پنج شنبه, ۱۲ مهر , ۱۴۰۳
درخواست تبلیغات

رازهای ظرف شستن !

اشتراک:
رازهای ظرف شستن ! مهارت های زندگی
۱- سینک ظرفشویی را با آب و مایع ظرفشویی که در آب حل کرده‌اید، پر کنید و بعد ظرف‌ها را درون این ترکیب قرار دهید. با این کار هم در وقت و هم در مصرف آب صرفه‌‌جویی کرده‌اید. ۲- جایی که برای قراردادن ظرف‌های شسته شده در نظر گرفته‌اید باید در دسترس باشد. جا‌ظرفی کنار […]

۱- سینک ظرفشویی را با آب و مایع ظرفشویی که در آب حل کرده‌اید، پر کنید و بعد ظرف‌ها را درون این ترکیب قرار دهید. با این کار هم در وقت و هم در مصرف آب صرفه‌‌جویی کرده‌اید.

۲- جایی که برای قراردادن ظرف‌های شسته شده در نظر گرفته‌اید باید در دسترس باشد. جا‌ظرفی کنار سینک بهترین انتخاب است؛ ولی حتما از نمونه‌های سینی‌دار استفاده کنید.

۳- وقتی می‌خواهید سینک را پر کنید، از آب خیلی گرم (کاملا داغ) استفاده کنید چون به از بین‌بردن چربی‌ها و جلادادن ظروف کمک می‌کند.

۴- برای شستن ظروفی که درون آن‌ها لبنیات سرو کرده‌اید مثل لیوان شیر، از آب سرد استفاده کنید چون لبنیات در برخورد با آب گرم دچار حالت چسبندگی می‌شوند. اگر لبنیات برای چند‌ساعت درون ظرفی ماند، برای تمیز‌کردن آن از یک مسواک و مایع‌ ظرفشویی استفاده کنید.

۵- پس از اتمام کار طبخ، قابلمه‌ها و ماهی‌تابه‌های داغ را هر چه زودتر بشویید، بهتر است، چون نمکی که در طبخ غذا به کار برده‌اید، حلال و شوینده‌ چربی‌هاست و فقط با استفاده از نمک و اسفنج، می‌توانید چربی را از دیواره و کف ماهی‌تابه یا قابلمه پاک کنید.

۶- اگر قابلمه جرم‌گرفته‌ای دارید، برای از بین بردن جرم‌های آن باید از جوش‌شیرین استفاده کنید. قابلمه را آب کنید، یک‌چهارم فنجان جوش‌شیرین درون آن بریزید و روی حرارت قرار بدهید، بعد از این‌که آب جوش آمد، آن را از روی حرارت بر‌دارید و به مدت یک ساعت در همین وضعیت قرار دهید. در پایان با استفاده از سیم آن را بشویید، با این کار قابلمه شما برق می‌‌افتد.

۷- برای شستن قابلمه و ماهی‌تابه‌های غیر‌تفلون که دچار سوختگی شده‌اند و غذاهای سوخته به کف آن‌ها چسبیده به روش زیر عمل کنید: قابلمه و ماهی‌تابه را با آب سرد و ۳-۲ ‌قاشق غذاخوری نمک پر کنید و یک شب تا صبح بگذارید بماند؛ بعد قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا به آرامی جوش بیاید. اصولا با این روش آثار سوختگی از بین می‌روند؛ اما شاید مجبور باشید این کار را برای ۲ یا ۳ بار تکرار کنید.

۸- اگر از ماشین ظرفشویی استفاده می‌کنید، حتما لیوان و فنجان را در بالا و سایر ظروف را در پایین قرار دهید. لیوان‌ها را در فضای مخصوص چنگال‌ها قرار بدهید تا به خوبی تمیز شوند.

۹- برخلاف آنچه اغلب آدم‌ها فکر می‌کنند، می‌توانید ظروف نقره را هم درون ماشین ظرفشویی قرار بدهید؛ اما دقت کنید ظرف فلزی دیگری در ماشین ظرفشویی نباشد چون فلزها در مجاورت هم واکنش نشان می‌دهند و این واکنش، موجب زنگ‌زدگی و تغییر رنگ یک یا هر ۲ آن‌ها می‌شود.

۱۰- اگر ظروف نقره خود را درون ماشین ظرفشویی قرار دادید، از مواد شوینده کمتری استفاده کنید و ماشین را روی سیستم خشک‌کن قرار ندهید. بلافاصله بعد از پایان شست‌وشو تمام ظروف نقره را با دستمال خشک کنید.

گردآوری:
اخبار مرتبط:
فیلم پرشین وی
مهارت های زندگی
بیشتر >
ترک اعتیاد