سالاد اندونزی یک پیش غذای ضد سرطانی خوشمزه
سالاد اندونزی یکی از پیش غذاهای خوشمزه و پرطرفدار در بین ایرانیان است که معمولا به عنوان پیش غذا در مهمانی ها سرو می شود. سالاد اندونزی بسیار ساده است و آسان در ست می شود و میتوانید مواد لازم در درست کردن این نوع سالاد را بسته به سلیقه خودتان تغییر داد.
سالاد اندونزی
رنگ قرمز در هر میوه و سبزیای نشان از وجود آنتیاکسیدانهای قوی در آن است. کلم قرمز از مواد غذایی سرشار از آنتیاکسیدانی است که رادیکالهای آزاد را که عامل اصلی سرطان است، در بدن از بین میبرند. کلم قرمز یک ماده غذایی ضدسرطان است.
سالاد اندونزی یکی از سالاد های خوشمزه و خوش طعمی است که بوسیله مخلوط کردن کلم قرمز با سس، باعث نرمتر شدن آن و خوردن راحتترش میشود.
مواد لازم
کلم قرمز خرد شده: یک لیوان
ژامبون گوشت یا سینه مرغ پخته: ۲۰۰ گرم
هویج : ۲ عدد
نخودفرنگی: نصف لیوان
ذرت بخار پز شده: نصف لیوان
خیار شور: ۶عدد،
سس مایونز: مقدار لازم
نمک و فلفل: به میزان لازم
طرز تهیه
کلم را به صورت رشتههای باریک خرد میکنیم. هرچه رشتههای کلم را باریکتر خرد کنید، سالاد زیباتر و خوش طعمتری خواهید داشت که خوردن و هضم آن راحتتر است. هویج را رنده کنید و به کلم اضافه کنید. ذرت، نخود فرنگی پخته، کالباس خرد شده را به کلم اضافه و خوب مخلوط کنید. سس مایونز، نمک و فلفل را به مواد سالاد اضافه و مخلوط کنید، ظرف سالاد را ۳ ساعت در یخچال قرار دهید تا خنک شود وسس به خورد مواد برود.
بیشتر بدانبد : طرز تهیه نوعی دیگر از سالاد اندونزی مرحله به مرحله
سالاد ها شاید تا چند سال قبل تر خیلی پیچیده و عجیب غریب نبودند اما امروزه خودشان به تنهایی، در آشپزی رشته ای مجزا شدند و مهارت و آموزش های منحصر به فرد خوشان را می خواهند.
شاید یکی از پر طرفدار شدن این ژانر غذایی انواع و اقسام رژیم هایی باشد که خیلی از ما رو
درگیر خوش کرده و حالا خیلی از ما از طرفدارن پر و پا قرص سالاد ها شده ایم.
یکی از سالادهایی که شاید اسمش رو بسیار شنیده باشیم که با نام سالاد انذونزی معروف هست.
سالادی که بیس اون رو سبزیجات تشکیل داده که با اضافه شدن تاپینگی مانند کشمش اون رو تکمیل میکنه و تقزیباً با هر سلیقه ای خودش رو جور کرده. در ادامه با طرز تهیه این سالاد در خدمت شما هستیم.
مواد لازم برای تهیه سالاد اندونزی
کلم برگ یا کلم پیچ سفید ۲۰۰ گرم
کلم برگ یا کلم پیچ ینفش ۱۰۰ گرم
کشمش ۱۰۰ گرم
روغن زیتون ۱/۳ پیمانه
ژامبون مرغ یا گوشت ۱۵۰ گرم
سرکه ۲ قاشق سوپ خوری
هویج ۲ عدد
سس مایونز ۱ پیمانه
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه سس سالاد اندونزی
بهتر هست ابتدا کشمش رو به مدت ۱ تا ۲ ساعت در یک ظرف همراه با مقداری آب خیس کنیم و بعد اون رو داخا آبکش ریخته و صبر کنیم تا آب اضافی اون کاملاً گرفته بشه. سپس کشمش ها رو داخل یک کاسه ریخته و ۲ قاشق سوپخوری سرکه رو بهش اضافه کنیم.
افزودن سویا سس به کشمش های خیس خورده و آبکش شده
سپس روغن زیتونی رو به گمش و سرکه اضافه می کنیم و با هم مخلوط می کنیم.
اضافه کردن روغن زیتون و حالا مقداری نمک و فلفل رو هم به کشمش و بقیه مواد افزوده و مزه دارش می کنیم.
افزودن فلفل سیاه و بالاخره سس مایونز رو هم اضافه کرده و با هم مخلوط می کنیم.
نکته: سبزیجات استفاده شده در تهیه سالاد اندونزی قابل جایگزینی هستند و می توانید هرکدام از آنها را که خواستید تغییر دهید. حتی می توانید از سیبزمینی پخته و نگینی خردشده نیز در سالاد اندونزی استفاده کنید.
خوب است بدانید که مردم اندونزی را به چه میشناسند؟
چهار ویژگی اندونزی بیش از هر چیز به ذهن ما آشناتر است:
اول از همه، جمعیت این کشور است. اندونزی حدود ۲۵۰ میلیون شهروند دارد که در مقایسه با کشورهای اطرافش بینظیر است. جمعیت مالزی و استرالیا روی هم به ۶۰ میلیون نمی رسد. اندونزی بر این اساس، چهارمین کشور پرجمعیت دنیا پس از چین و هند و آمریکا است. حدود ۶۵% از جمعیت این کشور در جزیره جاوه زندگی میکنند. تلاشهای برای جابجایی جمعیت این جزیره به مناطق دیگر در اندونزی با شکست نسبی مواجه شده است.
اندونزی یک مجمع الجزایر است. حدود ۱۳۵۰۰ جزیره در این کشور وجود دارد و اساساً بخشهای بزرگ آن مانند سوماترا و جاوه هر کدام یک جزیره هستند. البته تنها حدود ۶ هزار مورد از این جزایر، قابل سکونت هستند. این وضعیت، بیش از ۵۰ هزار کیلومتر خط ساحلی را برای اندونزی به ارمغان آورده است که بخشی از آن در اقیانوس آرام و بخشی دیگر در اقیانوس هند قرار دارد. مساحت کل جزایر به علاوه حدود ۹۳ هزار کیلومتر مربع از دریا، به یک میلیون و ۹۲۰ هزار کیلومتر مربع میرسد.
سازمان آسه آن نیز که دفتر آن در جاکارتا قرار دارد، یکی دیگر از مواردی است که نام اندونزی را برای ما تداعی میکند. یکی از بخشهای این گزارش به آ سه آن اختصاص دارد.
آخرین مورد نیز آب و هوای اندونزی است. خط استوا دقیقاً از روی اندونوزی میگذرد و با توجه به پراکنش افقی این کشور، مناطق زیادی از آن زیر خط استوا قرار گرفته است.
جام جم سرا , وب سایت دو نفره , مشرق نیوز