکر عاشورا تبریز در مرز ارس نیز انجام شده بود. لشکری که روزی فرماندهی آن را مهدی باکری بر عهده داشت و از مهمترین مدافعان شهرهای ایران در خوزستان بود، در حالی در مرز ارس و برای رزمایش حاضر شد که مهمترین مساله مهم در آن مانور را حضور لشکری از آذربایجان در مرز ارس میدانستند.
همشهری آنلاین ـ ساعد نیوز