جمعه, ۷ اردیبهشت , ۱۴۰۳
درخواست تبلیغات

بازیگران قد کوتاه سینمای ایران از الناز حبیبی تا دنیا مدنی

تاریخ نشر :پنج‌شنبه 20 اکتبر 2022 اشتراک:
بازیگران قد کوتاه سینمای ایران اخبار گوناگون
بازیگری از جمله مشاغل جذاب در دنیاست که ویژگی های ظاهری زیادی را می طلبد. چهره ای متناسب و فیزیک آماده و قد بلند یکی از شناخته شده ترین خصوصیاتی است که مردم از بازیگران انتظار دارند اما همیشه هم این طور نیست.

قد بالای ۱۷۰ برای زنان یکی از زیباترین ویژگی های ظاهری محسوب می شود و صنعت مد برای استفاده از سوپر مدل ها این قد را ملاک قرار داده است اما چند سالیست که با این نوع نگرش مخالفت های شده است و شعار اینکه هر کس هر شکل و هر اندازه ای است دوستداشتنی است کم کم در دنیا فراگیر می شود. بازیگران قد کوتاه ایرانی را در پرشین وی ببینید.

بازیگران قد کوتاه ایرانی

الناز حبیبی با قد ۱۵۳ سانتی متر کوتاه قدترین بازیگر زن ایرانی است. در زیر لیست کوتاه قد ترین بازیگران زن ایرانی را لیست کردیم.

الناز حبیبیالناز حبیبی

آناهیتا همتی از بازیگران زن سینمای ایران (۱۵۶ سانتیمتر)

بهنوش بختیاری از بازیگران زن سینمای ایران (۱۵۷ سانتیمتر)

ثریا قاسمی از بازیگران زن سینمای ایران (۱۵۷ سانتی متر)

دنیا مدنی از بازیگران زن سینمای ایران (۱۵۹ سانتیمتر)

دنیا مدنی از بازیگران زن سینمای ایران (159 سانتیمتر)دنیا مدنی از بازیگران زن سینمای ایران (۱۵۹ سانتیمتر)

رابعه اسکویی از بازیگران زن سینمای ایران (۱۵۸سانتی متر)

سحر ولدبیگی از بازیگران زن سینمای ایران(۱۵۷ ساتی متر)

سحر جعفری جوزانی از بازیگران زن سینمای ایران(۱۵۷سانتی متر)

فرناز رهنما از بازیگران زن سینمای ایران(۱۵۸ سانتی متر)

 فرناز رهنمافرناز رهنما ۱۵۸ سانتی متر

فاطمه معتمد آریا از بازیگران زن سینمای ایران(۱۵۹ سانتی متر)

لیلا برخورداری از بازیگران زن سینمای ایران(۱۵۸ سانتیمتر)

لیلی رشیدی از بازیگران زن سینمای ایران(۱۵۹ سانتی متر)

مریم سعادت از بازیگران زن سینمای ایران(۱۵۲ سانتی متر)

نفیسه روشن از بازیگران زن سینمای ایران (۱۵۹سانتی متر)

هستی مهدوی فر از بازیگران زن سینمای ایران(۱۵۶ سانتیمتر)

هستی مهدوی فر از بازیگران زن سینمای ایران(156 سانتیمتر)هستی مهدوی فر از بازیگران زن سینمای ایران(۱۵۶ سانتیمتر)

کوتاهی قد در بسیاری از موارد یک امر طبیعی است و فقط در برخی موارد به اختلال نزدیک است. کوتاهی قد می‌تواند بر روابط بین فردی، انتخاب شغل، دوست یابی و حتی ازدواج فرد تأثیر بگذارد. هرچند کوتاهی قد پیامدهایی دارد اما این موضوع هرگز نمی‌تواند مانع پیشرفت و رسیدن به موفقیت در افراد شود.

امروزه راه‌های مختلفی برای حل معضل کوتاهی قد توسط شرکت‌های مختلف پیشنهاد می‌شود که در واقع هیچ کدام قادر به برآورده کردن انتظارات متقاضیان نیستند. حتی در برخی مواقع استفاده از این روش‌ها موجب آسیب دیدن فرد می‌شود. بنابراین بهتر است با آگاهی کامل از علل و روش‌های درمان کوتاهی قد، تصمیمات بهتری اتخاذ کنید.

از آن که به کوتاهی قد و علل و مشکلات ناشی از آن بپردازیم، بهتر است نگاهی به مراحل طبیعی رشد و افزایش قد بیاندازیم. بیشتر افراد به طور طبیعی در سه مرحله افزایش قد دارد:

۱٫ تا دو سالگی ۳۰ تا ۳۵ سانتی‌متر رشد قدی دیده می‌شود اما این سرعت رشد با افزایش سن کاهش می‌یابد.

۲٫ پس از دو سالگی تا سن بلوغ، کودکان سالانه ۵ تا ۷ سانتی‌متر قد می‌کشند. البته این میزان با افزایش سن و نزدیک شدن به سن بلوغ کاهش می‌یابد.

۳٫ دوران بلوغ، دوره‌ی جهش رشد قدی است. در این دوران به طور میانگین دختران ۲۰ تا ۲۵ و پسران حدود ۲۵ تا ۳۰ سانتی‌متر قد می‌کشند. این جهش رشدی تا قبل از شروع عادت ماهیانه در دختران و مراحل انتهایی بلوغ در پسران در اوج خود قرار دارد.

نکته: صفحات رشدی یا همان صفحات غضروفی استخوان‌ها تا قبل از۱۵ الی ۱۷ سالگی در دختران و ۱۶ الی ۱۸ سالگی در پسران بسته می‌شود و پس از آن احتمال افزایش قد وجود ندارد و یا بسیار کم است.

به چه قدی کوتاه می‌گویند؟

کوتاهی قد در جوامع و بافت‌های مختلف متفاوت است و از باورهای جمعی تاثیر می‌پذیرد. مثلا در هلند ممکن است قد زیر ۱۸۰ یا ۱۸۵سانتی متر کوتاه در نظر گرفته شود اما در ایران متوسط قد برای مردان حدود ۱۷۰ تا ۱۸۰ و برای زنان حدود ۱۶۰ تا ۱۶۵ است. معمولا میانگین قدی یک جامعه، دیدگاه مردم را نسبت به اندازه قد مناسب مشخص می‌کند. گاهی افرادی دارای اختلال بدریخت انگاری خود را افرادی کوتوله می‌دانند، در حالی که از نظر میانگین قد جامعه در حد طبیعی هستند. برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه اختلال بدریخت انگاری کلیک کنید.

بیماری کوتولگی، کوتاهی قد

بیماری کوتولگی یا آکندروپلازی یک اختلال ژنتیکی است که مشکل اصلی آن‌ها کوتاه بودن طول اندام‌ها می‌باشد. در واقع مشکل اصلی در این بیماری تبدیل غضروف به استخوان در صفحات رشد است. قد متوسط مردان در این اختلال حدود ۱۳۰ سانتی‌متر و زنان حدود ۱۲۵ سانتی متر است. این افراد از نظر هوشی مشکلی ندارند و صرفا در برخی حرکات بدنی دچار تأخیر و کندی هستند.

علل کوتاهی قد و راه‌های مقابله با آن چیست؟

ژنتیک از عوامل مؤثر در کوتاهی قد

اصلی‌ترین علت کوتاهی قد عوامل ژنتیکی است. ممکن است پدر و مادر قدی متوسط داشته باشند اما فرزند آن‌ها از میانگین جامعه پایین‌تر باشند. عکس این قضیه نیز ممکن است اتفاق بیفتد. جهش‌های ژنتیکی یا ژن نهفته در پدر یا مادر می‌تواند باعث کوتاهی قد بشود. در این مورد فرد هیچ دخالت و تاثیری ندارد و کاملا غیر قابل کنترل است.

تأثیر هورمون‌ها بر کوتاهی قد

کم بودن هورمون رشد یا کم کاری غده تیروئید یکی از دلایل کوتاهی قد است که پس از تولد قابل بررسی است. به وسیله تزریق هورمون رشد و درمان تیروئید در سنین پایین می‌توان تا حد زیادی مشکلات مربوط هورمون‌ها را برطرف کرد. نمونه بارز این مسئله، لیونل مسی، فوتبالیست آرژانتینی است که دچار اختلال هورمون رشد بود و باشگاه بارسلونا اسپانیا با تأمین هزینه‌های درمان، او را به قد طبیعی در بین آرژانتینی‌ها رساند.

تغذیه نامناسب

سوء تغذیه یکی از دلایلی است که می‌تواند از رشد طبیعی قد جلوگیری کند. کلسیم مهم‌ترین ماده‌ای است که بر رشد قد تأثیر می‌گذارد و عامل مهمی در رشد و استحکام استخوان‌ها به حساب می‌آید. لبنیات به خصوص شیر، سبزی‌های تازه مثل کلم و غذاهای دریایی از اصلی‌ترین منابع تامین کلسیم هستند.

پروتئین‌های طبیعی یکی از موادی است که به رشد ماهیچه‌ها و عضلات بدن کمک می‌کند. گوشت قرمز و سفید، تخم مرغ، حبوبات مثل عدس و لوبیا و سبزیجات نیز منابع سرشار پروتئین هستند. ویتامین‌های B در افزایش قد مؤثرند. ویتامین D همزمان با کلسیم، بر سلامت و رشد استخوان‌ها تأیر زیادی دارد. ویتامین C که در مرکبات مثل پرتقال، انبه و سیب وجود دارد نیز یکی از تسهیل کننده‌های رشد قد است.

اینستاگرام ـ هنر زندگی

گردآوری:
برچسب ها:
اخبار مرتبط:
فیلم پرشین وی
آرون گروپ
تصاویر خبری
بیشتر >
آرون گروپس