تاریخ انتشار : بروزرسانی :
مکانی زیبا در بازار بزرگ تهران برای رفع خستگی نفیسه روشن و دوستش اخبار گوناگون
نفیسه روشن بازیگر بسیار توانمند و البته گزیده کاری است او بعد از اینکه در دهه هشتاد در چند سریال پر بیننده بازی کرد به سینما آمد و در فیلم هایی بازی کرد که که معمولا نقش های مکمل به او داده می شد.

بازیگر سریال های اغما و کلانتر این روزها بیشتر در فضای مجازی فعالیت دارد او فعالیت های هنری و مدلینگ را نیز ادامه می دهد. اخرین باری که خانم روشن در سریالی ظاهر شده بود مربوط به سریال پر مخاطب گیلدخت بود که جزو نقش های فرعی قرار گرفت. این هنرمند هنوز به حق خود در سینما نرسیده است و امیدوار است بتواند شاه نقش دنیای هنری اش را بازی کند. نفیسه روشن در بازار تهران را در پرشین وی ببینید.

نفیسه روشن در بازار

نفیسه نوشت :

من فقط یکمی خسته ام... . بعضی مواقع فکر میکنم اونقدر دارم برای زندگی میجنگم، . که وقتی برای زندگی کردن ندارم...

مکانی زیبا در بازار بزرگ تهران برای رفع خستگی نفیسه روشن و دوستشمکانی زیبا در بازار بزرگ تهران برای رفع خستگی نفیسه روشن و دوستش

بازیگر دهه شصتی سریال های مناسبتی دوران درخشانی در تلویزیون داشت و کارهایی همانند زیر سقف دودی و مادر زن سلام و چک بخشی از کارنامه هنری این ازیگر در سینماست.

نفیسه روشن بازیگر دهه شصتی سریال های مناسبتی

بازیگر دهه شصتی سریال های مناسبتیبازیگر دهه شصتی سریال های مناسبتی

در محله باغ صبا تهران به دنیا آمده و دارای مدرک کارشناسی حقوق از دانشگاه آزاد اسلامی است. او فرزند اول خانواده است و دو برادر کوچکتر از خود دارد.


فروش دامنه های رند و سه حرفی

اخبار مرتبط

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد دیدگاه شما پس از تأیید نمایش داده می‌شود.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد دیدگاه شما در سایت منتشر شد.

نظرات

اولین نظر را شما ثبت کنید
دیدگاه‌ها برای این مطلب بسته شده‌اند.

آخرین مطالب همین بخش

برای نمایش مطالب بیشتر، صفحه را به پایین بکشید...