روش جدید و عجیب سرقت طلا که باور نمیکنید
سرقت طلا یکی از رایج ترین سرقت ها در دنیاست. امروز در پرشین وی می خواهیم یک روش جدید دزدی طلا را برای شما قرار دهیم که تابحال نشنیده اید. در این روش یک کارگر معدن سعی داشت با بلعیدن طلا آن را از معدن خارج کند
روش جدید دزدی طلا
کارگر یکی از معادن که با قورت دادن قطعات طلا سعی کرده بود آن را به خارج منتقل کند با دستگاه فلزیاب موجود در خروجی محل کارش رسوا شد.
روزنامه بریتانیایی دیلیاستار خبر داد: یکی از کارگران بزرگترین معدن کنگو قطعاتی معادل ۸۱ گرم طلا را قورت داد تا آنها را به خارج از معدن «کیبالی گولد» ببرد اما دستگاه فلزیاب تعبیهشده در خروجی محل کارش در حین خروج او به صدا درآمد تا ماموران امنیتی به این مرد مشکوک شوند و او را برای سونوگرافی به بیمارستان منتقل کنند و آنجا راز سرقت برملا شود.
این کارمند مجبور شد برای پس دادن قطعات طلای بهسرقترفته تحت عمل جراحی قرار گیرد. بدین ترتیب پزشکان طلاها را از رودهاش خارج کردند و تحویل مسئولان معدن دادند.
دیلیاستار در ادامه نوشت: این خبر به شدت مورد توجه فعالان شبکه اجتماعی کنگو قرار گرفته و برخی از آنها گفتهاند یکی از دلایل این سرقت پایین بودن دستمزد کارگران معدن است.
بزرگترین معادن طلای جهان کدامند؟
کیتکو در گزارشی به معرفی بزرگترین معادن طلای جهان از نظر میزان تولید در سال ۲۰۲۰ پرداخت.
رده بندی معادن بر اساس آمارهای ارایه شده از سوی شرکتها و بر اساس آمار تولید سال ۲۰۲۰ تهیه شده است. بزرگترین معادن طلای جهان عبارتند از:
۱- معدن مورانتو: دو میلیون اونس
مجتمع معدنی مورانتو در ازبکستان واقع بوده و شامل یک معدن روباز و فعالیتهای استخراج صنعتی است که اندکی بیش از دو میلیون اونس طلا در سال ۲۰۲۰ تولید کرد. این معدن که توسط شرکت دولتی Navoi اداره میشود، بیش از ۳.۳ کیلومتر طول، ۲.۵ کیلومتر پهنا و حدود ۶۰۰ متر عمق دارد.
۲- معدن کارلین: یک میلیون و ۶۶۵ هزار اونس
معدن کارلین که پیش از این به عنوان معادن طلای نوادا شناخته می شد، در غرب شهر الکو واقع شده و در منطقه ای به وسعت ۵۶ کیلومتر امتداد پیدا کرده است. کارلین ترند برای نخستین بار توسط جان لایومور و آلن کوپ، زمین شناسان شرکت نیومونت در سال ۱۹۶۵ اکتشاف شده بود.
۳- معدن اولمپیادا: یک میلیون و ۲۰۰ هزار اونس
معدن اولمپیادا بزرگترین فعالیت شرکت پولیوس است که تولیدش را در سال ۱۹۹۶ آغاز کرد و در حال حاضر بیش از نیمی از تولید طلای این شرکت روسی را تشکیل می دهد. سنگ معدنی استخراج شده از این معدن در سه کارخانه با مجموع ظرفیت سالانه ۱۳ میلیون تن فرآوری میشود. تولید این معدن در مقایسه با یک میلیون و ۳۸۹ هزار اونس در سال ۲۰۱۹، کاهش ۱۴ درصدی داشت.
۴- معدن پوئبلو ویه خو : ۹۰۳ هزار اونس
معدن پوئبلو ویه خو در حدود ۱۰۰ کیلومتری شهر سانتو دومینگو، پایتخت جمهوری دومینیکن واقع شده است. این معدن توسط شرکت پوئبلو ویه خو دومینیکن که جوینت ونچر شرکتهای بریک (۶۰ درصد) و نیومونت (۴۰ درصد) است، اداره میشود. تولید این معدن از ۹۸۳ هزار اونس در سال ۲۰۱۹، به میزان هشت درصد کاهش داشت و به ۹۰۳ هزار اونس در سال ۲۰۲۰ رسید.
۵- معدن گرسبرگ : ۸۴۸ هزار اونس
معدن طلا و مس گرسبرگ شرکت فریپورت مک موران در استان پاپوای اندونزی واقع بوده و در سال ۱۹۳۶ توسط یک زمین شناس هلندی کشف شد که آن را ارتسبرگ یا کوه سنگ نامید. این معدن که برای ۳۰ هزار نفر اشتغال ایجاد کرده است، در ارتفاع ۴۱۰۰ متری از سطح دریا در نزدیک پونکاک جایا، مرتفعترین کوه پاپوا قرار دارد و تولیدش در سال ۲۰۰۱ بالای سه میلیون و ۵۰۰ هزار اونس بود.
اینستاگرام و ایسنا