طرز تهیه املت مرغ
املت مرغ یکی از انواع املت ها می باشد که یک غذای کامل و بسیار خوشمزه است اما املت مرغ را می توانید برای یک صبحانه پر انرژی که می تواند انرژی لازم را برای سپری کردن یک روز کاری خوب به شما دهد .با ما در پرشین وی همراه باشید .
مواد لازم املت مرغ
تخم مرغ ۲ عدد
پوره گوشت مرغ ۲۵ گرم
کره ۲۰ گرم
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه املت مرغ
گوشت مرغ را با غذاساز پوره می کنیم.تخم مرغ ها را با چنگال می زنیم تا کف کنند، سپس پوره های مرغ را با نمک و فلفلبه آن اضافه می کنیم.در یک تابه کره را آب کرده و مواد املت مرغ را داخل تابه ریخته و در آن را میگذاریم تا مواد خودشان را بگیرند و مغز پخت شوند.
صرف گوشت برای ارتقای سلامت، افزایش ایمنی و رشد کودک مناسب و برای اطمینان از عملکرد صحیح ذهن و یادگیری مصرف آن ضروری است.انتخاب غذای مناسب برای نوزاد همیشه دغدغه اصلی مادران و پدران است. اینکه غذایی که انتخاب می کنند برای او مضر نباشد و سلامتش را به خطر نیندازد. یکی از غذاهایی که بسیاری از والدین تمایلی به دادن آن به فرزندان خود ندارند، گوشت قرمز است.
بهترین زمان استفاده از گوشت در رژیم غذایی نوزاد بعد از ۷ ماهگی است. کودکان در سه سالگی باید سه تا چهار بار در هفته و هر بار ۵۰ تا ۶۰ گرم گوشت قرمز بخورند. با این حال، یکی از دلایل عدم تمایل آنها به خوردن گوشت، سختی جویدن آنها است و در این سن اغلب تمایل به خوردن غذاهای راحت دارند، بنابراین از خوردن گوشت خودداری می کنند. کارشناسان توصیه می کنند که شروع به خوردن گوشت با پوره بسیار رقیق کنید. گوشت حاوی آهن و روی است که به راحتی جذب می شود.
فواید خوردن گوشت برای نوزادان
کارشناسان معتقدند بدن نوزاد پس از ۶ و ۷ ماهگی به آهن زیادی نیاز دارد. گوشت منبع خوبی از آهن و روی است. نوزادان برای رشد مناسب و جلوگیری از کم خونی به آهن زیادی نیاز دارند، بنابراین افزودن گوشت به رژیم غذایی کودک راه خوبی برای دریافت طبیعی این مواد مغذی است. اگر کودک از شیر مادر تغذیه می کند، آهن برای او اهمیت ویژه ای دارد.
گوشت نه تنها سرشار از آهن است، بلکه نوع خاصی از آهن نیز دارد که فقط در غذاهای با منشاء حیوانی یافت می شود. این نوع در نوزاد بهتر از آهن گیاهان جذب می شود. گوشت همچنین سرشار از پروتئین، روی، ویتامین B12 و چربی است.قبل از دادن گوشت به نوزاد حتما با یک متخصص مشورت کنید.
خوردن گوشت را به تدریج و چند بار در هفته و به مقدار بسیار کم شروع کنید. دادن گوشت زیاد به نوزاد به کلیه های او فشار می آورد. باید روزانه گوشت را به مقدار بسیار کم با سایر غذاها مخلوط کرده و به نوزاد بدهید.
دستگاه گوارش نوزاد بسیار حساس است. گوشت باید خوب پخته و پوره شود تا کودک بتواند آن را هضم کند. گوشت باید کاملا پخته باشد و در بافت متوسط آن اثری از گوشت خام باقی نماند.گوشت های فرآوری شده مانند سوسیس، کالباس و همبرگر برای نوزادان مضر هستند زیرا نمک و نیترات بالایی دارند. سوشی و ماهی خام نیز برای نوزادان ممنوع است. لطفا توجه داشته باشید که غذای کودک باید کاملا پخته شود.
یکی از مهمترین وظایف والدین انتخاب موادغذایی سالم و مفید برای نوزادان است، والدین باید مواد غذایی را انتخاب کنند که حداکثر مواد معدنی لازم برای بدن نوزادان را داشته باشد. بسیاری از والدین نسبت به دادن گوشت قرمز به فرزندانشان دچار تردید هستند، اما به گفته ی پزشکان خوردن گوشت قرمز پس از ۷ ماهگی نه تنها مضر نیست
چی بخوریم – تبیان