جمعه, ۳۱ فروردین , ۱۴۰۳
درخواست تبلیغات

 نشانه‌ بارز اشخاص نامناسب برای مشورت در محیط کار

تاریخ نشر :یکشنبه 01 ژانویه 2023 اشتراک:
مشورت اخبار گوناگون
دراین مطلب به نشانه‌ بارز اشخاص نامناسب برای مشورت در محیط کار خواهیم پرداخت ، و همچنین خواهیم خواند که با افراد نامناسب در محیط کار چه رفتاری داشته باشیم؟

زمانی که در محیط کار دچار مشکل می‌شویم، حرف زدن با همکاران و افرادی که در جریان شرایط هستند می‌تواند کمک کند تا سریع‌تر و بهتر مشکل به وجود آمده را برطرف کنیم. در صورتی که این صحبت و مشورت با افراد نادرستی اتفاق بیافتد، نه تنها مشکل حل نمی‌شود، بلکه می‌تواند به بدتر شدن شرایط منجر شود. در این مقاله با ۵ ویژگی بارز افراد نامناسبی که مشورت با آن‌ها می‌تواند به بدتر شدن شرایط منجر شود آشنا می‌شویم.

با افرادی که این ۵ ویژگی را دارند مشورت نکنید!

همه ما در محیط کار با چالش‌ها و مسائلی روبرو می‌شویم که برای کنار آمدن با آن‌ها نیاز به کمک داریم. کمک گرفتن از دوستان و خانواده می‌تواند موثر باشد، اما از آنجایی که به طور کامل در جریان نوع و شرایط کاری شما نیستند، احتمالا نمی‌توانند به اندازه همکارانتان موقعیت شما را درک کنند. حتی اگر قصد ترک کار فعلی و قدم گذاشتن در یک مسیر شغلی جدید را دارید افراد مناسب در محیط کار فعلی‌تان می‌توانند به تصمیم گیری بهتر در این مورد کمک کنند. برای مشاهده جدیدترین آگهی‌های استخدام صفحه اگهی استخدام امروز را ببینید.

صحبت با همکاران باتجربه و مورد اعتماد در زمان روبرو شدن با چالش‌ها، می‌تواند به پیشبرد بهتر وظایف و افزایش بهره‌وری شما کمک کند. در بسیاری از مواقع ما با در نظر داشتن رابطه نزدیک و صمیمانه‌ای که با برخی از همکارانمان داریم ترجیح می‌دهیم مشکلاتمان را با آن‌ها درمیان گذاشته و مشورت بگیریم. اما باید توجه داشته باشید که فردی که با او مشورت می‌کنید فرد مناسبی باشد. اما نشانه‌های افراد نامناسب برای مشورت در محیط کار چیست؟

منفی بافی مداوم

یکی از نشانه های افراد نامناسب برای مشورت، منفی بافی مداوم آن‌ها است. زندگی ترکیبی از اتفاقات مثبت و منفی است و مطلق دانستن هر کدام از حالات می‌تواند باعث قضاوت اشتباه درباره شرایط موجود شود. اگر افرادی را در کنارتان دارید که مدام از محیط شرکت و شرایطی که دارند شکایت می‌کنند و در هر اتفاقی منفی‌ترین جنبه را می‌بینند، بهتر است با آن‌ها درباره مسائلی که دارید مشورت نکنید. نگرش منفی این افراد ذهنیت شما را نیز تحت تاثیر قرار داده و باعث می‌شود نتوانید عملکرد بهتری در مدیریت شرایط به وجود آمده و حل مشکلاتتان داشته باشید.

حسادت به موفقیت دیگران

اگر متوجه شدید هر بار که فردی در شرکت یا سازمان موقعیت بهتری پیدا کرده و یا تشویق می‌شود، همکار شما شروع به بدگویی از آن فرد کرده یا موفقیت و دستاوردهای او را زیر سوال می‌برد، بهتر است با او درباره مسائلتان صحبت نکنید. چنین افرادی در ظاهر موفقیت و پیشرفت شما را می‌خواهند، اما زمانی که برای بهبود کارتان و یا رفع مشکلاتی که در کار دارید با آن‌ها صحبت می‌کنید سعی می‌کنند با راهنمایی اشتباه مانع از پیشبرد کارهایتان شوند.

موفقیت شخصی برای این افراد بسیار مهم‌تر از موفقیت کل سازمان است. این افراد با زیر سوال بردن و یا کوچک شمردن فعالیت های شما بر ذهنیتی که درباره خودتان دارید نیز اثر منفی می‌گذارند.

کنترل‌گری

یکی دیگر از نشانه‌های افراد نامناسب برای مشورت در محیط کار، رفتارهای مرتبط با کنترل‌گری است. افراد سمی در محیط کار به دلیل حس حسادت و قضاوت‌گری که نسبت به دیگران دارند، سعی می‌کنند تا در مسیر رشد و پیشرفت آن‌ها اختلال ایجاد کنند. گاهی این میل به جلوگیری از موفقیت دیگران به ضرر خود این افراد تمام می‌شود. به طور مثال، زمانی که سرپرست یک تیم به افراد تیمش اجازه رشد ندهد، در خروجی تیم اثر منفی گذاشته و در نتیجه کار خودش نیز زیر سوال می‌رود.

اگر پای صحبت چنین افرادی بنشینید متوجه می‌شوید که مدام در حال زیر سوال بردن موفقیت‌های دیگران، ابراز حس حسادت و بدگویی از سایر کارکنان هستند. اگر چنین نشانه‌های رفتاری را در شخصی دیدید، هرگز برای مشورت به سراغ او نروید!

قدرت طلبی

قدرت طلبی در رابطه و برتر دانستن خود از دیگران، یکی از نشانه ها برای شناخت افراد نامناسب است. این افراد خودشان را دوست شما نشان می‌دهند، اما در عمل اعتقادی به احترام متقابل ندارند. صحبت کردن با این افراد نتایج خوبی نخواهد داشت، چرا که تنها زمانی با شما موافق هستند که عقاید و باورهای آن‌ها را تایید کنید. شما به افرادی نیاز دارید که بتوانند به رشد و پیشرفتتان کمک کنند، در حالی که یک فرد قدرت طلب بیشتر به دنبال تحمیل افکار و عقاید خودش در روابط است و نمی‌تواند فرد مناسبی برای دریافت مشورت باشد.

قضاوت‌گری

بهتر است با افرادی که مدام به دنبال نقطه ضعف دیگران و شایعات محیط کار هستند مشورت نکنید. این افراد دیگران را براساس ضعف‌هایشان قضاوت می‌کنند و شما نیز از این قاعده مستثنی نیستید. فارغ از اینکه چنین فردی به ظاهر دوست شما است و یا صرفا همکارتان است، شما را مورد قضاوت قرار داده و نمی‌تواند فرد خوبی برای مشورت کردن درباره مسائل و مشکلاتتان در محیط کار باشد.

با افراد نامناسب در محیط کار چه رفتاری داشته باشیم؟

ممکن است دوستانی که در محیط کارتان دارید این ۵ ویژگی را از خود نشان داده باشند. لزوما وجود این ویژگی‌های رفتاری به معنی حرفه‌ای نبودن آن فرد در حوزه کاری نیست. رفتارهای این چنینی ریشه‌های روانشناسی داشته و برخی حتی به سلامت افراد مربوط بوده و نشانه‌ای از بیماری های مغز و اعصاب است. تغییرات خلقی زیاد و مشکل در درک و برقراری ارتباط با دیگران می‌توانند ناشی از بیماری‌های مغز و اعصاب باشد. گاهی تجربه های ناخوشایند اجتماعی منجر به بدبینی بیش از اندازه در افراد می‌شود. بنابراین بدون قضاوت درباره این افراد سعی کنید در حوزه تخصصی که دارند از آن‌ها یاد گرفته و رابطه خود را با آن‌ها به طور آگاهانه مدیریت کنید.

جمع بندی

صحبت با افراد آگاه و باتجربه در محیط کار و مشورت با همکارانی که در جریان شرایط کاری شما هستند می‌تواند به بهبود عملکرد شغلی شما کمک کند. همانقدر که یک فرد مناسب در رفع مشکلات و چالش‌هایی که با آن‌ها روبرو هستید اثر گذار است، مشورت با فرد نامناسب می‌تواند منجر به بدتر شدن شرایط شما شود. در این مقاله ۵ نشانه بارز رفتاری افراد نامناسب که نباید در محیط کار با آن‌ها مشورت کنید را بررسی کردیم. با شناخت این نشانه‌ها می‌توانید افراد مناسب‌تری را برای مشورت در محیط کار پیدا کنید و نتایج بهتری بگیرید.

گردآوری:
اخبار مرتبط:
فیلم پرشین وی
آرون گروپ
تصاویر خبری
بیشتر >
آرون گروپس