یکشنبه, ۹ اردیبهشت , ۱۴۰۳
درخواست تبلیغات

طرز تهیه پخت پاستا مرغ و اسفناج ، غذایی خوشمزه و خوش طعم

اشتراک:
پاستا مرغ و اسفناج آشپزی و شیرینی
پاستا اسفناج یکی از پاستاهای بسیار خوشمزه می باشد و برای افراد گیاه خوار بسیار مفید است شما می توانید این پاستای خوشمزه را با مرغ نیز تهیه کنید

پاستا اسفناج یکی از پاستاهای بسیار خوشمزه می باشد و برای افراد گیاه خوار بسیار مفید است شما می توانید این پاستای خوشمزه را با مرغ نیز تهیه کنید برای  تهیه ی پاستا مرغ و اسفناج با ما در پرشین وی همراه باشید .

مواد لازم برای پاستا مرغ و اسفناج

پاستای فرمی ۴۰۰ گرم

اسفناج خرد شده ۱ دسته

سینه مرغ خرد شده ۲ عدد

ریحان خرد شده ۱ پیمانه

سیر رنده شده ۱ قاشق چایخوری

روغن زیتون ۱/۲ پیمانه

نمک و فلفل به میزان لازم

روغن به میزان لازم

طرز تهیه  پاستا مرغ و اسفناج

در یک قابلمه مقداری آب بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید، سپس پاستا راهمراه با کمی نمک و روغن داخل آن بریزید.وقتی پاستا نرم شد، آن را آبکشی کرده، کنار بگذارید.در این میان تکه های مرغ را آغشته به نمک و فلفل کنید، سپس آنها را در یک تابه بامقداری روغن تفت دهید.در یک تابه دیگر مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید.

حالا اسفناج ریز خرد شده را داخل آن کمی تفت دهید.بعد از آنکه تکه های مرغ کاملا پخت، آنها را به اسفناج اضافه کرده، هم بزنید، سپس زیر حرارت راخاموش کنید.

در کاسه ای، ریحان خرد شده را با سیر رنده شده، روغن زیتون و کمی نمک و فلفل خوب مخلوط کنید تا سس یکدستی حاصل شود، سپس آن را کنار بگذارید.پاستای پخته را داخل ظرف مورد نظرتان بریزید.مخلوط مرغ و اسفناج را هم روی آن بریزید.در انتها سسی را که آماده کرده‌اید روی مواد بریزید و به آرامی هم بزنید تا سس به خورد موادبرود.حال این غذا را می توانید هم گرم و هم سرد سرو کنید.

 پاستا مرغ و اسفناجپاستا مرغ و اسفناج

خواص ریحان

ریحان در موارد سوء هاضمه، قولنج، گزش زنبور، خستگی، دلشوره، رفع سردرد های عصبی، تقویت عمل دستگاه هضم، رفع نفخ، رفع غم و غصه و نوراستنی (بی خوابی و ضعف اعصاب)، رفع التهابات مجاری ادرار و ورم کلیه، دفع ترشحات مهبل، ترش کردن معده و اختلالات هاضمه با منشاء عصبی، اتساع معده، خونریزی دماغ، بواسیر، دل پیچه، سرگیجه، اختلالات دستگاه تنفسی، سرفه، سیاه سرفه، افزایش ترشحات شیر، اسپاسم های معده، بی خوابی های عصبی، سردرد های عصبی و یکطرفه (میگرن) به شکل دم کرده ۲۰ تا ۵۰ گرم در یک لیتر آب مورد استفاده قرار می گیرد.

* ریحان در ضعف و بی حالی های عصبی و اضطراب های صرعی جنبه ی درمانی دارد.

* آب تازه ی ریحان را می توان به صورت قطره برای بیماری های التهابی گوش یا به صورت دهان شویه برای درمان برفک یا خوشبو کننده ی دهان استفاده کرد.جوشانده ی ۷ تا ۱۰ گرم تخم ریحان در یک لیتر آب به عنوان داروی ضد اسهال و پیچش شکم استفاده می شود.* برای بهبود ضعف معده و سرفه مفید می باشد.

* رایحه ی ریحان دل انگیز است.

خواص ریحانخواص ریحان

* جهت انسداد عروق مغزی، تحلیل ورم های جمیع اعضا و تنگی نفس مفید است.

* بوئیدن آن برای سردرد گرم مزاجان و مسافرین و رفع وبا مفید می باشد.

* تخم آن معتدل کننده مزاج و مقاوم در برابر سموم است.* کمی مخدر است.*

مالیدن اسانس ریحان روی پوست سبب دفع پشه می گردددر بارداری به دلیل اثر تحریک کننده ی رحم و سقط آوری، همچنین اثر موتاژنیک ترکیب موجود در روغن فرار آن (استراگل) نباید مصرف شود. البته مصرف آن به اندازه ی مقدار کمی که در سبزی خوردن استفاده می شود مشکلی ایجاد نمی کند بلکه به صورت دارویی و دمکرده نباید استفاده شود.

آشپزی مثبت  – آشپزی انلاین

گردآوری:
برچسب ها: ,
اخبار مرتبط:
فیلم پرشین وی
آرون گروپ
آرون گروپس