تاریخ انتشار : بروزرسانی :
باورتان می شود این صحنه ترسناک برای تبلیغ یک سریال پر بیننده باشد اخبار گوناگون
به بهانه پخش قسمت اول و برای تبلیغ این سریال تیم فیلیمو در برج تماس چیتگر این ایده جالب و البته ترسناک را اجرا کرده است. نترسید این فقط تبلیغ «زخم کاری» است. گفتنی است که پخش فصل دوم سریال «زخم کاری» از دیروز در فیلیمو آغاز شد. ​​​​​

در شرح داستان زخم کاری ۲ اینگونه آمده است: «در نبود مالک حالا مدعیان تاج و تخت او یکی یکی از راه می‌رسند و این آغاز آشوب دیگری است… هنوز بوی خون به مشام می‌رسد!» تصویری عجیب از تبلیغ زخم کاری ۲ را در ادامه در پرشین وی می توانید ماهده کنید.

تبلیغ زخم کاری ۲

روز گذشته قسمت اول سریال «سریال زخم کاری: بازگشت »به کارگردانی محمدحسین مهدویان و به تهیه‌کنندگی محمدرضا تخت کشیان به پلتفرم فیلیمو آمد و در آن‌جا به نمایش گذاشته شد. این سریال محصول کشور ایران و در ژانر درام و خانوادگی می‌باشد. در این سریال جواد عزتی، رعنا آزادی ور، الهه حصاری، مرتضی امینی تبار، سعید چنگیزیان، سیدجواد هاشمی، کامبیز دیرباز، مهران غفوریان و الناز ملک به هنرمندی پرداخته‌اند.

به بهانه پخش قسمت اول و برای تبلیغ این سریال تیم فیلیمو در برج تماس چیتگر این ایده جالب و البته ترسناک را اجرا کرده است.

 

تبلیغ عجیب یک سریال

تبلیغ زخم کاری ۲تبلیغ عجیب برای زخم کاری

فروش دامنه های رند و سه حرفی

اخبار مرتبط

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد دیدگاه شما پس از تأیید نمایش داده می‌شود.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد دیدگاه شما در سایت منتشر شد.

نظرات

اولین نظر را شما ثبت کنید
دیدگاه‌ها برای این مطلب بسته شده‌اند.

پربازدیدترین‌های پرشین وی

آخرین مطالب همین بخش

برای نمایش مطالب بیشتر، صفحه را به پایین بکشید...