روغن کاهو در رفع بی خوابی معجزه میکند
از خواص روغن کاهو چه می دانید؟ روغنهایی که رطوبت لازم را به مغز بازمیگرداند، میتواند در بهبود بیخوابی موثر باشد. از جمله روغن کاهو که شاید تا به حال اسم آن را نشنیده باشید. شما با خوردن قسمتهای شیره دار ساق کاهو و تنۀ رنده شده آن می توانید به روند بهبود خواب خود کمک کنید. با ما همراه باشید.
خواص روغن کاهو
حامد شیرازی، متخصص تغذیه و داخلی با بیان خواص روغن کاهو گفت: بسیاری از بیخوابیها، به سبب خشکی مغز روی داده
که به صورتهای گوناگون خود را نشان میدهد.
وی افزود: یکی از ساده ترین شیوههای درمانی و تعدیل خشکی مغز و رفع بی خوابی مصرف روغنهای گیاهی
مانند روغن کاهو است که رطوبت لازم را به مغز می رساند.
این متخصص با اشاره به نقاط مورد استفاده روغن مذکور در بدن تصریح کرد: روغن کاهو را باید بر
نقاطی که شامل پشت هر دو گوش، شقیقه است، به مدت ۳-۲ دقیقه مالش داد.
خواص روغن کاهو و درمان بی خوابی
لازم به ذکر است: ساق کاهو نیز در درمان بی خوابی بسیار مفید و موثر است.
یک متخصص طب سنتی گفت: روغنهایی که رطوبت لازم را به مغز بازمی گرداند می تواند در بهبود بیخوابی موثر باشد.
یک متخصص طب سنتی گفت: روغنهایی که رطوبت لازم را به مغز بازمی گرداند می تواند در بهبود بیخوابی موثر باشد.
دکتر مجید انوشیروانی در گفت وگو با خبرنگار سلامت خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، گفت: بسیاری از بیخوابیهای مرضی به سبب غلبۀ خشکی بر مغز روی میدهند. این خشکی به اقسام و صورتهای گوناگونی بر مغز غلبه میکند.
درمان بیخوابی با داروهای گیاهی
وی ادامه داد: راه ساده برای تعدیل خشکی مغز و بهبود خواب، استفاده از روغنهایی است که رطوبت لازم را به مغز برمی گردانند. روغن کاهو از جملۀ بهترین این روغنهاست که اکنون در داروخانههای رسمی کشور نیز به فروش می رسد.
این متخصص طب سنتی ایران در ادامه تشریح کرد: کافی است که نقاطی از سر را با روغن کاهو چرب کرد این نقاط که شامل پشت هر دو گوش، هر دو شقیقه، ملاج جلویی (فونتانل قدامی) و ملاج پشتی (فونتانل خلفی) است را میتوان به آرامی به مدت ۲ تا ۳ دقیقه بر روی آن قسمت مالید.
دکتر انوشیروانی افزود: غیر از این ۶ نقطه، می توان در ابتدای هر سوراخ بینی نیز یک قطره روغن کاهو چکاند و با فشردن پرههای غضروفی بینی همراه با انجام دم سریع از راه بینی، آن را به قسمتهای بالاتر مخاط بینی رساند.
بی خوابی را با خواص روغن کاهو درمان کنید!
این متخصص طب سنتی ایران همچنین خوردن کاهو به ویژه قسمتهای شیره دار ساق کاهو و تنۀ رنده شدۀ آن را نیز برای کمک به درمان بیخوابی مناسب دانست و اظهار کرد: نوشیدن عرق کاهو نیز توصیه می شود ولی این محصول بسیار کمیاب است.
وی ادامه داد: اگر بیخوابی ناشی از خشکی مغز باشد، مصرف خوراکی هایی مانند سرکه و آبغوره، زنجبیل و فلفل، سسهای تند، پنیرهای شور، عدس، سیر و پیاز تند، غذاهای خشک و فست فودها مناسب نیست.
به گفته این متخصص، درمان کامل بیخوابی نیازمند بررسیهای جامع توسط طبیب متخصص طب سنتی است.
باشگاه خبرنگاران، ایسنا