استقبال گرم و پرشور از غلامرضا قاسمیان در فرودگاه امام / جزئیات آزادی روحانی شیعه توسط عربستان

حجت الاسلام والمسلمین غلامرضا قاسمیان زیر روابط دوستانه ایران و عربستان آزاد شد. او پس از آزادی به ایران بازگردانده شد که در فرودگاه امام با استقبال پرشور مردم همراه شد. وی به دنبال اظهاراتی در مدینه بازداشت شده بود. در قسمت زیر تصاویری از استقبال گرم و پرشور از غلامرضا قاسمیان روحانی شیعه در فرودگاه امام را قرار داده ایم. برای مشاهده این عکس ها در پرشین وی همراه ما باشید.
غلامرضا قاسمیان روحانی
صفحه اینستاگرام غلامرضا قاسمیان از استقبال چندنفره از وی در فرودگاه امام خبر داد.
روابط ایران و عربستان
حجت الاسلام غلامرضا قاسمیان روحانی بازداشت شده زیر سایه روابط دوستانه ایران و عربستان آزاد شد.
برپایه این گزارش، پلیس مدینه صبح امروز پنجشنبه ۸ خرداد، در تماس با مسئولان حج و زیارت درخصوص وضعیت زائر بازداشت شده کشورمان اعلام کرد: با مساعدت مسئولان ارشد دولت عربستان، غلامرضا قاسمیان بدون ارجاع به دادگاه، در راستای روابط دوستانه دو کشور آزاد و به ایران برگشت داده شد.
قاسمیان در عربستان
روز گذشته وزیر کشور عربستان در دیدار با رئیس سازمان حج کشورمان گفت: برای حل درخواستهای مطروحه ایران نهایت همکاری را خواهیم داشت و همه ما از روابط خوب دو کشور خرسندیم و این امر حکایت از خواست و اراده رهبران دو کشور دارد.
حجت الاسلام «غلامرضا قاسمیان» پس از انتشار اظهاراتی تصویری در مدینه منوره بازداشت شد.
پس از بازداشت او، رئیس سازمان حج و زیارت با اشاره به فلسفه حج و ضرورت توجه به وحدت مسلمین، خصوصا در این ایام به زائران توصیه کرده بود: همه باید توجه کنیم از هر اقدامی که باعث تفرقه و چنددستگی میشود پرهیز کنیم و سفارش همیشگی ما به زائران احترام به مقررات کشور عربستان است.
منبع: اقتصاد ۲۴ و خبر آنلاین













