علت جنایت هولناک مرد سنندجی در قتل همسر و خواهر همسرش چه بود

مرد جوان که از مدتها قبل با همسر خود اختلاف داشت تصمیم گرفت او را به قتل برساند. او در یک شب با خودرو سواری جلوی همسر و خواهر زنش را گرفت و آنها را با رگبار گلوله کشت. در پرشین وی جزئیات قتل دو خواهر در سنندج را می بینید
قتل دو خواهر در سنندج
مردی که در درگیری با همسرش، او و خواهرش را با شلیک گلوله به قتل
رسانده بود، ۵روز پس از جنایت به محل حادثه برگردانده شد تا صحنه قتل را بازسازی کند.
قتل همسر و خواهر همسر در سنندج اتفاق افتاد.قاتل بعد از قتل همسر خود رگبار های مرگبار را به سمت خواهر زن خود هم روانه کرد. قاتل قتل همسر را در شهرستان دهگلان دستگیر کردند. قاتل به قتل همسر و خواهر همسر خود اعتراف کرد. متهم پرونده قتل همسر برای بازسازی صحنه جرم رفت.
این جنایت خانوادگی شامگاه سوم مردادماه امسال در خیابانی واقع در محله حاجیآباد سنندج اتفاق افتاد و ماجرا از این قرار بود که مردی از مدتها قبل با همسرش دچار اختلاف شده بود. با بالاگرفتن این اختلافات مرد خشمگین نقشه قتل همسرش را کشید. او آن شب درحالیکه سوار بر خودرواش بود سد راه همسرش و خواهر او شد و شروع به تیراندازی بهسوی آنها کرد. در جریان این تیراندازی همسر و خواهر همسر این مرد به قتل رسیدند. بهدنبال این جنایت قاتل فراری و تلاشها برای دستگیری او آغاز شد.
جزئیات قتل در سنندج
شواهد بهدست آمده نشان میداد که قاتل از سنندج خارج شده و به
یکی از استانهای همجوار گریخته است. در این شرایط بود که مأموران
به ردزنی متهم ادامه دادند تا اینکه صبح روز جمعه توانستند او را در یکی
از روستاهای شهرستان دهگلان دستگیر کنند. او که از همسرش ۲فرزند
دارد در بازجوییها انگیزهاش از این جنایت را اختلافات خانوادگی اعلام کرد
و گفت بعد از قتل قصد خروج از کشور را داشت که دستگیر شد.
در ادامه رسیدگی به این پرونده متهم روز گذشته توسط مأموران به محل وقوع جنایت منتقل شد. درحالیکه منطقه تحت نظر مأموران قرار داشت او در حضور مقام قضایی و کارآگاهان پلیس صحنه جنایت را بازسازی کرد و جزئیات بیشتری از قتل همسر و خواهر همسرش را بازگو کرد. او که بهنظر میرسید از کردهاش پشیمان است گفت بهخاطر عصبانیت دست به این کار زده است. با پایان بازسازی صحنه جنایت متهم سوار بر خودروی پلیس به بازداشتگاه منتقل شد و هماکنون در بازداشت به سر میبرد و تحقیقات در اینباره ادامه دارد.
ویدئویی از صحنه قتل همسر و خواهر همسر
رکنا