مجله اینترنتی پرشین وی؛ سبک زندگی، سرگرمی و خانواده
تبلیغات
امروز:
خبرهای روز

برگزاری جشن عروسی در مسجد جنجالی شد

برگزاری جشن عروسی در مسجد جنجالی شد

با اینکه هرگز درباره برگزاری مراسم عقد و ازدواج در مساجد ایراد شرعی گرفته نشده است اما برگزاری عروسی در مسجد شرایطی دارد که باید حرمت خانه خدا و محل برگزاری نماز نگه داشته شود. ویدویی از جنجالی شدن برگزاری جشن عروسی در مسجد را در پرشین وی ببینید.

برگزاری عروسی در مسجد

یک زوج جوان که مراسم جشن عروسی خود را در مسجد برگزار کردند تصور نمی‌کردند که این مراسم بحث برانگیز خواهد شد.  ویدئویی از این مراسم در شبکه‌های اجتماعی پربازدید شده که طی آن عروس و داماد با تزیینات و هدایا و کیک در مسجد دیده می‌شوند.

شخصی که عکس‌های عروسی را منتشر کرده است، می‌گوید که عروس و داماد از امام جماعت همان مسجد اجازه این کار را دریافت کرده‌اند. بعد از عروسی کیک بریده شد و از مهمانان پذیرایی شد.

برگزاری جشن عروسی در مسجد جنجالی شد

یکی از این فعالان در توئیتر گفته است که این افراد به مسجد پول پرداخت کرده اند و به همین دلیل مسجد برای آن‌ها به تالار عروسی تبدیل شده است.

برگزاری جشن عروسی در مسجد جنجالی شدبرگزاری جشن عروسی در مسجد جنجالی شد

دیگری خواستار برکناری امام جماعت مسجد شد که این امر را مجاز دانسته و اعلام کرد که هیچکس نباید به مقدسات به عنوان تالار عروسی برخورد کند. کاربران می‌گویند که اینگونه مراسم تشریفاتی در مساجد که فقط به عنوان مکان عبادت و آموزش دینی استفاده می‌شوند، ممنوع است.

برگزارى مراسم ختم و عروسی در مسجد و دریافت پول بابت آن

پرسش : لطفا به سؤالات زیر پاسخ بدهید : الف : برگزاری مجالس ختم یا عروسی در مسجد چه حکمی دارد؟

ب : در صورت جایز بودن می توان پول دریافت نمود؟

برگزارى مراسم ختم و عروسی در مسجدبرگزارى مراسم عروسی در مسجد

ج : پول هاى دریافت شده باید به چه مصرفى برسد؟ آیا خادم هم حقّى دارد؟

پاسخ : الف : چنانچه عرف منطقه این باشد که مجالس ختم یا عروسی را در مسجد برگزار می کنند اشکالی ندارد، البته در مورد عروسی نباید مستلزم امر حرام باشد.

ب : دریافت هزینه در قبال استهلاک فرشها و وسایل مسجد و مصرف آب و برق و اجرت خدمه و امثال آن اشکالى ندارد؛ امّا دریافت مبالغى بیش از این به عنوان کرایه مسجد صحیح نیست و باید از آن اجتناب کرد. البتّه اگر صاحبان مجالس مبلغى را به عنوان هدیه به مسجد بدهند دریافت آن مانعى ندارد امّا شرط کردن یا مطالبه آن توسط متولیان مسجد اشکال دارد و هدیه یک امر اختیارى است.

برگزاری مراسم ازدواج در مکان های مقدسبرگزاری مراسم ازدواج در مکان های مقدس

ج : پول هاى دریافتی باید زیر نظر متولّى یا امام جماعت ) هرکدام که نظارت بر این کار دارند(صرف مصالح مسجد گردد، خادم مسجد نیز مى تواند به مقدار متعارف با نظر آنها مصرف کند ولى توجّه داشته باشید پولى در مقابل استفاده از مسجد نمى توان گرفت مگر این که افراد با رضایت خود چیزى بدهند و یا در برابر خدماتى که انجام مى شود بگیرند.

فرارو ـ رویداد۲۴

برچسب‌ها: جذاب دیدنی
اشتراک‌گذاری:

از دیگر بخش‌های پرشین‌وی

دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *